Dursun Özbek: “Bankalar Birliği anlaşmasından kalan krediyi kapatmayı hedefliyorum. Yapılandırma anlaşmasından çıkmak istiyorum”

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün olağan divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Mevcut tesislerimiz, Galatasaray'ın büyüklüğüne göre tesisler değil. Geçen hafta Eyüpspor'un tesislerini gezdim. Galatasaray Başkanı olarak utandım. Artık Kemerburgaz'a taşınmak zorundayız.

50 seneden bu yana tesisleşme için kimse bir şey yapmamış. Artık futbol için bizim kalemiz olan yeri güncellememiz gerektiğini ifade ediyorum. Asıl saha bakımda olduğu için A takımımız küçük sahada idman yapıyor. Bu yakışıyor mu Galatasaray'a?

Kulübün içinde olduğu faiz sarmalı, kulübü feci şekilde yıpratıyor. Senede 400-450 milyon TL'ye yakın faiz ödüyoruz. Buna rağmen Türkiye'nin en başarılı spor kulübüyüz.

Bankalar Birliği anlaşmasından kalan krediyi kapatmayı hedefliyorum. Yapılandırma anlaşmasından çıkmak istiyorum. Galatasaray Adası, kulübün tamamen sosyal tesisi olacak. Bunun sözünü veriyorum.

A Spor

borçlanmada en büyük pay kendisinin olan bir insana göre iddialı açıklamalar olmuş. Tesisler konusundaki yorumlarına katılıyorum ama bence gelmiş geçmiş en kötü başkanlardan biridir açık ara. 2.kez seçilmesi büyük talihsizlik.

400-450 milyon faiz nedir yaw, o zaman bizim bankalara 3 - 4 milyar bandında borcumuz var.

400-450 milyon faiz nedir yaw, o zaman bizim bankalara 3 - 4 milyar bandında borcumuz var.
2 milyar 700 milyon borç var ref+1.5 kredi faizi sanıyorum ki.

Ref dedikleri gösterge faizi oluyor bilmeyenler için %14 şuanda yani total 15.5 yıllık faiz

2.700.000.000 %15.5 yapar isek 418 milyon gibi bir rakam yapıyor senelik.

Borç yaparak borç kapatacaksa hiç gerek yok.
200 milyon Euro'luk gelir kalemimiz mi var da biz bilmiyoruz?
Alt yapıdan Messi çıkarıp mı kapatacak herhalde.
Eee tesis yok nasıl çıkacak Messiler.

Kısır döngü sadece finansal olsa neyse.
Tesis yok topçu yetişmiyor, gidiyorsun 31 yaşındaki adama 3 milyon maaş veriyorsun borç bitmiyor.
Saha sonuçları gelmiyor taraftar stada gitmiyor.
Yiyici muhalefet istediği rantı elde edemeyince seni ibra yolu ile indiyor.
Medya da tetikçiler var onları da doyurmazsan seni algıyla indiriyorlar.
Suçukçu tayfanın sucuğunu kesince seni istifaya davet ediyor.
Bunların hepsine evet dersen de borç büyüyor.

Kısır döngü demek bile hafif kalıyor Brezilya dizisi mübarek.

2 milyar 700 milyon borç var ref+1.5 kredi faizi sanıyorum ki.

Ref dedikleri gösterge faizi oluyor bilmeyenler için %14 şuanda yani total 15.5 yıllık faiz

2.700.000.000 %15.5 yapar isek 418 milyon gibi bir rakam yapıyor senelik.

borç alacak farkı 2.7 deniyor da bu alacaklarımız neler acaba

cok dogru konusmus

Bu faiz oranıyla alınmış bir krediyi kapatmak ihanet olur, 2-3 sene içinde borç kendiliğinden enflasyon etkisiyle küçülmüş olacak
Ama arazileri iç etmek için ‘krediyi kapatıcam, para lazım, şuraları satıyoruz’ demek için belli ki
Cüzdan meğer boşmuş, doldurmak için sallıyormuş

Arazileri daha hızlı peşkeş çekmek için güzel bahane
Başka şekilde genel kuruldan yetki alamayacağını iyi biliyor.
Önce havuzu yaptı şimdi böyle söyleyerek kekliyor
Ben 3. sınıfta sınıf başkanı olmak için bahçeye havuz yaptırıcam demiştim. Yetkiyi aldıktan sonra bunu hatırlatanlari tahtaya yazmıştım. Bendende iyi bı dursun olurmus

Geri
Üst Alt