Dursun Özbek Basın Toplantısı Düzenledi!

c79f563c27d58c448468fc04c3001dba.jpg

Kusma hissi uyanınca daha fazla dayanamadım kapattım. Şu sığır koskoca Galatasaray'da 3 sene başkanlık yaptı şaka gibi.

Bizim kulüp boku yemiş bu sezon şampiyon olamazsak uçurumdan gidiyoruz kısaca lanet olsun sana Dursun Özbek

o kadar boş konuşuyor ki her anlattığını üç defa soruyorlar.

Kimse artik basina da kizmasin , adamlar net sekilde soruyorlar , ne yapsinlar kufur mu etsinler

soruyorlar cevap vermiyor yani

Fatih Terim sorusuna cevap vermedi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes sıkı tutunsun,Canaydınlı günlere son sürat gidiyoruz tamamen.Diğer branşlarda zaten öyleyiz,futbolda da aynısı olacak belli ki.

Canaydın dönemi bunun yanında Real Madrid kalır.

2003 İkinci
2004 Altıncı
2005 Üçüncü ( son 3 hafta şampiyonluk verdik
2006 Şampiyonluk
2007 Üçüncü
2008 Şampiyonluk

DURSUN

2016 Altıncı
2017 Dördüncü
2018 ?? (7 takım var 7. Bile olabiliriz 2 haftaya)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gitmezsen tarih seni yazar. Ulan içinizde hiç mi umut yok be. Oyun varsa bozulur. Bir koordine olun. Kulis yapın. 1000 oy farkla mı olacak 999 olsun. En azından ben yaptım üzerime düşeni dersin.

Şunu diyorsun daha da çıldırtıyorsun insanı. İSTİFA ET o zaman üyelikten de Yaşayan ölü gibi takılmaktan vazgeç en azından.

Neden ki ? Ben sizin gibi gerilmiyorum ki , mutlu degilim surecten ama hayatimi da endekslemiyorum , ileride baskalari gelir duzelir elbet

Canaydın dönemi bunun yanında Real Madrid kalır.

2003 İkinci
2004 Altıncı
2005 Üçüncü ( son 3 hafta şampiyonluk verdik
2006 Şampiyonluk
2007 Üçüncü
2008 Şampiyonluk

DURSUN

2016 Altıncı
2017 Dördüncü
2018 ?? (7 takım var 7. Bile olabiliriz 2 haftaya)

Maddi olarak da kastetmiştim,o dönemdeki gibi futbolcu alacaklarını bile ödeyemeyecek duruma gelebiliriz birkaç sene sonra.

Zamanında aidatını yatırmamış adam gelip başkan oldu ve 3 yıldır her türlü rezilliği yaşattı. Karşısına rakip çıkmazsa ki büyük ihtimal çıkmayacak, 3 yıl daha rezil edecek. İşimiz zor.

Yönetimlerde süreklilik esas :))))) 20 saniye boş şekilde ne laf ettim bakışı bu ve benzerlerinden ibaret he kendini tekrarlayıp her soruya aynı cevabı veriyor sonra anlamıyorsunuz galiba diyor ulan sen nasıl bir yaşam formusun ya, şiddete karşıyım da umarım senin ağzını burnunu kırarlar

Geri
Üst Alt