- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Güzel şeyler de oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun bence TV'de bile çıkması yasaklanmalı. Liyakati nedir, eski bir sporcu mu, yoksa gazeteci mi ?Bu arada Oğuz Altay denen adam haber kaynağı olarak forumda yasaklanmalı. Adam liste bile yayınlamış Dursun Özbek ile ilgili. Bu kadar kolay olmamalı. Her önüne gelen "haber" yazıyor. Tık uğruna!
Surpriz aday kesin mi?Metin Öztürk'ün çalışacağı kişileri görünce umarım sürpriz aday Özgörkey yada iyi birisi çıkar veya Eşref kazanır diyorum.
Değil olması sürpriz olduğu için sürpriz aday diye yazdım.Surpriz aday kesin mi?
Ya boşversene renktaş en azından özel televizyonda. Giren çıkan Necat Gülseven'e. Niye böyle diyorum çünkü bu ülkede Kaya Çilingiroğlu bizim vergilerimizle devlet kanalında spor yorumculuğu yaptı ağzı laf yapıyor diye. O yüzden çok da bir background aramamak gerek ekran yüzlerinde.Onun bence TV'de bile çıkması yasaklanmalı. Liyakati nedir, eski bir sporcu mu, yoksa gazeteci mi ?