Dursun Özbek | Başkan

Hmm butun konu Karakullukçu ile ilgili. Adamin soyledikleri matematik, Ahmet da soylese Mehmet de soylese degismeyecek seyler.

Sadece parayi harcamak da yetmez. Bu herifler kapasitesiz, liyakatsiz, bu simdiden fazlasiyla belli oldu.

8 aydir bekimiz yok, hicbir on hazirlik yapilmamis. Doue diye 21 yasinda bir dingilin kapisinda bekliyorlar.

Orta saha 2 senelik mevzu, 13.5’a Hojbjerg alindigi ortamda 20ye futbolcu alamiyorlar.

Biz Erden Timur’un becerisi ve adanmisliginda olmasa da, bir beceri konmasini bekliyoruz ortaya.

Feghouliye 4.6x4’den 18.4 milyon Euroluk kontrat veren Cenk tekrar transferin basina getiriliyor. Bu ya beceriksizligin daniskasidir, ya da ihanettir.

Hamit Bey hakaret etmeden görüşlerime yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

Karakullukçu'nun anlattığı matematik sadece showroom olan KAP açıklamalarından ibaret peki bu takım geçen yıl giderlerini karşıyalabildi mi o an ki gelirleri ile ya da şöyle söyleyeyim İcardi'ye geçen yıl 10 milyon bonservisi o gün hemen mi ödedik? bence en az 3 yıl vadesi var ve bu ay bile 3-4 milyon taksidi ödenmiş olabilir. Bu takım hala Cicaldau'ya Mohamed'e Toreira'ya Davinson'a taksit ödüyordur bakın dikkat edin ödüyordur diyorum ödüyor demiyorum Uğur gibi çünkü elimde belge ve bilgi yok.

Uğur her şeyi yerinde görmüş gibi sürekli gelir anlatıyor bu 102 puan toplayan takım gazoz kapağına oynamıyor. 70 milyon maaş yükünü bu sene sattığımız kombineler ya da gelen Puma anlaşmasından aldığımız para ile denkleyip ödemediğimiz ne malum? Kadroyu bu seviyeye çıkaran da yine yönetim.

Hojbjerg 6-7'ye de gidebilirdi çünkü 5 büyük ligde oynamak isteyen bir adamdı buradan yola çıkarak bizim 20 milyon verdiğimizi nereden biliyoruz hep bir varsayım benim takip ettiğim kişiler ise 14 milyon önerdiğimizi söylüyor.

Erden Timur'u ben de seviyorum ve özlüyorum ama bugün kendi isteği ile ayrılmışsa artık önümüze bakmamız lazım.

Feghouli 2 yılda 35 skor yapıp şampiyonluklar getirdi. Aynı Cenk Ergün o dönem Hagi'den sonra en çok gol atan yabancı oyuncumuz Gomis'i kazandırdı. Guardiola'nın orta sahası Fernando'yu 4,5 milyona aldı. son 20 yılımızın en iyi sağ beki Mariano'yu UEFA kupasını kaldırdıktan 1 ay sonra getirdi.

Olaya tek taraflı bakmaya itiliyor Galatasaray taraftarı, bunun çıban başlarıda belli.

Eylül olsun iş bitsin son görüntüye bakalım size yemin ederim ilk ben tribünlerde istifa diye bağıracağım.

Aci bi gercek var ki nekadar basarili olursa olsun baskanlik makamina Dursun Ozbek yakismiyor. Erden Timursuz eski foyasi yine meydana cikti.
Başarılı olsa neden yakışmasın. Bu adamın Galatasaray’ın varlıklarını bitirmekten başka bir başarısı yok. Ne katmış bu kulübe? Futbolu bilmez, transferi bilmez, kulübü savunmayı bilmez. Fatura kesmeyi bilir. Kulüp üzerinden para kazanmayı bilir.

Hamit Bey hakaret etmeden görüşlerime yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

Karakullukçu'nun anlattığı matematik sadece showroom olan KAP açıklamalarından ibaret peki bu takım geçen yıl giderlerini karşıyalabildi mi o an ki gelirleri ile ya da şöyle söyleyeyim İcardi'ye geçen yıl 10 milyon bonservisi o gün hemen mi ödedik? bence en az 3 yıl vadesi var ve bu ay bile 3-4 milyon taksidi ödenmiş olabilir. Bu takım hala Cicaldau'ya Mohamed'e Toreira'ya Davinson'a taksit ödüyordur bakın dikkat edin ödüyordur diyorum ödüyor demiyorum Uğur gibi çünkü elimde belge ve bilgi yok.

