Dursun Özbek | Başkan

Baskan bu sezon nasil tuaf bir transfer politika uyguladiniz? Para harcanmasin diye son gün menajer kazigi yedik.

ewt doğru
bunu düşünmedim
yine de barış to sol bek, berkan o.s ve tet sağ kanat yapabilirdi bi noktada o.b. ama çok bekledi hamle için
İyi ki yapmamış. Barış sarılı adamı sağda attırıp asisti de sağdan yaptı. Berkan da solda baya atak kesti. Tete ne kadar az oynarsa o kadar iyi. Zaha'yı erken atması lazımdı sahaya

Auiriere ayrılan bütçe kohn transferinde harcansa Avrupa'ya yazacaktın belki de adamı. Neyse ya bu sezon hayırlısıyla bitsin de bu gerçekten çok yorucu bazı şeyleri anlamaya çalışmak ozellikle

umarım şampiyonluk sonrası kanal kanal gezip takımı şöyle şampiyon yaptım böyle şampiyon yaptım diye hikaye anlatmaz.

okan buruk'a dua etsin yoksa şu an mart ayında başkanlığı başkasına devrediyor olabilirdi!

Ne Erden Timur ne de Okan Buruk başlığına yazmaktansa buraya yazmak daha doğru.

Angelino'nun gideceği 3 ay evvelden belli. Yerine getirdiğin bek Avrupa'ya yetişmedi.
Boey 30'a gitti, yerine getirdiğin bek bedava olsun dedin, Afrika' Kupasında sakatlandı.

Şimdi CL'den elendin, hatta tur atlamayı çoğu futbolsevere göre hakettiğin halde elendin. Peki bu takım güçlendi mi, zayıfladı mı UEFA'ya kaldığında? Ben söyleyeyim, Angelino ve Boey ile Prag'ı elerdik. Hatta bu kadar zaaf göstermeden elerdik.

Ben sanmıyorum ki Erden Timur gerekli yerlere transfer yapamayacak, bulamayacak, yetiştiremeyecek. Bonservis vermeyelim muhabbetine kesinlikle inanıyorum Dursun'un. Avrupayı bu karar sonrası saldık zaten, bu gece değil.

Okan Buruk'a gelince. Sigara paketinden bilmem ne yaptı diye geyik yapıp beklere helal olsun diyorduk ki bu katkı direkt hocaya yazar. Ben ne Kaan'ı, ne Berkan'ı eleştirmem. Bu adamlar zaten Avrupa'da senin 11'in olacak mı tartışılırken beklere koyduk ve oynadığımız oyunda en kritik bölgeleri emanet ettik. Ufak tefek detaylar ile belki hoca bu akşamı kurtarırdı ama bu defoyla zaten gitmeyeceği uzaydan bile görünüyordu.

Dursun Özbek yatsın kalksın Erden Timur'a ve Okan Buruk'a dua etsin.

Seçim ayağına bu yaz da transferlerde gecikiriz gibi. 2 senede bir seçimin dezavantajı da bu.

Okan hoca ve Erden Timur olmasa ilk 10 a oynardık. Yoksa vizyonsuzluk aynı vizyonsuzluk. Değişen bir şey yok.

Kasada para kalsin secimi kaybedersen ordan verdigim paralari geri alirim olayi dogruysa o vakit secime hic girme, zaten erden timur gibi birisi olmsaydi suan coktan gitmistin bile

Hoca ve Erden Timur olmasa koca bir hiç olan vasıfsız başkanlık koltuğunu boş yere işgal eden koca(!) Galatasaray kulübü üyelerinin bu adama muhtaç bıraktığı birisi

Geri
Üst Alt