başkanlık yarışı kimdi hatırlamıyorum ama o zaman bile rakibini desteklemiştim.
ender timur ve okan buruk olmasa zaten bir haltı başaramazdı.
Yok süheyl timurbaşkanlık yarışı kimdi hatırlamıyorum ama o zaman bile rakibini desteklemiştim.

Ewt bu adam efsaneydi 2 ay önce.
Futbolculari ormana işeten efsane

Futbolculari yeni tesisimsi yere antrenmana goturdu ya bu efso baskan.O olay ne ya bilmiyorum![]()
Gören de transferi eşi yaptı sanacak.herzaman söyledigim gibi,olay becerıksızlık degil bilerek yapmıyorlar ,herifin derdi florya parası
bundan önce gelen paraların hesabını soranda yok nasıl olsa
Hersey çok düzgün işliyor hersey çok şeffaf ve dürüst diyorsanız, art niyet yok diyorsanız ozaman diyecek birsey yok inanmaya devam edin ,bu herifin söylediği yalanlardan köprü olurda henüz yüzüne vuracak birisi cikmadiGören de transferi eşi yaptı sanacak.
Yanlış anlamışsın yav üstad ben Dursunu eleştiriyorum burada zaten.Hersey çok düzgün işliyor hersey çok şeffaf ve dürüst diyorsanız, art niyet yok diyorsanız ozaman diyecek birsey yok inanmaya devam edin ,bu herifin söylediği yalanlardan köprü olurda henüz yüzüne vuracak birisi cikmadi
Hala bu adamı sosyal medyada savunanları görünce şaşırıyorum. Hadi bir kısmı paralı troll. Ya diğerleri. Büyük ihtimal ile Galatasaray taraftarı değiller. Şikeci ya da tinerci taraftarı onlar. Bu adamı savunmanın başka açıklaması olamaz çünkü.Adam okadar kolay ve rahat yalan söylüyor ki bu işte uzman oldu artık nasıl olsa kimsenin hesap sormayacaksın biliyor eskisi gibi malı kongrede ibra olayida yok,bankalar birliği,transferler ,florya ,Riva elde edilen gelirlerin nereye gittiği