Dursun Özbek | Başkan

Evet 1 dönem daha başkanlık yaparak bb işini halledip/ kemerburgazı bitirip giderse hatta Erden beye devrederse koltuğu mükemmel olur

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BB işi seçimden önce halloluyor. Kemerburgaz'ın Ana bina ve 2 saha yani taşınmak için gerekli olan kısımda bitiyor. Yeni dönemde Kemerburgaz'da 5 saha+ Florya projesi+ Stadın yanına konaklama tesisi ve salon sporları salon ve yüzme alanı projesi kalıyor sadece. BB'den Mayıs'tan önce çıkılacağını bu günkü açıklamasında da belirtmiş.
"BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASINDAN ÇIKMAK İÇİN UZUN ZAMANDAN BERİ ÇALIŞIYORUZ"

Sürdürülebilir başarı için finansal bağımsızlığın şart olduğu, bunun için de Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için çalışmalara devam ettiğini söyleyen Başkab Özbek, "Bankalar Birliği anlaşmasından çıkmak için uzun zamandan beri çalışıyoruz. Seçim vaatlerimizin içinde o da vardı. Çünkü Galatasaray'ın finansal bağımsızlığını almasını çok önemsiyoruz. Sürdürülebilir başarı için bu finansal bağımsızlık şart. Bankalar Birliği Konsorsiyumu tarafından devamlı kontrol edilen, kontrol derken şu; daha başarılı olmak, finansal yapıyı daha çabuk düzeltmek için yapacağınız hareketlerde kısıtlama var. Borçlanamazsınız, şunu, bunu yapamazsınız gibi kısıtlamalar var. Geldiğimiz günden beri bu bağımsızlığı kaybetmenin Galatasaray'a yakışmadığını hep ifade ettik. Onun için arkadaşlarımla beraber bu konuyu önceledik, bu konuyu ele aldık. Şu anda A ve B planları olmak üzere iki çerçevede bunu sonuçlandırmak için hareket halindeyiz. Bunu geçen divan konuşmamda da söyledim. Kısa sürede camiaya müjde vermek için şu anda çalışıyoruz. Bu hareketlerimiz sadece camiamız tarafından değil, aynı zamanda Bankalar Birliği tarafından da takdir görüyor. Biz bunları yaparken sadece laf olarak değil, konsorsiyumun önüne projeler koyarak onlara anlattık. Biz şunları yaparak yapılandırmadan çıkacağız diye söyledik. Projeleri önlerine koyduk. Onlar da bu projeleri takip ediyorlar. Kademe kademe sona doğru yaklaşıyor. Bizi takdir ettikleri husus şu. Bunun bir örnek olacağını, çünkü mali yapısı güzel olmayan kulüp sadece Galatasaray değil. Bütün kulüplerin bu manada sorunları var. Onun için Bankalar Birliği Konsorsiyumu çalışanları, genel müdürleri, genel müdür yardımcıları hep şunu söylüyorlar. Sizin bu çalışmalarınız, Türk spor kamuoyuna örnek teşkil edecek. Dolasıyla onlar da en süratli çıkış için bize destek veriyorlar. Kısa sürede bu projeyi tamamlamak suretiyle 2022 Haziran ayında ne söylediysek hepsini realize etmiş olarak 2024 Mayıs seçimlerine gideceğiz" şeklinde konuştu.

BB işi seçimden önce halloluyor. Kemerburgaz'ın Ana bina ve 2 saha yani taşınmak için gerekli olan kısımda bitiyor. Yeni dönemde Kemerburgaz'da 5 saha+ Florya projesi+ Stadın yanına konaklama tesisi ve salon sporları salon ve yüzme alanı projesi kalıyor sadece. BB'den Mayıs'tan önce çıkılacağını bu günkü açıklamasında da belirtmiş.
O zaman bırakma ihtimali var hoş sampiyon olursak bence 1 dönem daha yapabilir bu popülariteyi artık bakanlar bile bulamıyor ülkede

O zaman bırakma ihtimali var hoş sampiyon olursak bence 1 dönem daha yapabilir bu popülariteyi artık bakanlar bile bulamıyor ülkede

"Galatasaray'da şöyle bir usul yok. Ben Galatasaray'a başkan olmak istiyorum gibi bir söylemle ortaya çıkılmaz. Bütün Galatasaray üyelerinin çıkmaması lazım. Camia zaten birbirini tanıyan bir camia. Camia üyelerinin kapasitesini, yapabilecekleri şeyleri çok iyi tahlil eden bir genel kurulumuz var. Dolayısıyla Galatasaray'a hizmete sıra geldiği zaman zaten camia size bu çağrıyı yapar. Hiçbir kulüp üyesi de camianın, genel kurulun yaptığı bu çağrıyı cevapsız bırakmaz. Galatasaray'da görev verilir. Elbette Galatasaray'ın ihtiyacı olunan her yerde ben ve arkadaşlarım varız. Biz şu anda Mayıs ayındaki seçimden ziyade söz verdiğimiz işlerin bitirilmesine konsantreyiz. Seçime daha aşağı yukarı 4 ay var. Bu süreyi, hizmet maksadıyla değerlendirmek istiyoruz. Şu anda bir seçim çalışması içinde değiliz. Onu vakti zamanı geldiği zaman oturur, düşünürüz. Camiamızın talepleri, görüşü doğrultusunda hareket ederiz."

