Dursun Özbek | Başkan

Başkan bozuntusu seni.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başgan papua yeni gine Galatasaraylılar derneğinin şampiyonluk kutlamalarına katılmaya gitmiş.

Daha önce de kandırdı taraftarı yine kandırıyor. Şimdi o gk da ve hatta taraftarda seçim öncesi bu adama gösterilen teveccühün bedelini ödeme zamanı. Bakın yukarıda anket gösterilmiş. Maalesef yurdumuz insanı böyle yanar döner. Onun için hiçbir zaman gelişemeyecek ve kalkınmayacak.

Beceriksizlik konusunda kendisini geliştirmiş baya. Yakında Ali Koç u geçer.

Erden Timur olayından sonra ben bu seneden umudu kesmiştim zaten. Olanlara şaşırmıyorum. Tek dileğim az hasarla şu dönemin atlatılması, kol gibi kontratlarla geleceğin ipotek edilmemesi ve Florya yetkisinin verilmemesiydi. Maalesef yetki verildi. Umarım diğeri gerçekleşmez.

Tabii sadece sosyal medyada yer alan taraftarlar yangın yapıyor. Daha doğrusu twitter ve böyle taraftar forumlarındakiler.

Mesela çevremde hemen yeni formalardan almış, yılda en az 7-8 kere stada giden, sıkı Galatasaray'lı olan ama forumları vs takip etmeyen arkadaşlarımla ne zaman konuşsam hepsi "olm transfer işte yaa, gelir yaa, neyi dert ediyon abartma yaa, geç olsun güç olmasın" gibi cevaplar veriyor.

Erden Timur olayından sonra ben bu seneden umudu kesmiştim zaten. Olanlara şaşırmıyorum. Tek dileğim az hasarla şu dönemin atlatılması, kol gibi kontratlarla geleceğin ipotek edilmemesi ve Florya yetkisinin verilmemesiydi. Maalesef yetki verildi. Umarım diğeri gerçekleşmez.

İcardi 25 degil. Mertens 38. Bu kalitede bi kadro ne zaman kuracagiz bir daha Allah bilir.

2 eksigi 1. Sinif oyuncularla kapatacaksin! Bunu dusunmuyosan ya da beceremiyosan Galatasaray baskani diye gezmeyeceksin!

Bu taraftar da tek forma almamali bu eksikler giderilene kadar.

20240720_223727.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük başgannn :hat::hat::hat:

Afiyet olsun başganım eti senin kemiği bizim

Geri
Üst Alt