Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.369
- 16.375
- 1.578
Burak Elmas'ı Florentino Perez gösterir. Öyle bir adamdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok uzatmissin renkdas iki kelimeyle yazman yeterliymis cümlelerine yazık değmeyecek insan için.Sayın Dursun Özbek,
Öncelikle Galatasaray Spor Kulübü’ne verdiğiniz emekler ve katkılar için teşekkür ederim. Uzun yıllardır kulübümüze hizmet etmekte, onun daha ileriye gitmesi için çaba sarf etmektesiniz. Ancak, son dönemde gerekli transferlerin yapılmaması taraftarlarımız arasında bazı endişelere yol açmıştır.
Takımımızın başarılı olması ve hak ettiği yerlere gelmesi hepimizin ortak arzusudur. Bu bağlamda, takımın yönetimi ve transfer politikaları konusunda daha etkili ve stratejik adımların atılması gerektiğine inanıyorum. Mevcut durumda bu beklentilerin karşılanmadığı düşünülmekte olup, bu konunun kulüp menfaatleri doğrultusunda yeniden değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu nedenle, Galatasaray Spor Kulübü'nün geleceği ve başarısı için gerekli adımların atılabilmesi adına görevinizden istifa etmenizin en doğru adım olacağı kanısındayım. Bu kararınızın kulübümüzün geleceği için bir dönüm noktası olacağına inanıyor ve yeni bir yönetimle daha parlak bir geleceğe yelken açabileceğimizi ümit ediyorum
Saygılarımla,
Kemal Özbaş
Galatasaray Taraftarı
Öyle zaten. Bu adam Galatasaray'a zarar vermek için getirilmiş bir piyondan ibaret. İpleri birilerinin elinde. Amacı bize zarar vermek. Bakmayın son 2 yıla. Erden Timur ve Okan Buruk olmasa bugünkü şeyleri 2 sene önce yaşayacaktık. Adamın seçimler öncesi ilk icraati ET'un kulüpten el etek çektirilmesi oldu. Aha sonuç ortada işte.Benim tek korkum bu güzel takımı dağıtması.tam bir gs düşmanı gibi hareket ettiği için icardi,torreira yı falan soğutup kaçırması an meselesi.