Dursun Özbek | Başkan

Boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya gider, o yüzden her daim ensesinde olmak lazım.

mustafa başkan efsane başkandı ama türkiye'de büyük kulüp az da olsa bi para olmadan dönmüyo maalesef. o yüzden dursun özbek'in bile başarılarına yaklaşamadı ne yazık ki.

tekrar allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun diyelim bu vesileyle.

düzgün başkan adayı'da çıkmıyor ergin ataman'ı bekleyeceğiz sanırım sene 2042

Bu haramı yönetimi hem seçen hem yetki veren tüm üyeler acısını çekecek bunun ,kendi ellerimizle haramileri tekrar seçtik

Paralar nerede diye tribünler inleyecek yakin donemde

Acaba baska bir Ülkede Riva yetkisini bukadar kötü kullanan biri olsaydi ne olurdu?

para akışının,maddi durumun en iyi oldugu dönem bu herife denk geldi şaka gibi ve adam okadar cok yalanlar söyledigi halde genel kurul dahil hiç kimse hesap sormadı

nasıl bukadar kolay hırsızlık yapıyorlar

bu kafayla giderse sonraki seçimde koltuğu süheyl batum'dan büyük fark yiyerek arkasından iş çevirdiği erden timur'a devredip bi daha dönmemek üzere gider.

2 transfer yapacaksın, onu da beceremedin. Temmuz ortasına geldik. Ağustos'ta maçlar başlayacak. Hocanın senden çektiği inanılır gibi değil

Hepi topu iki transfer isteniyor. Sağ bek ihtiyacımız Ocak ayından bu yana ortada. Hala nasıl bitmiyor bu iş?

adını altın harflerle Galatasaray tarihine yazdıran büyük başkan.

1563885569_1.webp

Ceza almadan kendisi hakkında görüşlerimi anlatamam. Yanaklarını okşatan yalan konuşan floryayı peşkeş çeken Erden başkanı göz göre göre kurda kuşa yem eden siyasetin esiri olmuş birisi yiğeninin otel masraflarını kulübe faturalatmış kulübü mahkemeye verip haciz işlemleri başlatmış birisi taraftarı ibrahimoviç transfer haberleri ile 3 ay oyalayan bunu yalanlamayan birisi tuvalette taraftarla goygoy yapıp ellerini yıkamadan çıkan birisi boş bardaktan su içmeye çalışan önce alnını yüzünü sildiği peçete ile sonra ağzını silen birisi yani arkadaşlar ben bu adamın bu camiaya başkan olmasından dolayı utanıyorum yalan makinesine bağlasak patlatır öyle birisi saygılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt