Dursun Özbek | Başkan

Bu yaptıklarının benim gözümde tek karşılığı var: İHANET

Ve hiçbir Galatasaray tarafı kendisine ve caimasına yapılan ihaneti affetmez. Bizi maydanoz kitle gibi sanıyorsa çok ama çok aldanıyor.

Çok zamanı kalmadı yakında başlarlar senın de altını oymaya
Galatasaray taraftarı diğer kulüplere benzemez

An itibarıyla tutuşmuştur.

1) Transfer yapmazsa siyasi tarafta yer aldığını gösterir, şampiyonluk kaybedildiği taktirde o koltukta 1 dakika oturamaz. (Rakibin güçlendiği ortamda %65-35 ise şu an %51-49'a geldi.)

2) Transfer yaparsa sırf bu yüzden yapacak şu an çünkü tüm oklar başkana döndü bu saattten sonra gözü karartıp parayı harcayıp ben her şeyi yaptım demeye getirecek.

An itibarıyla tutuşmuştur.

1) Transfer yapmazsa siyasi tarafta yer aldığını gösterir, şampiyonluk kaybedildiği taktirde o koltukta 1 dakika oturamaz. (Rakibin güçlendiği ortamda %65-35 ise şu an %51-49'a geldi.)

2) Transfer yaparsa sırf bu yüzden yapacak şu an çünkü tüm oklar başkana döndü bu saattten sonra gözü karartıp parayı harcayıp ben her şeyi yaptım demeye getirecek.

Piposuna adıyaman tütünü koyup keyif yapıyordur. Tutuşma filan olmaz senden benden daha rahattır.

Piposuna adıyaman tütünü koyup keyif yapıyordur. Tutuşma filan olmaz senden benden daha rahattır.
Yok bu kadar transferde tepki varken üstüne şu son olayla beraber kucağında artık kocaman bir atom bombası var.

Genel kurul niye transfer paran varken baba adam almayıp rakibin şampiyonluğuna müsaade ettin demez kelle alır.

Senin gibi bir adamdan Erden Timur'a sahip çıkmanı bekledik

Senin gibi bir adamdan ilkokul mezunu bir meczuba karşı kulübe sahip çıkmanı bekledik

Bu takım sana rağmen 3 senedir başarılı

Sen 10 şampiyonluk görsen de ancak bozuk saat örneğinden öteye gidemeyecek bir başkansın

bunun gibi zatların güdümündeki Galatasaray ezilmeye mahkumdur

Florya'nı da alırlar
rakibini de kayırırlar

Kardeşinide al lütfen git bu kulüpten.

Galatasaray takımı sahipsiz.
Dünyanın hiç bir yerinde 3 sene üst üste şampiyon olmuş bir takım bu kadar pasif acınası olmamıştı.

Hocam ortasaha istemedi yazın, eksiksiz kadro artık top bende dedi
buna rağmen ara transfer yaptık orta saha ve kanat
300milyonluk da kadro yaptık daha ne istiyor dese,
kimse de bişey diyemeyecek maalesef...
Ah Okan hoca Ah......

Savunmuyorum #Dursunistifa ama böyleyken de böyle

Arkadaşlar bu adamın ilk dönemini bu kadar çabuk unutmuş olamazsınız.İnsan içine çıkacak hali kalmamıştı. Dolayısı ile ak'dan kara çıkmaz, bu adamdan başka bir başkan profili beklenemez. Mevcut döneminde ise bu adamı kurtaran bir Erden Timur vardı, Erden başkan gidince çöküşü başladı ve özüne döndü aslında.

Senin hakkından bu rahmetli gelirdi de, ahhh işte naparsın...

thumbs_b_c_4521b95f34caea9ecb3fbe190f744f14.webp

Meydanı boş buldun tabi oyna bakalım kukla herif! 😡

Geri
Üst Alt