Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.299
- 95.338
- 4.978
Seni destekleyen taraftar da oy veren GS üyeleri de gözümde zerre Gs li değildir. Tez zamanda ağlayarak gitmen dileğiyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kukla başkan ile beşiktaşa aktardıkları imkan ve paraya bakarsak başarısızlık anlamında buna yaklaşan olmaz gibi duruyor.Yalı çocugunuu gs başkanı yap en kötü bunun gibi yönetir
Birileri gibi Opet'ten franchise almak için efsanesini ve takımı adeta sabote edip sadece Etebo alıp gelen ya da yine birileri gibi Hagi ile Popescu'nun geçmişte yaptıklarının hatrına gönülleri olsun diye iki Rumen'e 5 yıl taksitle 12 milyon versin yine o efsaneyi itibarsızlaştırmak için malum çevrelerden emir alıp ilk gün " e hadi hocayı da yolladık, hakemler niye hala böyle" diye pişkince açıklama yapsa baş üstünde tutulurdu.
ama Özbek ne yaptı;
13. olup 100 euroya kombine satıp, satılacak tek bir asseti olmadan gelip 50 milyon euro taahhüt ile transferler yapıp üstüne müstakbel başkan adayı hediye edip üstüne taşınmazlara bir ÇİVİ çakıp üstüne şurada 3-4 aya tüm borcu sıfırlayan ve 102 puan ile şampiyon takım ortaya çıkarmış adama 21 temmuz'da sözüm meclisten dışarı "hırsız" ithamı yapılıyor koca koca adamlar tarafından.
Terbiye ve vicdan diliyorum, 3 yıl önce "tesislerden çorap çalmış" dendi bu kulübün en büyüğüne o zaman utanmadılar e haliyle şimdide utanmıyorlar ama emin olun ben sizler yerine utanıyorum.
Hirsiz demiyoruz, paralar nerde diyoruz. Karakullukçu net anlatti. Ortada 100-150 milyon Euro gelir var.
BU PARALAR NERDE?
BBden cikildi mi? Yok. Transfer yapildi mi? Yok!
Bi arkadasin da soyledigi gibi, yalanın ağzına yuva yaptigi bir herif! Sekil olsun diye bitmemis tuvaletsiz tesiste antrenman yaptiran bi herif!
Gecen sene Ekim’de bitecek dedigi tesis halen bitmemis!
Yalan, dolan, hile, hurda, söz tutmama, hepsi bu adamda.
Simdi bu kadar tutulmamis sozu ve yalani ortada lombak gibi dururken, biz sorgulamayacakmiyiz nerde bu paralar!!!
bunların hiçbirini dursun yapmadı. dursun'un yaptıkları ortada.Birileri gibi Opet'ten franchise almak için efsanesini ve takımı adeta sabote edip sadece Etebo alıp gelen ya da yine birileri gibi Hagi ile Popescu'nun geçmişte yaptıklarının hatrına gönülleri olsun diye iki Rumen'e 5 yıl taksitle 12 milyon versin yine o efsaneyi itibarsızlaştırmak için malum çevrelerden emir alıp ilk gün " e hadi hocayı da yolladık, hakemler niye hala böyle" diye pişkince açıklama yapsa baş üstünde tutulurdu.
ama Özbek ne yaptı;
13. olup 100 euroya kombine satıp, satılacak tek bir asseti olmadan gelip 50 milyon euro taahhüt ile transferler yapıp üstüne müstakbel başkan adayı hediye edip üstüne taşınmazlara bir ÇİVİ çakıp üstüne şurada 3-4 aya tüm borcu sıfırlayan ve 102 puan ile şampiyon takım ortaya çıkarmış adama 21 temmuz'da sözüm meclisten dışarı "hırsız" ithamı yapılıyor koca koca adamlar tarafından.
Terbiye ve vicdan diliyorum, 3 yıl önce "tesislerden çorap çalmış" dendi bu kulübün en büyüğüne o zaman utanmadılar e haliyle şimdide utanmıyorlar ama emin olun ben sizler yerine utanıyorum.
Özbek daha Florya’yı da Riva gibi peşkeş çekmişti bile. Mustafa Cengiz geri aldı da bugün tekrar bir şansımız oldu. Dursun’a kalsa yok pahasına Florya gitmişti bile. Taahhüt falan geçelim oraları. Dursun’ın tek kuruşu yok kasada. Adam Galatasaray’a otel faturası yollayan, icra yollayan bir adam. Başkan adayı dediğin adamı da tasfiye etti. Ne başkan adayı kazandırmış? O yanında bulundurduğu metin stadda daha yalı çocuğunun karşısına çıkamadı korkak herif. Dursun’u savunmak nasıl bir motivasyondur kendini sorgula.Birileri gibi Opet'ten franchise almak için efsanesini ve takımı adeta sabote edip sadece Etebo alıp gelen ya da yine birileri gibi Hagi ile Popescu'nun geçmişte yaptıklarının hatrına gönülleri olsun diye iki Rumen'e 5 yıl taksitle 12 milyon versin yine o efsaneyi itibarsızlaştırmak için malum çevrelerden emir alıp ilk gün " e hadi hocayı da yolladık, hakemler niye hala böyle" diye pişkince açıklama yapsa baş üstünde tutulurdu.
ama Özbek ne yaptı;
Karakullukçu kimdir yahu? bugün söylediği ertesi gün tekzip edilen bir adam çok ağır konuşmak istiyorum ama değmez.
Tirali genel çerçevede paraların nerde olduğunu ve kalan paranın nerede olduğunu ancak Eylül'de öğrenebileceğimiz şekilde özetlemiş;
Eylül olur, tahta kapanır biz toplam 10 milyon harcamışsızdır o zaman gelir buraya ilk ben yazarım. (satış olmadan)