Dursun Özbek | Başkan

Lan düzgün konuş yeğenim falan ne?sana benimle muhatap olma demedim mi?sen gustavo ali akman isteyen adamsın.. başka yerde ara kemiğini..
Genç oyuncu istemek farklı. Senin algın o kadar alıyorsa o senin problemin. Osi yi kaleye Sane'yi sol stoper ve ortasahaya koyarsın şimdi.

Bu 3 aylık rezilliğin sonunda Galatasaray için verebileceği tek şey istifasıdır. Erken seçim kararı alıp derhal emekli olmalıdır.

3 yıldır belirli periyotlar ile Galatasaraylılar tarafından "şampiyonluğu satmak" ile itham edilen ve hepte şampiyon olan canımız ciğerimiz başkanımızdır. Şu ana kadar gereken ne ise yapmıştır yine yapacaktır ama şu sportif a.ş'de görev verdiği adamların takibini yapsa iyi olacak zira 3-5 milyon sıcak para koyacak diye orayı haketmeyen ve dolayısıyla beceremeyen adamlara tahammülü can sıkıcı.

Ulan ne beceriksiz ne işbilmez adamlarsınız.

Düşün artık yakamızdan yeter be yeter. Istifa edip defolup gidin.

Başkan indirsenize 2 tane adam hala neyi bekliyorsunuz

küstüm oynamıyorum diyerek eve kapanma

"osimen aldım, kefaletlere imza attım. sonucu istifa mı oluyor.kırgınım"

Başkan etrafındaki çakallar yerine 1 tek Erden Tümur gibi aslanı yanında tutsa bugün çok başka konumdayı.

Transfer sezonu bitsin derhal istifa etmesi lazım

Tekrardan başkan olmak istiyorsa

Yönetim kadrosunu yenileyecek ve seçime gidip güven oyu alacak

Bıktık sizin hakkımızı korumamanızdan

Nefret ettik yaa

Her sezon başka bir fiyaskoya imza atıyorlar

Mevcut takıma nasıl sağ bek orta saha kaleci ve barış gidiyorsa da kanat alınmaz abi anlamıyorum

Derhal istifa et, Erden Timur gibi Cimbomlu adamı kaybedip, yerini bir avuç beceriksiz kendi reklamı peşindeki kifayetsiz muhterislerle doldurdun

Sırf transferden dolayı istifa diyenler samimi değilsiniz.
İstifa için tek kriteriniz transfer midir veya yetiştiremedikleri oyuncular mı?

Karaborsa skandalı
Meritking sponsor olayı
Zeminin mevcut durumu
Amatör şubelerin hali
Erden Timurun küstürülmesi ve el çektirilmesi
Ali koçun stadı basması
Sezon içerisinde kulübün hakkını savunamamaları ve iftiralara sessiz kalmaları
Fenerin korsan logo kullanmasına ses çıkarmamaları
Liyakatsiz adamları yönetime doldurması
Kulübün haklarını korumaması ve idare edememeleri vs.
BAY olayını çözememişken kerem için açıklama yapmaları

bunlar benim bir çırpıda aklıma gelen rezillikleri.unuttuklarım da vardır elbet
yukarıda saydığım maddelerin bazısı tek başına istifa için yeterli iken son dakika herkesin malumu transfer beceriksizliği yüzünden istifaya çağırmak komik geliyor

Geri
Üst Alt