Dursun Özbek | Başkan

burada keremin şahsının hiçbir önemi yok.mevcut durumda kimsenin önemsediğini sanmıyorum
esas konu sana açıkça saldıran ve düşmanlık besleyen bir kulübe karşı hukuki bir dayanağın varken muhtemelen tepeden gelen bir talimatla boyun eğiyorsun
O tepeden gelen talimatlarla cb adayları hapiste çürüyor. Siz şimdi çıkıp Dursun siyasete dirensin diyorsanız ya siz balık hafızalısınız ya da futbol romantizmi her şeyden ağır basıyor.

Ben 8 yıldır Ali'den başka kepaze görmüyorum. Hele işin siyasi boyutu için kimseyi suçlayacak değilim. O işi bırakalı 2 buçuk yıl oldu.
Ben suçlarım. O yalı çocuğu rezil kepazenin önde gideni zaten onu tartışmıyoruz. O rezil kepaze denilen herif, siyaset üzerinden senin kulübüne ayar verdi. Seni adam yerine koymayıp, senden rica etmeyip gitti siyaset üzerinden baskı kurarak onayı verdirtti. Ben olaya bireysel bakmıyorum. Dursun Özbek, bu kulübün başkanlık makamında oturuyor. O yüzden bireysel hareket edemez. Galatasaray başkanlık makamını ciğeri beş para etmez heriflere ezdirdi. Ben bunu kabul etmem. Bu kadar büyük bir camianın başkanı böyle kolay boyun eğemez. Buna onay veriyorsa da karşılığında bir şey alır. Bunlar omurgasız korkaklar.

Derhal istifa et rezil korkak sinmiş birisi başkanımız olamaz

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ılımlı olmak başka, kaypak olmak başka. şurda siyasi büyüğün arayınca ricayla bu işi hallederdik ama tehditle ben camiamı 80 milyona rezil ettirmem diyemiyosan sana ayrılan sürenin de sonuna geldik demektir başkan.

O tepeden gelen talimatlarla cb adayları hapiste çürüyor. Siz şimdi çıkıp Dursun siyasete dirensin diyorsanız ya siz balık hafızalısınız ya da futbol romantizmi her şeyden ağır basıyor.
Dursun efendinin siyaseten başkan olması ve yanak sıktırması benim problemim değil ki.işte böyle birilerinin güdümünde koltuğa oturursan bir telefonla el pençe divan durmak zorunda kalırsın
o zaman başkan olmasının önemi yok.bir tane akpden biri atansın o gelsin yönetsin kulübü
basiret herkese lazım

hiçbir zaman ünal aysal kadar anılmayacaksın bu acı da sana bir ömür yeter

bu adam için galatasaray başkanı olmadığını her sene söyledim. bu başkan koltuğunu işgal eden bir zattır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun özbek+yöneticiler=siyasi parti üyeleri koltuk sevdası.Birde barış gidince artık rakibine giderse şu tazminat diye sözleşmeye koyamazsın koysanda seni takmaz taraftar nasıl olsa 1 telefonla iş değişiyor.

Vallahi yerler seni başkan sosyal medyayla aran yok sanırım bizi tanımıyorsun pek. Statta herkes haykıracak istifa diye kusura bakma. 5 CL 10 şampiyonluk kazanırsan bile bizde dinamikler böyle işliyor adami ibra etmeyiz.

Adam tarihin en iyi kadrosunu kurdu belkide ama bir kerem olayı ile herşeyi sildi bitirdi. Acayip bir durum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt