Dursun Özbek | Başkan

Normalde başkan olmazdı bu tarz resimlerde. Bu başkanın tekrar aday olacağına delalet gibi. Bir de amatör branşlarda haklı olarak eleştiriliyordu bunlar birazda bakın artık amatör branşlara daha çok önem vereceğiz, veriyoruz mesajı veriyor gibi geldi bana.
2. döneminde alt yapı oyuncularının sözleşme yenilemelerinde ve amatör branşlardaki transferlerin törenlerinde var. Yıldız futbolcuların törenlerinde fazla görünmüyor

Maaşları mı yatırırsınız transfer mi yaparsınız şu takıma bi el atın, ağrım var diyen oynamıyor

Mayıs 2024'te Galatasaray Başkanlığı seçimi var.
Yani yarım yıl sonra.

Seçim sürecine mi girdiniz? Aday olacak mısınız, olmayacak mısınız? Bu yüzden mi haftalardır ne bi' açıklama var, ne de kameralar önünde değilsiniz?

Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda seçim ayağına ve güç kavgasına yem ederseniz, Allah'ın oğlu gelse bu taraftar sizi affetmez.
Bir daha soruyorum.

Evet mutlu oldunuzmu simdi Feneri nasil yakaliyacaksiniz?

Bu maçtan sonra da susacaksanız

Hepiniz gidin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haftalarca susarak bizi ilk firsatta dogramak icin ellerine koz verdin!

sahip cikmamak icin tehdit ediliyorsan söyleyeceksin bunu.

Yönetim istifa!!!! Korkak ylnetim istemiyoruz kardesim.
Gerekirse spor bakanina üstü kapali mesaj yollayacaksin!!!!! Fanatik fenerli spor bakanina ses edeceksiniz!

Galatasaray'ın haklarını koruyamayacaksan boey zaha icardi falan hepsini sat gitsin başkan. değerleri paraya çevir.

vaden ve yaşın doldu

Ya konuşun ya cüzdan sallayın başkanım birini yapın ama

Geri
Üst Alt