Dursun Özbek | Başkan

Hem saha içinde hem saha dışında her konuda dayak yiyoruz. Sezon boyu haksız olarak lehimize çalınan düdük sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Rakibe ise sayfalar yazılır. Hoca ve oyuncuların çabası olmasa bu 3 şampiyonluğun en az ikisi yalan olurdu. İstifa et be adam.

Galstasaray ve Galatasaray taraftarı tarihin hiçbir döneminde bu kadar aciz hissetmedi kendini.. Özhan Canaydın gibi pasif karakter bile Ali Aydın'a düdük astırmıştı. Bu adamın hiçbir yaptırım gücü yok. Galatasaray'ın marka gücünü ve prestijini kullanıyor. Hatta kullanamıyor!! Galatasaray gibi bir markanın yaptırım gücünü kullanamaması ne kadar çapsız ve silik bir karakter olduğunun göstergesi.

Acilen bu adamdan kurtulmamız lazım hemde hemen! Bakın iş başka yerlere gidiyor. Sinirden daha ağır şeyler yazasım var ama kendimi zor tutuyorum anasını satayım.

Derhal istifa et, Erden Timur gibi Cimbomlu adamı kaybedip, yerini bir avuç beceriksiz kendi reklamı peşindeki kifayetsiz muhterislerle doldurdun

Restes ve İlkay Galatasarayda mı

images

Uğurcan için 30-35'ler doğruysa, kendisi dahil tüm yönetimi istifa etmelidir. Bu kaleci meselesini son dakikaya kadar siz kangren ettiniz, Galatasaray'ın parasını değmeyecek biri için babanızın parası gibi saçamazsınız.

Plansız ve savruk bir iş yaptın sıçtın batırdın. ilkay kendi geldi , hakan kendi gelmek istiyor.

bir tane başarın yok. kimi kendi yönetim becerinizle alabildiniz ki? ya herkesten fazla veriyorsunuz yada bir boku beceremiyorsunuz.

Gs başkanı felan dinlemem eğer uğurcana söylendiği gibi 30-35ler onu da geçtim 15ten fazla verirsen günde beş vakit söverim sana başkanım saygılar

Ugurcan üzerinden kulübe yatırdığı paraları tahsil edecek diye yorumladım

Geri
Üst Alt