Dursun Özbek | Başkan

screenshot_20250716_223112_instagram-webp.294866

23-ocak-2023b-mehmetin-ruhuna-okunan-40-mevlidinden-webp.315015

kulup-baskanimiz-sayin-ecmel-faik-sarialioglu-galatasaray-baskani-sayin-dursun-ozbek-ile-bir-webp.315013

harika-bir-ise-basladik-bu-hafta-25-yil-gsyiad-belgeseli-galatasarayli-yonetici-ve-is-insa-webp.315014

Bu şikecilerin oynadığı maçlarda çıkan rezil hakem kararlarından sonra en çok küfürü buna ediyorum.
Hainsiniz hain..Ne zaman yabancı hakem istersiniz o zaman durulurum..

dursun sıktın cidden artık başka erdoğandan icazet alabilecek başkan adayı bulsun genel kurul. (bu dediğime dümenden itiraz etmeyin ülke gerçeği bu)

Bıkmadı haklıyken haksız hale düşürmekten gsyi

Utanç verici bi insan

Herif buyuk yalancı ayriyeten cok kurnaz ,2 divandir bahaneler uydurup kaçıyor divandan sorulara cevap vermek istemediği icin

Gene divan
Gene yok
Projeler demeye gelip gidiyor

Ulan niye yalan söylüyorsun? Hoca demedi mi transferler daha iyi olmaliydi diye

Finanstan hiç anlamam. Sadece şurada okuduğumdan yola çıkarak yazıyorum

- Biz daha rahat borçlanalım demişiz ok bu bana makul geliyor ama Uğurcan'a 30 ve muhtemelen birileri engel olmasaydı bi 35 de Oluai derken 65 milyon euro yani 3.372.352.100 TL Trabzona ödeme yapacaktık. Yani bana bu ne alaka dedirtiyor açıkçası, hayırdır bayram değil seyran değil biz niye hamsileri öpüyoruz

- Herkes bilir ki Dursun özellikle para konusunda aşırı dikkatli bi adamdır özellikle kurul önceleri, göz göre göre bunu niye yapmış olabilir? Yönetimden birilerinin bazı işlerini daha rahat yapabilmesi için mi?

Finansçı veya ekonomist değilim ama borçlanmaya karşı değilim şahsen, mesele bunun niye yapıldığı. Peki bu borçlanmalar olurken biz inanılmaz bi takım inşaat vs işlerine mi başladık? Yoo öyle bir şey de olmadı.

Niye borçlandık o zaman?

Finanstan hiç anlamam. Sadece şurada okuduğumdan yola çıkarak yazıyorum

- Biz daha rahat borçlanalım demişiz ok bu bana makul geliyor ama Uğurcan'a 30 ve muhtemelen birileri engel olmasaydı bi 35 de Oluai derken 65 milyon euro yani 3.372.352.100 TL Trabzona ödeme yapacaktık. Yani bana bu ne alaka dedirtiyor açıkçası, hayırdır bayram değil seyran değil biz niye hamsileri öpüyoruz

- Herkes bilir ki Dursun özellikle para konusunda aşırı dikkatli bi adamdır özellikle kurul önceleri, göz göre göre bunu niye yapmış olabilir? Yönetimden birilerinin bazı işlerini daha rahat yapabilmesi için mi?

Finansçı veya ekonomist değilim ama borçlanmaya karşı değilim şahsen, mesele bunun niye yapıldığı. Peki bu borçlanmalar olurken biz inanılmaz bi takım inşaat vs işlerine mi başladık? Yoo öyle bir şey de olmadı.

Niye borçlandık o zaman?
Videodaki içeriği ben aylardır yazıyorum zaten, tekrar borçlanacaksak BBden çıkmayalım da demiştim, o kadar yazdım okumamışsın, bir daha yazamam.

İstifa ettiğin gün bayram edeceğim. Yat kalk topçulara ve hocaya dua et. Amatör branşlardan dolayı sana ayrıca kin güdüyorum.

Videodaki içeriği ben aylardır yazıyorum zaten, tekrar borçlanacaksak BBden çıkmayalım da demiştim, o kadar yazdım okumamışsın, bir daha yazamam.

Yoo okudum admirim hatta birisine Factoring farkını anlatıyordun okudum sadece aklıma takılan şey -eğer bunu yazdıysan gözümden kaçmış- Dursun niye tekrar borçlanıyor ki, -esas niyeti ne yani- çünkü bana hiçbir mantıklı yönü gelmiyor, hele neredeyse sadece Oulai işi de olsaydı 65 milyon euro kılçıksız Trabzon'a para bayılacağımız denklemde -ve inat etti o parayı başkasına da verdirtmedi bu arada, sene sonu o para TS'ye gidecek gibi duruyor- bu işin arka planı çok bulanık.

Geri
Üst Alt