Dursun Özbek | Başkan

Defolup gittiğin gün gariban yüzü güldürüp yetim başı okşamazsam namerdim. Bayram olacak o gün bayram

1717546665439.webp

İstifa falan etmez bundan çok daha beter geçen üç yılda istifa mı etti de az bir tepkiyle şimdi istifa etsin. Tek çözüm var o da istifaya zorlamak. Bunu da ya taraftar geniş çaplı eylemlerle başarabilir ya da genel kurul ibrasızlıkla. Florya'da hamle yapmaya kalktığı anda kafasına ibrasızlık balyozunu vurmak lazım gelir yoksa genel kurula da cülus bahşişi dağıtılmış sayarım

Timur istifa ederken isim vermeden başkanı suçlamış oldu. Bence bir cevap vermeli. Belki de büyütmemek için susabilir.

İstifa falan etmez bundan çok daha beter geçen üç yılda istifa mı etti de az bir tepkiyle şimdi istifa etsin. Tek çözüm var o da istifaya zorlamak. Bunu da ya taraftar geniş çaplı eylemlerle başarabilir ya da genel kurul ibrasızlıkla. Florya'da hamle yapmaya kalktığı anda kafasına ibrasızlık balyozunu vurmak lazım gelir yoksa genel kurula da cülus bahşişi dağıtılmış sayarım
Adamın oteline günde yüzlerce telefon gidiyordu yine istifa etmemişti.

urfadaki butun sorulara yanlis cevap veren kiza ceyrek altin verildigi gibi bizde buna ceyrek altin verelim zira yaptigi her hareket yanlis

Zor bi dönemden gececek arkasinda durmaliyiz. 5. Yildiz hedefi camiayı zaten kenetleyecektir.

Adamın oteline günde yüzlerce telefon gidiyordu yine istifa etmemişti.
bu florya işini ele aldı artık - sanmıyorum zaten başarız sezon bile geçirsek , oradan dolayı inat edebilir. yani Erden timur'u o iş için kullandı sonra kafasının dikine giderek hem rekor seçim aldı - hem de erden timur planlamasını kenara attım.

Riva'ya benzerse yandık valla ya. orda çünkü zaten hisse paylaşımında batırmışız - bide üzerine bitmemeiş ev alıyoruz gibi saçmasapan durumlar var. Çok karışık ve kaotik - içine etmişiz epik arazinin. ödemede de uzn vadeli bir ödemeyi daha ucuza kısa vadede almıştık meblağları hatırlamıyorum ama öyle haber ediliyordu.

Mesela Süheyl Batum içi boş bir adaylıktı ama çıkardığı ses Florya konusunda Drsun - Erden zıtlığını netleştirdi gibi bakıyorum (muhalefet olarak işe yaramadı diymem)

en büyük arzum şu an - eğer GK'dan tekrar yetki almak zorundalarsa (umuyorum öyledir - yeni dönem çünkü) GK bunu vermesin . yapamasın - BB 'ye fazi ödeyelim , satıştan borç azalsın ne yapalım yani. Ben zaten florya gelirirnin BB Ye gtmesine karşıyım - yapılanmaya gitmesi lazım tamamen fikrimce.

GK açısından bakınca sırf ERden timur yüzünden de değil zaten bu arada. orasıda hayranlık duymuyor sonuçta adam. Bahsi geçen projelerin süreçlerine bakınca asında çok geride kaldılar.

Hatta ve hatta bir adım öteye gidiyorum - kemerburgaz inşaatından Erdne Tİmur sorumlu değil mi ? kendi şirketiyle değil ama projenin başında o vardı - belkide bu yaşananlardan dolayı yavaşladı o iş. Çok fazla ince detay çıkar zamanla.

Çok ama çok hayırlı olur. GK net mesaj verir son yaşananlardan sonra - taraftar nezdinde de sakinleşme olur kanaatindeyim. Keşke üye olsamda orda 5 dakika konuşsam.

Yetkiyi alamazsa başarısızlıkta mecburen bırakacaktır.

Zor bi dönemden gececek arkasinda durmaliyiz. 5. Yildiz hedefi camiayı zaten kenetleyecektir.
bşkanlığı ve kulüp yönetimini sadece futbol şampiyonluğu üzerinden düşünmek çok basitleştiriyor bence.

TAKIMIN her daim arkasındayım - ama GS nin ekonomik geleceği ile ilgili(haliyle gelecekteki sportif başarı direkt bağlı) riskli işleri yapma potansiyeli ve bu yolda en güven veren adamı dışarı itmiş olması bende büyük negatif. Zaten sadece ET yüzünden bu yönetime töleransım vardı - artık ilk günkü gibi tamamen gitsinler dönmemek üzere.

Beraber yola çıktığı çalışma arkadaşının arkasından konuşan, dedikodusunu yapan karakterde bir adamdan değil Galatasaray’a kimseye hayır gelmez.
Bu görevi hak edenler iftiraya uğrayıp kulüpten uzaklaştırılırken, başkanlık mevkii kimlere kalıyor.

Geri
Üst Alt