Dursun Özbek | Başkan

TFF: "Galatasaray Spor Kulübünün Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlar, yönetim dönemlerinde görevlerinde başarılar dileriz."

böyle bir baskaniniz varsa hersey mumkun. Guardiol da gelebilir ismail Kartal da gelebilir hersey çok dengesiz gelisebilir. Bir bakmissin Witsel getiriyor bir hafta sonra Halil akbunara 3 Milyon euroluk sözlesme hazirlanmis

Ben herseye hazirliklym

böyle bir baskaniniz varsa hersey mumkun. Guardiol da gelebilir ismail Kartal da gelebilir hersey çok dengesiz gelisebilir. Bir bakmissin Witsel getiriyor bir hafta sonra Halil akbunara 3 Milyon euroluk sözlesme hazirlanmis

Ben herseye hazirliklym
Tranafer duyumlarını bekliyoruz kolpa bu yıl duyumcuları ağlatacağını duydum.

Her hangi bir insan içinde geçerlidir..Galatasaray başkanını tipi üzerinden kıyafetleri üzerinden yargılamakdan değersizleştirmekden vazgeçmeliyiz.Bu şekilde tutum sergilediğimiz müddetçe medyadaki şerefsiz namussuz Galatasaray düşmanları masasında meze olarak kullanmaya devam ederler.Tabiki burada en büyük görev başkan ve yöneticilere düşüyor.Bunlara haddini bildirmeleri gerekiyor.

Bizim çok iyi bir basın sözcüsüne ihtiyacımız var.

Geçmiş dönemde hataları olmuşdur.Ama artık Galatasaray için geçmişi bırakıp önümüze bakmamız gerekiyor.
Özellikle erden timur ve yönetici kadrosuyla ben dursun özbeğe güveniyorum.Başarısız olma ihtimalleri yokmu tabiki var.O zamanda gereği yapılır.Bu kadar basit.

Bu arada eşref hamamcıoğlıunun geçen seçimdeki gibi seçim sonrası gösterdiği tutum ve davranış çok güzeldi.buda taktiri hakediyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Ülkede bazı şeyler değişmeden bazı kişiler de maalesef değişmeyecek. Hayırlı olsun Galatasarayımız için. Hoşgeldin Tekrardan Sayın Başkan!

Baştan başarısız olacağız gibi ön yargılarım yok. Kendisine tavsiyem, istisnalar harici hiç ön plana çıkmasın. Topluluk önünde konuşma becerisi yok. Bunu yapabilen isimlere bıraksın bu işi. Ekibinde kaliteli isimler var. Onlara çalışma alanı versin yeter. Sportif olarak da iyiye gidersek cillop gibi bir dönem geçiririz.

Kendi kulübüne verdiği borç üzerinden faiz işleten tefeciyle ilk günümüz...

yanlız aylık divan toplantıları çok daha ciddi geçecektir (geçmeli)

acaba Dursun mu konuşmaları yapacak - Metin orda artık aşkı olan mikrofona mı kavuşacak görcez

Erden Timur bence belli başlı zamanlar haricinde kamera mikrofon önüne çok çıkmayacaktır - çok sevmiyor zaten bunca zaman, seçim süreci istisna idi.

IMG-20220612-WA0000.webp

biraz önce karakullukçu da söyledi ben de ekleyeyim

burak elmasın en büyük hatalarından biri kap açıklamalarını kaldırmasıdır

derhal dön kap açıklamalarına

kap açıklaması galatasaray için iyidir

anında açıklayacaksınız o transfer bedellerini eğer iyi niyetliyseniz

Geri
Üst Alt