Dursun Özbek | Başkan

Kimse kusura bakmasın ama bu kulüp Faruk Süren'den beri başkansız yönetildi. (Arada Ünal Aysal'dan hafif başkanlık esintileri geldi de o da sonrasında bence oldukça sıvadı)

Başkansız yönetimin birike birike geldiği sonuç aha işte Dursun Özbek.

Son düzenleme:
Her söylemi yalan olan, verdiği sözü tutamayan adam Galatasaray başkanlık makamını temsil etmemeli. Tez zamanda Defolup gidecek.

Hatay maçı ile beraber gereken tüm tepki verilmeli Dursun, yönetim kurulu ve atanmışlara.

En büyük hizmetin, istifa edip bir daha kulübün kapısından içeri adım atmamak olacak.

Birileri gibi Opet'ten franchise almak için efsanesini ve takımı adeta sabote edip sadece Etebo alıp gelen ya da yine birileri gibi Hagi ile Popescu'nun geçmişte yaptıklarının hatrına gönülleri olsun diye iki Rumen'e 5 yıl taksitle 12 milyon versin yine o efsaneyi itibarsızlaştırmak için malum çevrelerden emir alıp ilk gün " e hadi hocayı da yolladık, hakemler niye hala böyle" diye pişkince açıklama yapsa baş üstünde tutulurdu.

ama Özbek ne yaptı;

13. olup 100 euroya kombine satıp, satılacak tek bir asseti olmadan gelip 50 milyon euro taahhüt ile transferler yapıp üstüne müstakbel başkan adayı hediye edip üstüne taşınmazlara bir ÇİVİ çakıp üstüne şurada 3-4 aya tüm borcu sıfırlayan ve 102 puan ile şampiyon takım ortaya çıkarmış adama 21 temmuz'da sözüm meclisten dışarı "hırsız" ithamı yapılıyor koca koca adamlar tarafından.

Terbiye ve vicdan diliyorum, 3 yıl önce "tesislerden çorap çalmış" dendi bu kulübün en büyüğüne o zaman utanmadılar e haliyle şimdide utanmıyorlar ama emin olun ben sizler yerine utanıyorum.

Gs tarihin en kötü baskani, sadece Erden Timurim meyvelerini yedi.. yeni baskan secimden sonra külüpten kovmali üyeligi iptal olmali

bari enkaz bırakıp gitme

güya "mayıstaki yeni yönetime BB'siz ortam" diyordun...

enkaz olmasın yeterli sizden sonra.

Birileri gibi Opet'ten franchise almak için efsanesini ve takımı adeta sabote edip sadece Etebo alıp gelen ya da yine birileri gibi Hagi ile Popescu'nun geçmişte yaptıklarının hatrına gönülleri olsun diye iki Rumen'e 5 yıl taksitle 12 milyon versin yine o efsaneyi itibarsızlaştırmak için malum çevrelerden emir alıp ilk gün " e hadi hocayı da yolladık, hakemler niye hala böyle" diye pişkince açıklama yapsa baş üstünde tutulurdu.

ama Özbek ne yaptı;

13. olup 100 euroya kombine satıp, satılacak tek bir asseti olmadan gelip 50 milyon euro taahhüt ile transferler yapıp üstüne müstakbel başkan adayı hediye edip üstüne taşınmazlara bir ÇİVİ çakıp üstüne şurada 3-4 aya tüm borcu sıfırlayan ve 102 puan ile şampiyon takım ortaya çıkarmış adama 21 temmuz'da sözüm meclisten dışarı "hırsız" ithamı yapılıyor koca koca adamlar tarafından.

Terbiye ve vicdan diliyorum, 3 yıl önce "tesislerden çorap çalmış" dendi bu kulübün en büyüğüne o zaman utanmadılar e haliyle şimdide utanmıyorlar ama emin olun ben sizler yerine utanıyorum.

Hirsiz demiyoruz, paralar nerde diyoruz. Karakullukçu net anlatti. Ortada 100-150 milyon Euro gelir var.

BU PARALAR NERDE?

BBden cikildi mi? Yok. Transfer yapildi mi? Yok!

Bi arkadasin da soyledigi gibi, yalanın ağzına yuva yaptigi bir herif! Sekil olsun diye bitmemis tuvaletsiz tesiste antrenman yaptiran bi herif!

Gecen sene Ekim’de bitecek dedigi tesis halen bitmemis!

Yalan, dolan, hile, hurda, söz tutmama, hepsi bu adamda.

Simdi bu kadar tutulmamis sozu ve yalani ortada lombak gibi dururken, biz sorgulamayacakmiyiz nerde bu paralar!!!

Hirsiz demiyoruz, paralar nerde diyoruz. Karakullukçu net anlatti. Ortada 100-150 milyon Euro gelir var.

BU PARALAR NERDE?

BBden cikildi mi? Yok. Transfer yapildi mi? Yok!

Bi arkadasin da soyledigi gibi, yalanın ağzına yuva yaptigi bir herif! Sekil olsun diye bitmemis tuvaletsiz tesiste antrenman yaptiran bi herif!

Gecen sene Ekim’de bitecek dedigi tesis halen bitmemis!

Yalan, dolan, hile, hurda, söz tutmama, hepsi bu adamda.

Simdi bu kadar tutulmamis sozu ve yalani ortada lombak gibi dururken, biz sorgulamayacakmiyiz nerde bu paralar!!!

Karakullukçu kimdir yahu? bugün söylediği ertesi gün tekzip edilen bir adam çok ağır konuşmak istiyorum ama değmez.

Tirali genel çerçevede paraların nerde olduğunu ve kalan paranın nerede olduğunu ancak Eylül'de öğrenebileceğimiz şekilde özetlemiş;

Eylül olur, tahta kapanır biz toplam 10 milyon harcamışsızdır o zaman gelir buraya ilk ben yazarım. (satış olmadan)

ama Özbek ne yaptı;

bunların hiçbirini dursun yapmadı. dursun'un yaptıkları ortada.

- ilk döneminde riva’dan gelecek paralara güvenerek önüne gelen 4 milyon maaş 3 milyon imza paraları dağıttı.
- riva’dan gelecek paraları gönül rahatlığıyla kullanmak için baskın seçim yaptı. devrildi.
- mustafa cengiz’e mazbatasını verirken “içerdeki paralarımı hemen ver” diye tehdit etmiştir.
- yine rahmetli mustafa cengiz’in söylediğine göre bütçeden 142 milyon euro fazla para harcamış, uefa’ya yalan söylemiş, kulübe ceza alma noktasına getirmiştir.
- baskın seçimi kaybettikten sonra galatasaray’a alacakları için rehin koydurmuştur.
- mustafa cengiz’e “gerekirse git hisse sat ama benim paramı ver” yüzsüzlüğünü yapmıştır.
- mustafa cengiz florya’yı aldıktan sonra koyduğu icraları hacize çevirmiştir.
- kulübe 1.5 milyon euro otel faturası kesmiş, ödeme almayınca da 3.5 milyon euro faiz koymuş, kulüpten 5 milyon euro otel parası istemiştir.
- yeğeninin otel masraflarını 5 katı olacak şekilde galatasaray’a fatura etmiştir.
- geçmiş döneminde futbolcuların 4-5 aylık ücretlerini ödememiş, sonraki başkan gelip ödemiştir.
- baskın seçimde kaybetti, yüzsüzce 6 ay sonraki seçimde tekrar aday oldu, tekrar kaybetti.
- ibra edildikten sonra kendisine muhalif olanlara parmak sallayarak “görüşeceğiz” diyerek tehdit etmiştir.
- 2 sene çok başarılı olmuş erden timur’u şeytanlara karşı savunmamış onlarla birlik olup ayağını kaydırmıştır.
- erden timur olmasa 17 milyon euro’ya sacha boey’i satacaktı, hatta erden timur’a neden bu kadar pazarlık yaptığı konusunda sitem etmişliği de vardır.
- bankalar birliğinden çıkacağım diyip çıkamamıştır.
- salon yapacağım diyip yapamamıştır.
- kemerburgaz yetişecek diyip yetiştirememiş, takımı sezonu inşaat halindeki tesislerde açmaya zorlamıştır.
- şampiyonlar ligi geliri, sacha boey geliri gibi büyük paraların nerede olduğu hakkında kimse bir şey bilmiyor.
- muhalefet ayağa kalkmasa florya projesini gizli saklı birilerine iteleyecekti.
- son olarak erden timur gidince kulübe doldurduğu beceriksizlerle beraber nasıl transfer yapamadıklarını her gün tekrar ve tekrar görüyoruz.

ama Özbek ne yaptı;

Özbek daha Florya’yı da Riva gibi peşkeş çekmişti bile. Mustafa Cengiz geri aldı da bugün tekrar bir şansımız oldu. Dursun’a kalsa yok pahasına Florya gitmişti bile. Taahhüt falan geçelim oraları. Dursun’ın tek kuruşu yok kasada. Adam Galatasaray’a otel faturası yollayan, icra yollayan bir adam. Başkan adayı dediğin adamı da tasfiye etti. Ne başkan adayı kazandırmış? O yanında bulundurduğu metin stadda daha yalı çocuğunun karşısına çıkamadı korkak herif. Dursun’u savunmak nasıl bir motivasyondur kendini sorgula.

Karakullukçu kimdir yahu? bugün söylediği ertesi gün tekzip edilen bir adam çok ağır konuşmak istiyorum ama değmez.

Tirali genel çerçevede paraların nerde olduğunu ve kalan paranın nerede olduğunu ancak Eylül'de öğrenebileceğimiz şekilde özetlemiş;

Eylül olur, tahta kapanır biz toplam 10 milyon harcamışsızdır o zaman gelir buraya ilk ben yazarım. (satış olmadan)

Hmm butun konu Karakullukçu ile ilgili. Adamin soyledikleri matematik, Ahmet da soylese Mehmet de soylese degismeyecek seyler.

Sadece parayi harcamak da yetmez. Bu herifler kapasitesiz, liyakatsiz, bu simdiden fazlasiyla belli oldu.

8 aydir bekimiz yok, hicbir on hazirlik yapilmamis. Doue diye 21 yasinda bir dingilin kapisinda bekliyorlar.

Orta saha 2 senelik mevzu, 13.5’a Hojbjerg alindigi ortamda 20ye futbolcu alamiyorlar.

Biz Erden Timur’un becerisi ve adanmisliginda olmasa da, bir beceri konmasini bekliyoruz ortaya.

Feghouliye 4.6x4’den 18.4 milyon Euroluk kontrat veren Cenk tekrar transferin basina getiriliyor. Bu ya beceriksizligin daniskasidir, ya da ihanettir.

Aci bi gercek var ki nekadar basarili olursa olsun baskanlik makamina Dursun Ozbek yakismiyor. Erden Timursuz eski foyasi yine meydana cikti.

neymiş eylül gelince kimseyi almamış olursak önce gelip o yazacakmış. sağol ya.

devre arası transfer döneminde icardiler, torrierlar da ayrılmak isteyince gelip yazarsın acele etme.

kadı öpüldükten sonra kapıyı kapatmanın bir anlamı yoktur.

biz araba devrilmeden elimizden geldiğince tepki koyarak, belki bir farkındalık yaratırız da bir değişime katkımız olur diye her gün buraya yazıyoruz.

bu adam ve yönetiminden bakın DER-HAL kurtulunmalı.

Geri
Üst Alt