Dursun Özbek | Başkan

Muhtemelen verdiği bu imtiyazlarla projeleri yürütebiliyor. Her yapılana sus, projelerini yapmana bak demişler gibi.

Seçime 1 ay var karşisinda bir aday varmi ? Hayir o zmaan ne konuşucaz boş lafa gerek yok.

Herkes dursun diyorda,taraftardan bahseden yok tribunlere gelen kitle en son nezaman hakemlere veya tffye tepki gosterdi ?ben gittigim çoğu macta göremedim tarikatci taraftar grubu dahil

Sampiyonlugu satan, veya elimizden calinmasina goz yuman baskan ve yonetim olarak tarihe gececeksiniz.
Sizin yaptiginiz hainligi kimse yapmamistir. Bu kadar aciz, pasif ve beceriksiz bir yonetim Galatasaray tarihinde yoktur.
Sezon sonu hepiniz gideceksiniz. Sampiyon olsak bile o kutlamalarda isliklanacaksiniz.

özhan canaydın bile düdük astırıyordu. aziz buna sinek ikili deyince kızıyorduk birde. harbiden etkisiz elemanmış. sırf siyasilerle arayı bozmamak için laf edemiyor bence.

Sen daha sus!
Osimheni de oynattirmayacaklar daha derbide, algilara basladilar zaten.

Sen sadece otur izle.

Galatasaray’ın TFF Genel Kurulu’nda oy veren 7 delegesi de İbrahim Hacıosmanoğlu lehine oy kullandılar.

Dursun Özbek, Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş, Fatih Demircan, Nihat Kırmızı.

Bu zat TFF seçimini 5 oy farkla kazandı. Fıkramız bu kadar.

Çabuk unutuyoruz.

Projelerin startı verildi bürokratik işler kalmadı bu vasıfsıza da gerek kalmadı

Postalayabiliriz

Ünal başkanımla last dance istiyoruz

Geri
Üst Alt