Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Yusuf kim renkdas ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartDefolup gittiğin gün gariban yüzü güldürüp yetim başı okşamazsam namerdim. Bayram olacak o gün bayram
Neyi abartıyorum ?
söylemleriNeyi abartıyorum ?
Yok gerçekleri söylüyorum abartmıyorum az bile diyorumsöylemleri
tamam hocamYok gerçekleri söylüyorum abartmıyorum az bile diyorum
Reşit ağabey ile Erden ağabey aynı yönetimde olsa rakipleri bayıltırızo kürsülerde cimbomun çocuğuna laf atmak serbest ama ifbliye yasak dime tostos
Ekli dosyayı görüntüle 246696
Adamın oteline günde yüzlerce telefon gidiyordu yine istifa etmemişti.İstifa falan etmez bundan çok daha beter geçen üç yılda istifa mı etti de az bir tepkiyle şimdi istifa etsin. Tek çözüm var o da istifaya zorlamak. Bunu da ya taraftar geniş çaplı eylemlerle başarabilir ya da genel kurul ibrasızlıkla. Florya'da hamle yapmaya kalktığı anda kafasına ibrasızlık balyozunu vurmak lazım gelir yoksa genel kurula da cülus bahşişi dağıtılmış sayarım
bu florya işini ele aldı artık - sanmıyorum zaten başarız sezon bile geçirsek , oradan dolayı inat edebilir. yani Erden timur'u o iş için kullandı sonra kafasının dikine giderek hem rekor seçim aldı - hem de erden timur planlamasını kenara attım.Adamın oteline günde yüzlerce telefon gidiyordu yine istifa etmemişti.
bşkanlığı ve kulüp yönetimini sadece futbol şampiyonluğu üzerinden düşünmek çok basitleştiriyor bence.Zor bi dönemden gececek arkasinda durmaliyiz. 5. Yildiz hedefi camiayı zaten kenetleyecektir.
Bakışları yeterli
Bakışları yeterli