Dursun Özbek | Başkan

Transfer yapmayacak ağustos sonu 2 tane kiralık bedelsiz çöp alıp atacak hocanın önüne
Fakat esas mevzu 2 yıldır gelen okadar paralar nereye gitti ? Açıklamıyor aksine yalan üstüne yalan soyluyor

IMG_5370.jpeg
IMG_5369.jpeg

Kurmaylarıma tam yetki verdim, Okan hocam kimi istiyorsa gidin, görüşün ve onu almayın

Sayın Dursun Özbek,

Öncelikle Galatasaray Spor Kulübü’ne verdiğiniz emekler ve katkılar için teşekkür ederim. Uzun yıllardır kulübümüze hizmet etmekte, onun daha ileriye gitmesi için çaba sarf etmektesiniz. Ancak, son dönemde gerekli transferlerin yapılmaması taraftarlarımız arasında bazı endişelere yol açmıştır.

Takımımızın başarılı olması ve hak ettiği yerlere gelmesi hepimizin ortak arzusudur. Bu bağlamda, takımın yönetimi ve transfer politikaları konusunda daha etkili ve stratejik adımların atılması gerektiğine inanıyorum. Mevcut durumda bu beklentilerin karşılanmadığı düşünülmekte olup, bu konunun kulüp menfaatleri doğrultusunda yeniden değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu nedenle, Galatasaray Spor Kulübü'nün geleceği ve başarısı için gerekli adımların atılabilmesi adına görevinizden istifa etmenizin en doğru adım olacağı kanısındayım. Bu kararınızın kulübümüzün geleceği için bir dönüm noktası olacağına inanıyor ve yeni bir yönetimle daha parlak bir geleceğe yelken açabileceğimizi ümit ediyorum

Saygılarımla,

Kemal Özbaş
Galatasaray Taraftarı

Ben bu adama sayın falan demem 2 senedir sosyal medyadan rakip takımların başkanları yöneticileri kulübümüze camiamıza neler söyledi yer yerinden oynaması gerekiyordu ama kendisi tayyibin emir eri olduğu için başka menfaatler peşinde bunu hepiniz biliyorsunuz yoksa 70 küsür yaşında olan adam kameralar önünde siyasetçiye yanaklarını sıktırmaz benim için yok hükmünde saygı falanda duymam süper kupa maçında olumsuz bi sonuçta bu başlığa girip kendisine ağza alınmayacak şeyler söyleyip cezamı çekicem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha ocak ayi transfer döneminde boey sanıldığından beri söylüyorum, transfer yapamıyorlar değil bu herif bilerek yapmıyor, florya vurgununu yapıp kaçacak, biraz iq su olan insan anlar bunu

Nerede bu saddam. Öyle bir bela ki taraftar 50 sene istifa diye bağırsa umrunda olmaz

2 sene daha kalacak, skandal üstüne skandal yaşayacağız. Boşuna debelenmeyin.

İlk bahaneleri de her sene şampiyon olamayız olacak.

Benim tek korkum bu güzel takımı dağıtması.tam bir gs düşmanı gibi hareket ettiği için icardi,torreira yı falan soğutup kaçırması an meselesi.

Arkaplanda döndürdüğü işler nedir çok merak ediyorum...

bu adam daha öncede başkan oldu - 3üncü dönemine giriyor - acemi değil , tranfer vs olaylarının ters teptiğinide bilen adam.

ama arkplanda ne varsa - gündemleri uğraştıkları her ne ise ... tarihin en pasif başkanı haline geldi.

bugünün gündemi topkapı mezunu
bugünün gündemi olimpiyat sporcuları
bugün X dernekte şampiyon kutlayacağım
Bugün kupayı yamaç paraşütçülerine emanet ettik.

çok enteresan şeyler oluyor bence arkaplanda.

Bu kadar küfür yediğine göre çok etkili bir hamle bekliyorum. Daha zaman çok.

Sayın Dursun Özbek,

Öncelikle Galatasaray Spor Kulübü’ne verdiğiniz emekler ve katkılar için teşekkür ederim. Uzun yıllardır kulübümüze hizmet etmekte, onun daha ileriye gitmesi için çaba sarf etmektesiniz. Ancak, son dönemde gerekli transferlerin yapılmaması taraftarlarımız arasında bazı endişelere yol açmıştır.

Takımımızın başarılı olması ve hak ettiği yerlere gelmesi hepimizin ortak arzusudur. Bu bağlamda, takımın yönetimi ve transfer politikaları konusunda daha etkili ve stratejik adımların atılması gerektiğine inanıyorum. Mevcut durumda bu beklentilerin karşılanmadığı düşünülmekte olup, bu konunun kulüp menfaatleri doğrultusunda yeniden değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu nedenle, Galatasaray Spor Kulübü'nün geleceği ve başarısı için gerekli adımların atılabilmesi adına görevinizden istifa etmenizin en doğru adım olacağı kanısındayım. Bu kararınızın kulübümüzün geleceği için bir dönüm noktası olacağına inanıyor ve yeni bir yönetimle daha parlak bir geleceğe yelken açabileceğimizi ümit ediyorum

Saygılarımla,

Kemal Özbaş
Galatasaray Taraftarı
Cok uzatmissin renkdas iki kelimeyle yazman yeterliymis cümlelerine yazık değmeyecek insan için.

Benim tek korkum bu güzel takımı dağıtması.tam bir gs düşmanı gibi hareket ettiği için icardi,torreira yı falan soğutup kaçırması an meselesi.
Öyle zaten. Bu adam Galatasaray'a zarar vermek için getirilmiş bir piyondan ibaret. İpleri birilerinin elinde. Amacı bize zarar vermek. Bakmayın son 2 yıla. Erden Timur ve Okan Buruk olmasa bugünkü şeyleri 2 sene önce yaşayacaktık. Adamın seçimler öncesi ilk icraati ET'un kulüpten el etek çektirilmesi oldu. Aha sonuç ortada işte.

Bu adamın istifa etmesini sağlamalıyız ama bu dinozorlar ve paralı hesaplar varken çok zor o iş.

gecen sezonun 2.yarısından itibaren tribünlerde bu kulübün kurucu baskanına koro halide küfürler edildi ve ne baskan ne yönetici kimse ses dahi cıkarmadı
benım için o gün bitmişti bu adam ve yönetimi

Burak elmasın mustafa cengiz başkanın aldığı adamları sata sata topçu koymadı takımda. Keremle barış ve nelssonu da satıp yerlerine 35 lik topçu koyduğumuz zaman misyonunu tamamlayacak dursun başkan.

Resmini gördükçe ismini duydukça istemsizce küfür ediyorum. Elimde değil.

Geri
Üst Alt