Dursun Özbek | Başkan

Tam yetki veriyorum okan hocam kimi isterse alın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

elindeki tek iş gören yöneticiyle arayı iyi tutup 2 sene sonra elini öptürerek koltuğu devretme lüksün varken hırsın uğruna adamı yiyip yine beşiktaş seviyesine indirdin kulübü. iş hayatında nasıl böyle sıfırdan zengin olduğunu anlıyorum, zeki-kurnaz adamsın başkan ama bu spor yöneticiliğinde sıçmadan 2 yılın geçmiyor ne yazık ki.

bu saatten sonra ya elini cebine atıp kaynak oluşturacan ya da hazır kaynaktan parayı aktarıp kulübü batıracan yapacak bişey yok. sonra paramı verin diye kendini lisenin önüne mi zincirlersin yoksa canınız sağolsun diyip maaşını geciktirdiğin personelin gibi kulübün insafını mı beklersin onu sen bilirsin. senden beklenmeyecek şekilde ben bu işi beceremedim diyip bugün ceketi alıp çıksan gene iyi hatırlanırsın ama gerçekçi olmak gerekirse iş gene senin galatasaraylılığına kaldı bu saatten sonra.

İtalya milli takımı as oyuncusunu iyi bir parayla satamayan bir yönetimden hicbirsey beklemeye gerek yok
Eldeki sıcak parayida çatır çatır ediyorlar helal olsun

İbrahim , Cenk , bunlar şu anki durumun en düşük sorumluları.

En büyük suçlu Dursun. Seçildikten sonra atamaları yapan o, İbrahim'i getiren o, Erden'in yenilmesine müsaade eden o.

Metin Ö. denen sinsi ve işe yaramaz herifle bir olup kulübü bu vaziyete soktu.

Şu an ne transfer ne takımı düşündüğünü hiç sanmayalım, tek derdi projeler ve oradan gelecek nimetler, kendine ve etrafına.

Vay be geçen sayfalara baktım da hala dursunu kollayanlar varmış. Şaka gibi. Bir de sanki o söylediği şeyleri kendi yapmış gibi yazmış. 13 lükten almış. Şampiyon yapmış. Falan filan.

Görüyoruz işte hepsinde ET un parmağı varmış. O olmayınca ortada ne yönetim kaldı ne de düzgün işleyen bir çark.

Allah bu taraftara akıl fikir versin diyorum.

Uefa tepemizde cümlesi aklıma geldikce çıldırıyorum.
Sırf az biraz parası var diye başkan seçiliyor.Tabiki birde liseli.Öyle rezil öyle çapsız bir genel kurul var bizde.

Ulan şu federasyon seçimlerde her konuda haklı olmamıza rağmen o terörist şerefsizlerin laflarını bir güzel yuttunuzya yatacak yeriniz yok.

Şu erden timur gibi adam bırakmak zorunda kaldıya Allah belanızı versin sizin gibi dinazorların.Hepniz geberinde kurtulalım sizden.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı GSli biri nasıl savunabilir. Başkan olduğu dönemlerde TEK doğru iş yaptı. Onuda 2 sene sonra kendi hırsı için kurban etti. Koca sezon içimizden geçtiler, bu adam çıkıp 2 cümle kuramadı. Kedi gibi sevdirdi kendini. Ülkenin en büyük spor kulübünün Başkanı Dursun Özbek profilinde bi Adam olamaz

Durabildiği kadar dursun erdem başgan 5.günün şafağında gelen gandalf gibi gelecek bunun beceriksizliği sayesinde

etrafına böyle herifleri toplayıp galatasaray'ı yönetiyom diyosan elini cebine atıp o teminatları karşılayacan başkan yapacak bişey yok. yoksa ilkinden de beter gidersin.

Gerçek başkan erden timur olmadan bu adamla şampiyonluk hayal bence. Sezon içinde istifa protestoları başlar bırakıp gider mi bilmem. Geçen 2 sezon erden timur futbolun başkanıydı dursunun bi dahli yok

Allah belanızı versin sizin.

Yönetemiyorsanız defolup gideceksiniz.

Geri
Üst Alt