Dursun Özbek Basın Toplantısı Düzenledi!

Neden ki ? Ben sizin gibi gerilmiyorum ki , mutlu degilim surecten ama hayatimi da endekslemiyorum , ileride baskalari gelir duzelir elbet

Hayatını endeksleyen insanlar için yapacaksın o zaman da. Bunu bile yapamıyorsun kötü bir insan olduğunu gösterir bu bencillik. Herşeyi kendin için mi yapınca insan olursun yoksa fedakarlık yaptığında mı. Kaldı ki bu fedakarlık bile değil bir sorumluluk.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yağdanlık mayısta zarar ediceğini anladı seçimi erkene aldı bütün mesele bu

izlemedim dursun gebersin cenza törenini zevkle izlerim.

Birlik, beraberlik, kenetlenme lafları yuvarlak cevaplar.

Zarar etmememiz lazım zarar etmeyi göze alan gelsin diye tehdit de ediyor.

Bu herifi Galatasaray başkanlığına getiren sürece katkısı bulunan kongre üyelerinden taraftarına kadar herkesi tebrik ederim.

Hayatını endeksleyen insanlar için yapacaksın o zaman da. Bunu bile yapamıyorsun kötü bir insan olduğunu gösterir bu bencillik. Herşeyi kendin için mi yapınca insan olursun yoksa fedakarlık yaptığında mı. Kaldı ki bu fedakarlık bile değil bir sorumluluk.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben oyle bir mecburiyet gormuyorum , sen goruyorsan uye olarak tepkini anlattigin bicimde gosterebilirsin

TD için dün akşamdan başlamış çalışmalara. At kafalı dursun, terimi getirmessen sıçtın, hala laga luga yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan adam gibi aday çıkmazsa 3 sene ligin orta sıra takımı oluruz bu vasıfsız varken hayati bir sürece girdik bu iğrenç açıklamalarıyla hiçbir boku planlamadığını ve yönetim baskısıyla bu seçime gidildiği çok net.

terimi getirmezse seçimi falan kazanamaz kimle görüşüyor bu acaba

adam gayet güzel bir soru sordu yeni td gelirse siz de seçimde tekrar başkan olamazsanız yeni yönetimde o td ile çalışmak istemezse arada ki tazminatı kim ödeyecek ona bile cevap veremiyor kem küm ediyor deli oldum

Aysal'ın listesindeydi diye bunu isteyenler çoğunluktaydı forumda.

Geri
Üst Alt