Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.393
- 16.387
- 1.578
Sabah sabah yine canımızı sıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence cikmamasi sorun degil, cikarilmasina müsade edilmemesi gibi bir durum sanki.Yokluktan başkan yapıp duruyoruz ama Galatasaray başkanlığına hiçbir şekilde yakışmayan bir adam . Koca Galatasaray camiasından daha iyi bir alternatif çıkmaması büyük bir rezalet.
Erden’in açıklamalarında önemli ama dikkat edilmeyen bir nokta var. Satır aralarında söylenilenleri iyi okumak lazım.
Diyorki, ilk sene her ay 300-500 milyon lira zarar ediyorduk, bunu da gidip başkana söylüyordum. Burada demek istediği, gelir üretmemiz gerektiğini başkana söylemesine rağmen bir aksiyon alınmaması. Sponsorluk konularına sonrasında bu yüzden girdim, mağazacılığa bu yüzden katıldım diyor, mevcut sponsorluk gelirine Cemal Özgörkey önderliğindeki Columbus ekibinin katkısı 17 milyon TL.
Bütçeye de girdim diyor çünkü bas bas bağırmış ilk sene çılgınlar gibi zarar ediyoruz diye, o dönem Levent Yaz gündeme bile getirmemiş bunları. Eray Yazgan konusuna girmiyorum bile, pasif bir karakter ne işe yaradı hiç bir şeye ama arkadan konuşmakta uzmanmış gördük. Divanda Florya satışı eleştirilirken ses yükseltmesi de neye işaret siz tahmin edin.
Kısacası genel anlamda çalışmayan bir yönetim ekibinde, onlar çalışmadığı için daha çok çalışan bir kişi, onların çalışmadığını eleştirip kendinin çalıştığını söyledi diye afaroz edilmiş. Esas ayrılma sebebi bu Erden’in. Dursun Özbek de hiç bir iş yapmayan mevcut yönetimdeki arkadaşlarına sahip çıkmış.
Asıl konu ise DÖ cahil cesaretine sahip, bu biraz Aziz Yıldırım’da da vardı zamanında Ersun şampiyon olunca şampiyonluğa kendisini yazıp herkesi göndermişti kulüpten, sonra kendi çöküşünü başlattı. Her şey bir yana Aziz en azından iş bitiriciydi, Dursun’un bir faydasını da görmedim.