Dursun Özbek | Başkan

başkanlık yarışı kimdi hatırlamıyorum ama o zaman bile rakibini desteklemiştim.

ender timur ve okan buruk olmasa zaten bir haltı başaramazdı.

Bas artık 25 milyonu Fofana'ya yoksa devre arasını göremeden şutlanırsın.

Jelert'i 9 milyona aldı diye gece 1' de foto paylaştırıyor kendini, arkada da eşi var. Erden varken gerçek Dursun'u unutmuştuk.

Parma maçını güzelce izlemiş Cenk Ergün ile beraber şarap ve pipo eşliğinde.

Genel Kurul adamı rekor oy ile seçiyorsa galiba taraftar ne dese boş. Düşürekce yine genel kurul düşürecek. Ortalığı iyice pislemeden aksiyon alsalar iyi olur.eninde sonunda olacağı bu. Niye bekleyesiniz?

Hersey çok düzgün işliyor hersey çok şeffaf ve dürüst diyorsanız, art niyet yok diyorsanız ozaman diyecek birsey yok inanmaya devam edin ,bu herifin söylediği yalanlardan köprü olurda henüz yüzüne vuracak birisi cikmadi
Yanlış anlamışsın yav üstad ben Dursunu eleştiriyorum burada zaten.

Her yerde eşini fotoğraflara ekletiyor demek istediğim. Sanki transferi yapan eşiymiş gibi.

Edit: Şimdi gördüm alıntı yaparken yanlış alıntılamışım. Aslında onu Dursun Jelert ile tokalaşırken karede eşinin de olmasına yazmıştım ama yanlış alıntı yapmışım üstad kusura bakma.

Şu resim herifin ilk döneminden kalma galerimde duruyor.

Daha güzelleri var ama paylaşırsam ceza yerim. Bu beceriksiz için değmez.

20180218_123959.jpg

Erden timur'un büyüklüğü sayesinde geldin, erden timur'ün büyüklüğünün gölgesinde kaybolup gideceksin. o adamın kurduğu kadroyla iki sezon şampiyon olduk ve adamı yemenize rağmen taraftar size 1 yıl kredi verdi. şu açıklamayı yapan adamın başarılı olması da zor duruyor. okan buruk yine şapkadan tavşan çıkarırsa paçayı yine kurtarırsın ama bu sefer karşında güçlü bir fener ve mourinho var.

Adam okadar kolay ve rahat yalan söylüyor ki bu işte uzman oldu artık nasıl olsa kimsenin hesap sormayacaksın biliyor eskisi gibi malı kongrede ibra olayida yok,bankalar birliği,transferler ,florya ,Riva elde edilen gelirlerin nereye gittiği
Hala bu adamı sosyal medyada savunanları görünce şaşırıyorum. Hadi bir kısmı paralı troll. Ya diğerleri. Büyük ihtimal ile Galatasaray taraftarı değiller. Şikeci ya da tinerci taraftarı onlar. Bu adamı savunmanın başka açıklaması olamaz çünkü.

Geri
Üst Alt