Dursun Özbek | Başkan

Köseler gibi surat var bunların hepsinde. Heriflerin camiaya demediği laf, atmadığı iftira, çıkarmadığı zorluk kalmadı hıyarını görünce tuzlukla koştunuz yine. Hepinizden utanıyorum.

Bok vardı maçtan önce açıklama yaptırıyorsun.

Bir de konsantrasyon yazıyorsunuz. Eray Yazgan bu haltı ilk kez yemiyor. Yetti artık

Bok vardı maçtan önce açıklama yaptırıyorsun.

Bir de konsantrasyon yazıyorsunuz. Eray Yazgan bu haltı ilk kez yemiyor. Yetti artık
Eray Yazgan ın ilk marifeti değil zaten her işi eline yüzüne bulaştırıyor. Gsmizin düzgün yönetildiğini görebilecek miyiz acaba hiç

İlk gelişinde riva'yı ikinci gelişinde florya'yı akpli müteahhitlere vererek görevini tamamladı. Gram içinde Galatasaray 'in menfaatlerini düşünmek yok.

Bu zayıf ve beceriksiz yönetim ve teknik kadro derhal istifa etmeli; Erden Başkan yönetiminde bir yönetim kurulu ve Riera hoca yönetiminde bir teknik ekip derhal iş başına getirilmeli. Böylece hep Florya projesi çarçur edilmemiş olur, hem bu yıl ŞL de başarı şansını kaçırmamış oluruz.

Anlatsana başkan FB yönetiminin beceriksizliğinin tepkisini üstünüze çekmeyi nasıl başardınız..

Gerçekten Ali Koç gitmesin diye çaba gösterdiğinizi düşünüyorum. Tek mantıklı açıklaması bu.

Hatırlı birileri araya girmiş, okey demişsiniz. Bu daha vahim. Yarın o hatırlı kişiler araya girse oyuncu da satarsınız, şampiyonluk da satarsınız. Pazartesi, Salı günü çıkıp “Kerem bizim umrumuzda değil, transfere onay verip FB taraftarını bu acemi yönetimleriyle başbaşa bırakıyoruz” deseydiniz kahraman olurdunuz.

Başkan kaleci nerede? Orta saha nerede? Kerem Sütübozukoğlu için kim aradı seni? Allah belanızı versin koskoca kulübü it'e köpeğe madara ettiniz.

Başkanım, Ali mi dedi transfer yapmayın diye? Bize zorluk çıkarmayın diye emir alıyorsun artık başkanım? Ali ye kapı kulu mu oldun başkanım? BAY ı direkt fenere satalım başkanım zorluk olmasın fenerine.

- Amatör branşlar kötü
- temsiliyet rezalet
- florya çarçur
- futbolda tüm yükü sponsorluklar dahil erden timur ve kavukçuya yükle
Sonra başarılı başkanım. Ne güzel dünya

Diğerlerinin ismi çıkmış ama çoğu transferi veto etmiş. Neymiş yüksek bonservis düşük maaş. Zaten Genç oyuncular da buraya gelmeye ölüyordu.

Paraları sanki cebinden verdi veya kendi sayesinde bu gelirler oldu sanıyor.
Taraftar yoksa hiçbir şey olmaz.

Kerem konusu benim pek umrumda değil de, şu kaleci mevzusu baya rezalet bir hal aldı. Aynı zamanda orta saha da lazım. Bu açıdan baya sıkıntılı bakıyorum. Osimhen süreci eyvallah ama, tek odağımız o idi diyerek de bu işin içinden sıyrılması mümkün değil.

Komplo teorisi, arayip "dur " emri mi aldi ne yapti harbiden anlamadim ben.

Hic ama hic mantikli gelmiyor

Geri
Üst Alt