Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
70 kg vardır en az.Hiç bir ağırlığı yok.
Sıfır.
Videodaki içeriği ben aylardır yazıyorum zaten, tekrar borçlanacaksak BBden çıkmayalım da demiştim, o kadar yazdım okumamışsın, bir daha yazamam.Finanstan hiç anlamam. Sadece şurada okuduğumdan yola çıkarak yazıyorum
- Biz daha rahat borçlanalım demişiz ok bu bana makul geliyor ama Uğurcan'a 30 ve muhtemelen birileri engel olmasaydı bi 35 de Oluai derken 65 milyon euro yani 3.372.352.100 TL Trabzona ödeme yapacaktık. Yani bana bu ne alaka dedirtiyor açıkçası, hayırdır bayram değil seyran değil biz niye hamsileri öpüyoruz
- Herkes bilir ki Dursun özellikle para konusunda aşırı dikkatli bi adamdır özellikle kurul önceleri, göz göre göre bunu niye yapmış olabilir? Yönetimden birilerinin bazı işlerini daha rahat yapabilmesi için mi?
Finansçı veya ekonomist değilim ama borçlanmaya karşı değilim şahsen, mesele bunun niye yapıldığı. Peki bu borçlanmalar olurken biz inanılmaz bi takım inşaat vs işlerine mi başladık? Yoo öyle bir şey de olmadı.
Niye borçlandık o zaman?
Videodaki içeriği ben aylardır yazıyorum zaten, tekrar borçlanacaksak BBden çıkmayalım da demiştim, o kadar yazdım okumamışsın, bir daha yazamam.