- 8 Temmuz 2015
- 35.781
- 70.614
- 3.893
bahsettiği proje Gs yi bitirme projesi daha işim bitmedi 3 5 seneye bitiririm diyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üye olmama yardımcı olun o zaman. Olamazsam yapamam. Yapamazsam da bu kusur tartışmaya süreli devam ederiz. Referans bul yazacak. Gelip o kürsüden konuşayım bende.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Can bir de bua damdan iyi hoca bekliyordun. Bu adamın arkasından baktığımızda çalıştığı en iyi hoca Tudor olarak kalacak. Kendisi de 5 ay kalan yönetimiyle kimseyi ikna edemeyeceğini bildiği için seçime gidiyor. En fazla Hikmet Karaman'ı getirir bunlar.
Kim diyor iyi hoca bekledigimi.
Adini yazdigin icin söylüyorum, Hikmet Karaman Tudor dan iyi hocadir bence. Bizim kalibremizden uzak olsa da.
O konuda hemfikir değilim ama bu adama Karaman'ı getirecek şans bile vermemek lazım. Defolup gitmesi lazım. Tam bir looser.
canını sıkma Alpay birkaç sene içinde ben seni üye yaparım ( kendim üye olunca tüzük gereği referans olamam ama olacak adam bulurum merak etme )Üye olmama yardımcı olun o zaman. Olamazsam yapamam. Yapamazsam da bu kusur tartışmaya süreli devam ederiz. Referans bul yazacak. Gelip o kürsüden konuşayım bende.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi