Lan düzgün konuş yeğenim falan ne?sana benimle muhatap olma demedim mi?sen gustavo ali akman isteyen adamsın.. başka yerde ara kemiğini..he he alacaz alacaz. Yol ve desisde yaptı di mi yiğenim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan düzgün konuş yeğenim falan ne?sana benimle muhatap olma demedim mi?sen gustavo ali akman isteyen adamsın.. başka yerde ara kemiğini..he he alacaz alacaz. Yol ve desisde yaptı di mi yiğenim
Genç oyuncu istemek farklı. Senin algın o kadar alıyorsa o senin problemin. Osi yi kaleye Sane'yi sol stoper ve ortasahaya koyarsın şimdi.Lan düzgün konuş yeğenim falan ne?sana benimle muhatap olma demedim mi?sen gustavo ali akman isteyen adamsın.. başka yerde ara kemiğini..
Lan 100b e wonderkid mi olur dedi bu bende niye olmasın, gelsin bakalım dedim. Şimdi onu istedi muhabbetine çevirdi olayı.Ali Akman neyse de Gustavo mu istiyordun ulan Emrah beyciğim
sen nerlerdesin la? Başka mecralara geçtiğin söylendiBu 3 aylık rezilliğin sonunda Galatasaray için verebileceği tek şey istifasıdır. Erken seçim kararı alıp derhal emekli olmalıdır.