Dursun Özbek | Başkan

77 yaşındasın, sülalene yetecek paran var ama hala siyasilerden korkuyorsun, muhtemelen sana birileri konuşma diyor ve sen de sesini çıkaramıyorsun.

Hatırlıyorum bir basın toplantısında Erden Timur konuşacakken onu susturuyordun, Galatasaray başkanı böyle mi davranır takım doğranırken. Özellikle sen varken inanılmaz rahat doğruyorlar, çünkü hiçbir ağırlığın yok futbol kamuoyunda.

Galatasaray’ı Muşspordan hallice bir ağırlığa getirdin. Türkiye’nin en çok taraftara sahip kulübünün taraftarı her maç rezalet hakem kararları çekiyor. Camia başkansız olsa bu kadar doğrayamazlar muhtemelen. Tekrar söylüyorum Galatasaray’ın en büyük problemi bu şahıstır

Eyvallah kendisi suçlu ve kulübü temsil edemiyor.
Peki niye 1 ay sonra olacak seçimde karşısına aday çıkmıyor kimse bunu sormuyor
GS genel kurulu dursun özbekten memnun demek ki
Kurula sorsan mali borc isleri riskte olmasin. Gerisi fasa fiso.

Ada mada vs projelerde en heveslendikleri sey zaten.

Birde su mantik var "takim sampiyon oluyor, degisime gerek yok". Illa krizlere girilecek, illa toslamak lazim kendimizi guncellemek icin. Hatalar halialti olsun, senelik surec sifirlansin..

Biz lise bahcesinde demokrasi soleninde pilav yiyelim.

anca yanak okşat. azıcık Gs sevgin olsa dün tff ve mhk yi ateşe verirdin. Hala sus

ben başkan olsam maçıma yasin kol atanacağına tüm sülaleme sövülmesini tercih ederim.

Başkanım 4 derbine ayni hakemi veriyorlar başkanim. Şşşst alooooo!

Çıkar cemiyette kupa kaldırır 1 ay sonra utanmadan

Son düzenleme:
Gs muhalefeti bu aciz herife karşı derhal birleşmeli. Fb suç örgütü tasmalamış bu herifi. Ağzını açıp 2 kelime bile edemiyor, utanç vericisin. Zavallısın.

O degilde bizde dogru duzgun aday da cikmiyor, istesende gitmez o yuzden.

4 yıl önce Erden Timur sayesinde seçildin! Yoksa kim senin gibi birini destekler ki! Umarim seçilmezsin! Eger secipmemene katkisi olacaksa sampiyon olmayalim. 😡

ve bu bile isteye bu kayırmaya göz yuman vasıfsız tekrar başkan seçilecek, adada sırf kendileri girebilip 3 kuruş ucuza tanıdıklarıyla şarap içmek isteyen üyeler sayesinde.

Geri
Üst Alt