Dursun Özbek | Başkan

"yok bu böyle olmayacak - bükemediğim eli öpücem erdene "gel beni kurtar" diyeceğim" mantalitesinde daha sportif vekilini atayamamış bir şahıs olarak mı görüşecek.

erden timur zaten o işi yapmak istemiyor başından beri - ama görev verildi diye layııyla yaptı adam bir çok yönetim işinide yaptı yönetici olmadan...

hayatta bu görüşme gerçekleşmez ... ET zaten "kusra bakma abicim, kolay gelsin" size der saygılı şekilde maksimum.

erden timur futbolun patronu olup özerk olmalı. sonraki seçimde de başkan
mümkünatı yok bu yönetim kalabalığının içine tekrar girme ihtimali - ben görmüyorum.

1 kere adamı kullanıp dışladılar zaten her başarınsa çökmeyi denediler - asla yanaşmaz.

simit sarayı GSYİAD kadrosu var full sportifte nerdeyse ...bide CENK ...

parmak ucunu bile sokmaz erden timur o insanların içine şu an.

Haber yalan zaten de Erden Timur’un bence geri dönme ihtimali yok.

Bu yönetim 2 senesini tamamlar, sonrasında farklı bir ekiple yola çıkabilir.

Erden Timur’un bence geri dönme ihtimali yok.

Bu yönetim 2 senesini tamamlar, sonrasında farklı bir ekiple yola çıkabilir.
ssahada takım sallansın bence 2 seneleri zor

başarılı sezonda da gene başarı altına saklanacaklar

resmen öyle bir sezonki başarılı olsan dert - olmasan dert.

mümkünatı yok bu yönetim kalabalığının içine tekrar girme ihtimali - ben görmüyorum.

1 kere adamı kullanıp dışladılar zaten her başarınsa çökmeyi denediler - asla yanaşmaz.

simit sarayı GSYİAD kadrosu var full sportifte nerdeyse ...bide CENK ...

parmak ucunu bile sokmaz erden timur o insanların içine şu an.
işte anca floryadaki herkesi defedip orayı erden timura bırakırsan belki. en güzeli yarın seçim yapıp tamamen kurtulmak da, en azıından bu şekil kısmen kurtuluş olur

ssahada takım sallansın bence 2 seneleri zor

başarılı sezonda da gene başarı altına saklanacaklar

resmen öyle bir sezonki başarılı olsan dert - olmasan dert.
Bence kalacaklar, gitmelerine ihtimal vermiyorum. Önceki döneminde onca şeye rağmen bırakmamıştı.

Cenk Ergun ve Dursun Ozbek bu ikisinin bizim basimizda oldugu surece bizim yuzumuz gulmez

işte anca floryadaki herkesi defedip orayı erden timura bırakırsan belki. en güzeli yarın seçim yapıp tamamen kurtulmak da, en azıından bu şekil kısmen kurtuluş olur
adam sportif kadro sayısını arttırdı adam doldurmak için içine :D nereye defedecek :D

saha düzelmezse Belmas sezonundan çok daha şiddetli tepkili sezon izleriz. çünkü sadece saha başarıszlığı trasnfer konusu üzerinden kaos çıkmaz. yönetimin çok dallandığı beceremediği süreç var.

Fatih Taytaylısına kadar bütün divan arkasında, nereye gidiyor

kendi gitse ne olacak yerine daha başarısız bi ikamesini getirecekler eşref hamamcıoğlu, süheyl batum gibi. bu kafayla giderse ilk dönemi gibi yaka paça indirilip erden timur kafasında biri tek aday girerse o zaman devrimimiz olur.

adam sportif kadro sayısını arttırdı adam doldurmak için içine :D nereye defedecek :D

saha düzelmezse Belmas sezonundan çok daha şiddetli tepkili sezon izleriz. çünkü sadece saha başarıszlığı trasnfer konusu üzerinden kaos çıkmaz. yönetimin çok dallandığı beceremediği süreç var.
dediklerim hayaller zaten. yoksa olacak çoktan belli, bu dursun 2 sezon full taraftar küfrü yer ama bırakıp gitmez. bir mucize bekliyoruz sadece

dediklerim hayaller zaten. yoksa olacak çoktan belli, bu dursun 2 sezon full taraftar küfrü yer ama bırakıp gitmez. bir mucize bekliyoruz sadece
tek derdi florya sürecini artık nasıl hesap kitap lobi yaptıysa arkaplanda , odur muhtemelen koyulan maddelere rağmen.

tek derdi florya sürecini artık nasıl hesap kitap lobi yaptıysa arkaplanda , odur muhtemelen koyulan maddelere rağmen.
zaten öyle, gs umrunda değil. önce rivayı halletti şimdi floryayı. erden diye gs li biri planlarını biraz bozdu ama onu da saf dışı bıraktı

Dünyanın en yüzsüz insanı olabilir.

İlk döneminde onca şeyler yaşandı adamın umrumda bile değildi bırakıp gitmedi, şimdi iki senede iki kere şampiyon olduktan sonra hayli hayli süresi dolmadan defolup gitmez.

Kulübün anasını belleyecek yine. 2-3 yıl belimiz doğrulmaz, benden size tavsiye kendinizi buna hazırlayın şimdiden, yoksa sonradan çok üzülürsünüz.

'Her savaşta seninle omuz omuzaydık'​

icardiden-erden-timura-duygusal-veda-her-savasta-senle-omuz-omuzaydik-17175325742020_1.webp

Geri
Üst Alt