Dursun Özbek Basın Toplantısı Düzenledi!

bahsettiği proje Gs yi bitirme projesi daha işim bitmedi 3 5 seneye bitiririm diyo

Terim'i getirmeyecek bu belli. Öyle bir düsüncesi olsa en azından "Terim de alternatiflerimizden biri" gibi bir söz söylerdi. Yahu sen bir TD getireceksin getirdikten 20 gün sonra belki baska bir yönetim seçilecek, yönetimde süreklilik esastır diyor. Esastır da kardeşim seçimden 15-20 gün önce hoca getirmek de saçmalık bence.

Herhangi bir kahvehane ye gidin bu adamdan daha iyi hitabet edecek bir adam bulmazsanız bende bişey bilmiyorum.

Üye olmama yardımcı olun o zaman. Olamazsam yapamam. Yapamazsam da bu kusur tartışmaya süreli devam ederiz. Referans bul yazacak. Gelip o kürsüden konuşayım bende.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abicim uye olmak istiyorsan caba goster , gir topluluklara referans olacak insanlar bul , neden sinan ugrassin bunlarla allah askina , amacin iyi olabilir de afedersin bana ne senin ya da x bir kisinin uyeliginden ?

bunlar bireysel kararlardir , uye olmak istiyorsan cabalarsin , insallah da olursun , isterim , beni karistirmayin , referans imzasi istersen atarim ama bir ise yaramaz benim imzam

ulan sana diploma veren egitimciyide seni zengin yapan hayat sartlarina en icten selamlarimi yolluyorum.

Çok şükür bitti, bu son görüşümüzdür inşallah seni

Can bir de bua damdan iyi hoca bekliyordun. Bu adamın arkasından baktığımızda çalıştığı en iyi hoca Tudor olarak kalacak. Kendisi de 5 ay kalan yönetimiyle kimseyi ikna edemeyeceğini bildiği için seçime gidiyor. En fazla Hikmet Karaman'ı getirir bunlar.

Kim diyor iyi hoca bekledigimi.

Adini yazdigin icin söylüyorum, Hikmet Karaman Tudor dan iyi hocadir bence. Bizim kalibremizden uzak olsa da.

S.B. yine insanlari kiskirtma pesinde. Alpay gibi bir adami bile cileden cikariyor pes yani.

Mayıs 2018
Yıpratmayın
Birlik olalım
Değerli Galatasaraylılar
Galatasaray'a hizmet
Galatasaray'ın menfaati
......bunun neresini anlamadınız

Adam gibi bir cevap vermeden bitti toplantı.

Evren Turhan: Hicbirsey anlamadim. Tüm sorulari gecistirdi.

Geri
Üst Alt