Buradaki açıklamaya baktığımızda 1 dönem daha devam edeceği kesin gibi. Çünkü şu anda kim çıkarsa çıksın kendisinin 1 dönem daha devam etmesini istiyen açıklamalar yapıyor Albayrak, Erden Timur, Metin Öztürk, Adnan Polat hatta diğer eski yöneticilerden de böyle talep olduğu için kendisi 1 dönem daha devam edecekti camia böyle talep etti diyerekten.

Dursuna bir nebze katlanabiliyorum ama yapmayacak pozisyonde ellerini ovuşturan bir isim var dibinde...

o adam başkan ol-ma-ma-lı.

Çünkü 10 kişilik aileye tek para getiren erkek futbol dostum. Suru ile branş var ama basarı olmadığı gibi sürekli haneye eksi yazdırıyorlar. Gerçi 1 futbolcu değerine eş kadro kurabiliyorsun basketbolda ama yinede hep cepten yiyor. Ben erkek futbol+ erkek basketbol+bayan basketbol harici bir kulvarda olmamalıyız diye düşünüyorum. Bu ekonomik ortamda, bu kur ortamında bu kırılganlıkla yönetilemez bu branşlar..

Usta sanki hep böyleydi bu branşlar. Biraz toparlanır gibi oluyoruz, yine batıyoruz. Futbol tek para getiren yer ama biz de bir spor kulübüyüz. Galatasararay taraftarı olarak basket maçı da izlemek istiyorum, voleybol da. Paso futbol bekliyoruz.

Olimpiyatlara sporcu gidince mutlu olmak istiyorum.

öbür kulübün basketbolda kadın-erkek yıllık bütçesi toplam 30 milyon eurodur tahminen. voleybol kadın-erkek en az 10 milyon eurodur. bu 4 takım dünyada kazanabilecekleri bütün başarıları kazansalar 10-15 milyon euro arası gelir elde ederler. 20-25 milyon euro civarı her sene zarar ediyorlar. sadece bu nedenden dolayı ali koç isterse ömrünün sonuna kadar fenerbahçe başkanı olarak kalır.
Usta eyvallah onun ben de farkındayım. Zaten Fener niye hep zengin, biz sürekli borç harç kovalıyoruz diye bir mesaj daha yazmıştım. Bazı şeyler prestijtir usta.

Galatasaray'ın malum takımdan daha çok taraftarı var. Arkasında Galatasaray Lisesi var. Her konumda liyakatli insanları var. Biz niye yapamıyoruz bunu? Niye bir Voleybol takımımız isim duyuramıyor?

Çok istiyorum Olimpiyatlar 5-10 tane Galatasaraylı sporcu gitsin, olmuyor bir türlü. Paramız yoksa da çözüm bulalım. Sürdürülebilir bir şeyler üretelim.

Sayın Baṣkanım yapmış olduğunuz aciklamalari cok begendim. Böyle devam etmeniz dilegiyle.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Haziran ayındaki seçimde aday olmayacağının sinyalini veren Özbek, "2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.​

Erden Timur loading mi acaba ?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Haziran ayındaki seçimde aday olmayacağının sinyalini veren Özbek, "2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.​

Erden Timur loading mi acaba ?
Fb sayfalarını mı takip ediyorsun? Yada onların medyasını mı? Çünkü çarpıtmışlar.

2022 yılının Haziran ayındaki seçimde söz verdikleri işlerin bitirilmesine konsantre olduklarını ve şu anda bir seçim çalışması içinde olmadıklarının altını çizen Başkan Özbek, şöyle konuştu:

"Galatasaray'da şöyle bir usul yok. Ben Galatasaray'a başkan olmak istiyorum gibi bir söylemle ortaya çıkılmaz. Bütün Galatasaray üyelerinin çıkmaması lazım. Camia zaten birbirini tanıyan bir camia. Camia üyelerinin kapasitesini, yapabilecekleri şeyleri çok iyi tahlil eden bir genel kurulumuz var. Dolayısıyla Galatasaray'a hizmete sıra geldiği zaman zaten camia size bu çağrıyı yapar. Hiçbir kulüp üyesi de camianın, genel kurulun yaptığı bu çağrıyı cevapsız bırakmaz. Galatasaray'da görev verilir. Elbette Galatasaray'ın ihtiyacı olunan her yerde ben ve arkadaşlarım varız. Biz şu anda Mayıs ayındaki seçimden ziyade söz verdiğimiz işlerin bitirilmesine konsantreyiz. Seçime daha aşağı yukarı 4 ay var. Bu süreyi, hizmet maksadıyla değerlendirmek istiyoruz. Şu anda bir seçim çalışması içinde değiliz. Onu vakti zamanı geldiği zaman oturur, düşünürüz. Camiamızın talepleri, görüşü doğrultusunda hareket ederiz."

Devamında bunları diyor yani paylaştığın açıklama başkan olarak yaptığı bir açıklama çünkü her türlü seçim olacak ve yeni bir yönetim olacak. Devamındaki yerde ise camianın isteği doğrultusun da ki şimdiye kadar Erden Timur, Albayrak, Öztürk, Polat ve bir çok kişi daha Özbek'in 1 dönem daha kalması gerektiği konusunda açıklamalar yaptı yani kalma ihtimali çok daha yüksek. Ayrıca Erden Timur aday olmayacağını net bir şekilde belirtti. Başkanın devam etmesi gerektiğini de belirtti.

2 lafından biri seçim,diğeri de bankalar birliği. Şampiyonluk vs hak getire

1707236896018.webp

Gelde sevme bu ADAMI
Depremzede kardeşlerimize gitmiş
Helal sana başkanım

Geri
Üst Alt