Dursun Özbek | Başkan

Populizm yapmayip malum sahıs yerine okan hocayi getirmesi takdire şayan bir durum ve hic beklemedigim bir hareketti

Ilk kez kendisini takdir ettim umarim boyle dogru isler yaparak devam eder.

seçimden önce kimseyi satmayacağız dedi, önce marcao gidecek.
peşinden mustafa muhammed, sonra da diagne.
ölüsü 20 milyon euro gelir bu satışlardan.
kombine koltuk ve vip satışından en az 150-200 milyon arası bir gelir elde edilir.
toplam 30 milyon euro gelir demek.
kendisi 23 milyon euro koyacaktı ama koyamadı.
şimdi de medyadaki adamlarla bunun yolunu yapıyor.
çünkü koyduğu parayı yakın zamanda almasına imkan yok, bu da onun işine gelmez:)
kardeşi mehmet bey yine her şeye karışmaya başlamış, orası da ayrı sıkıntı tabii:)
anlayacağınız içerisi fokur fokur kaynıyor, hayırlara vesile olsun.
5 Temmuz 2022 09:57 · gurrpegi

Yine yedin bizi büyük başkan.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskana kizmiyorum. Belliki finans durumumuz o denli rezalet ki kim gelirse gelsin legal ve bilindik yollardan nakit akışını saglamak imkansiz duruyor ve takımı duzluge çıkarmak icin absurt bir durum gerekli. Disaridan para pompalama, takimi yabancilara satmak gibi.

Bu takimi delicesine ve patolojik seviyede seven bir is adami olmadigi surece de kimse bu absurt durumlara da basvurmaz. Bu iş ordan arsa al burdan sat oyuncu yetistir gibi maddi gelir durumlarini coktan geçmiş duruyor

first-time-james-franco-hanging-meme.webp

30 milyon euro kasa kolaylığı diye geldiler

Şimdi parayı vermemek için 1001 takla atılıyor, genel kurul yetki falan vermemeli Dursun yalancısına.

Belli ki bizim arazileri falan hiç edecekler, adam ayaklı yalancı, bütün seçim boyunca Eşrefe saldırıldı kasa kolaylığı yapmayacağım dediği için

Baskana kizmiyorum. Belliki finans durumumuz o denli rezalet ki kim gelirse gelsin legal ve bilindik yollardan nakit akışını saglamak imkansiz duruyor ve takımı duzluge çıkarmak icin absurt bir durum gerekli. Disaridan para pompalama, takimi yabancilara satmak gibi.

Bu takimi delicesine ve patolojik seviyede seven bir is adami olmadigi surece de kimse bu absurt durumlara da basvurmaz. Bu iş ordan arsa al burdan sat oyuncu yetistir gibi maddi gelir durumlarini coktan geçmiş duruyor
Bu hale gelmemizin en büyük 2.sebebi kendisidir.
Neden kızmıyorsunuz?

Geri
Üst Alt