Uğur her şeyi yerinde görmüş gibi sürekli gelir anlatıyor bu 102 puan toplayan takım gazoz kapağına oynamıyor. 70 milyon maaş yükünü bu sene sattığımız kombineler ya da gelen Puma anlaşmasından aldığımız para ile denkleyip ödemediğimiz ne malum? Kadroyu bu seviyeye çıkaran da yine yönetim.

Hojbjerg 6-7'ye de gidebilirdi çünkü 5 büyük ligde oynamak isteyen bir adamdı buradan yola çıkarak bizim 20 milyon verdiğimizi nereden biliyoruz hep bir varsayım benim takip ettiğim kişiler ise 14 milyon önerdiğimizi söylüyor.

Erden Timur'u ben de seviyorum ve özlüyorum ama bugün kendi isteği ile ayrılmışsa artık önümüze bakmamız lazım.

Feghouli 2 yılda 35 skor yapıp şampiyonluklar getirdi. Aynı Cenk Ergün o dönem Hagi'den sonra en çok gol atan yabancı oyuncumuz Gomis'i kazandırdı. Guardiola'nın orta sahası Fernando'yu 4,5 milyona aldı. son 20 yılımızın en iyi sağ beki Mariano'yu UEFA kupasını kaldırdıktan 1 ay sonra getirdi.

Olaya tek taraflı bakmaya itiliyor Galatasaray taraftarı, bunun çıban başlarıda belli.

Eylül olsun iş bitsin son görüntüye bakalım size yemin ederim ilk ben tribünlerde istifa diye bağıracağım.

Estağfirullah

Biz seninle şimdi oturup Galatasaray’ın gelirlerini ve giderlerini alt alta yazsak, emin ol beraber kafayi yakariz.

Cunku bu sene gelirlerimiz tarihi rekorda. Giderlerimiz ise nispeten dusuk.

Sadece 2 senelik loca satislari ve 2 gunde tukenen kombineler yeter.

Ama dedigim gibi mesele paradan bagimsiz.

Bu yonetime zerre inanç ve guven yok, sebebi de gecmiste ve su an yaptiklari.

Olacaak olacaaaak
Transfer olacaaak
Olacaak olacaaaak
O kadarrrrr

Niyetimiiiz kimseyiii almak değildiiiir
Sağ beke bir adam
koymak değildiiiir

Arada sırada transfer
Yaparsaaak affolaaa
Wendel almasını biliriz de
O becerii yok bizde

Olacaaaak olacaaaak
Transfer olacaaaak
Olacaaak Olacaaaak
Olacaak O kadaarrrr

Bu eylül geldiğinde en çok ben tepki göstereceğim olayı da Tanburacı’nın yetkiyi verelim iyi değerlendirmezse tepki gösteririz olayı gibi.

Kaybedilen kaybedildikten sonra kaybettirenlerin kendini aklama yöntemi.

Kulübe haciz getirmiş transferler sonrası devre arasında maaşlar ödenmez noktaya gelen takım için hala övülmesi yok mu bir de, riyakarlıkta nirvana.

Her şey bir yana adam sürekli yalan söylüyor, medyadaki adamları üzerinden taraftara hakaret ediyor, hala da savunulabiliyor pes.

Bu eylül geldiğinde en çok ben tepki göstereceğim olayı da Tanburacı’nın yetkiyi verelim iyi değerlendirmezse tepki gösteririz olayı gibi.

Kaybedilen kaybedildikten sonra kaybettirenlerin kendini aklama yöntemi.

Kulübe haciz getirmiş transferler sonrası devre arasında maaşlar ödenmez noktaya gelen takım için hala övülmesi yok mu bir de, riyakarlıkta nirvana.
@Hasan Bekir

- Alo bankalar birliği mi?
+ evt
- ben dursun, çıkıyoz sizden
+ olmz
- çıkcam
+ çıkamazsn
- peki
+ by

Galatasaraya üslup tarz diksiyon veya şekil şemal olarak gelmiş geçmiş en kötü başkan

Değirmenini döndermekten başka derdi de yok

Keşke allah yanıltsa da bu sezon sonu erken seçime gidip m.cengiz gibi bir babayiğide kaybetse ama zor artık dursun o toplara da girmez

Allah seni bildiği gibi yapsın siyasetin köpeği yanaklarını sıktırmaktan başka bir halta yaramazsın 2 yıldır önüne geleni tokat manyağı yapan takımı 2 ayda ne hale getirdin barışı keremi satıcan devre arası icardinin disiplinsiz tavırlarnı yandaş muhabirlerine haber yaptırcan olacak olanı biliyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahim hatipoğluna tepki göstermem, onu yönetime alan ve yetki veren de bu şahıstır.

Sen de, yanındaki o komisyoncu, yancı ve badem bıyıklı da gidecek.

Geri
Üst Alt