Dursun Özbek | Başkan

Bi de bu adam gelsin isteyen oldu ya. Tamam herkes Erden bey için istedi ama ne olursa olsun bu asam gelmemeliydi gelmemeliydi

Bi de bu adam gelsin isteyen oldu ya. Tamam herkes Erden bey için istedi ama ne olursa olsun bu asam gelmemeliydi gelmemeliydi
karşısına adam gibi aday ve kadrosu çıkmadı ki ? çıksada destekleseydik. ET varsa Devam kafasındaydık ama seçimden sonra çıktı hepsinin detayı.

sadece GS'nin stadına girdiler - Florya sakat süreçte diyerek 3 haftalık hazırlanmayla olmazdı o iş.

Florya’yı istediğin gibi geçirdin, Erden’i de devre dışı bıraktın. Mutlu musun?

bizim bu "yönetim ibrası" işleri kasımda mıydı ?

dün çıkarken korumalar falan kamera mikrofon itmiş ..

rezalet resmen... iyice kurtlar vadisine bağladı.

urfada süper kupada insanlar içinde çağrılar yapıp çarşı pazar şov yapan başkan ve yönetim ...dün korumalar içinde kamera mikrofon ittiriyor.

bu dönemde geçecek....illahlah ettirecek belki ama bu dönemde geçecek.

başkandan ziyade genel kurulunda çeki düzen edilemsi lazım. yoksa bugün dursun yarın başka birisi olur...

urfada süper kupada insanlar içinde çağrılar yapıp çarşı pazar şov yapan başkan ve yönetim ...dün korumalar içinde kamera mikrofon ittiriyor.

başkandan ziyade genel kurulunda çeki düzen edilemsi lazım. yoksa bugün dursun yarın başka birisi olur...
Ne zaman "tamam bu sefer işleri yoluna koyduk" desek, illa ki böyle bir musibet çıkıyor, tepetaklak oluyoruz.

adam haziran'ın başında hatalarımızdan ders aldık transferi erken yapacağız diyip 2 ay oyalandı ve beşiktaş'tan 5 yiyip şl öncesi takımın moralini yerle bir etti.

kendisini bu koltuğa 2. kez oturtan iş adamı aklından allah az da sportif zekasına nasip edeydi keşke.

başkan vekilin kim sportifte başkan

4 kişilik kadro daha açıyorsun orda - hangisi vekilin ?

seçimden sonra haziranda belli olması gereken işlerin nerde lig başlayacak...

Erden gitti önüne gelene "sensin" diye şimdi aynı sözü verdiğin adamların ortasında mı kaldın ne oldu ?

Noldu ya sevgi iklimi nereye gitti

Taner Aşkın da maçta mıymış seçilmişlerle acaba

Noldu ya sevgi iklimi nereye gitti

Taner Aşkın da maçta mıymış seçilmişlerle acaba
kağıttan kaleleri vardı - erdeni salınca ayakta durur sandılar...

kazandığında taraftarın deşmediği detaylar olduğunda sallamak kolaydı işte.

bilmem kim varmış yokmuşta görüntü gördüm demin , kafa yerde dümdüz yürüyor 1 kelime edemeden. çevresindekilerde maganda gibi kameraya muhabire sataşmış.

ali koçtan gördü heralde.

Geri
Üst Alt