Dursun Özbek | Başkan

20240124_025436.webp

5 sene önce İmamoğlu'na protokol tribününde yer veren tek takım Galatasaray'dı. Fener ve Beşiktaş bunu yapmadı.

Suudi Arabistan işine en başta Dursun Özbek karşı çıkmış, Ali Koç en başta olumlu yaklaşmış. Galatasaray'ın herhangi bir yönetime yanlama ihtiyacı yok.

Abdürrehim beyi yönetime sokmakta bu planlı işlerin içindeki bir parça gibi geliyor bana.
Galatasarayımızın ve Erden Timur'un bazılarına oluşturduğu tehlikeyi böyle sinsi ve alçakça sindirme peşinde olduklarını sadece oldlar anlayabilir.
Genç ve temiz dimağlı kardeşlerim bu yazdıklarımı muhtemelen anlayamayacaklardır.
Maalesef takımımız cebren ve hile ile kalelerine girilecek ve tekrardan klübümüz içeriden ince ince altı oyularak belirli odakların tekeline tekrardan sokulacak gibi görünüyor.
İnşallah yanılırım..

Abdurrahim Albayrak'ı geçtim, SAC şişkosu Adnan Polat'a yönetime katılma teklifi yapıldığını söylemiş asıl. Kendisine itibar etmem ama bu tip dedikoduları doğru çıkabiliyor. Kemerburgaz ve Florya projelerini Dursun Özbek, Erden Timur ve Adnan Polat birlikte idare edecekmiş güya.

Erden Timur da yonetimde olacaksa fark etmez. Erden Timur varken transferlere baskasi bakmaz.

Neden para harcanamadığını açıkla başkan!
Hayırdır yav 30‘a oyuncu satıp kiralık bek kovalamak nedir, neler dönüyor nedir yani.. Al zencileri beklere devam et adamın canını sıkma..

Basketbol şubesinde skandallar bitmiyor, ses/açıklama yok. Voleybol desen rezillikler yaşandı, İlkin sözleşmesi ile her şey süman altı edildi. Futbolda da garip şeyler oluyor, açıklama yok. Sessizlik yemini mi ettik hayırdır anlamıyorum. Özellikle son 3-4 aydır yönetim çok pasif.

İyi yaptıklarından da bahsedelim de laf yemeyelim. Sponsor işleri iyi.

Böyle devam ederlerse bu gidişle yine ilk dönemindeki gibi kötü anılmaya başlayabilir.

Dursunbaikanım bbden ayıkla razıyım. Paralar ota boka gitmesin bari, bbden kurtuluş demek aydınlık gelecek demek

Dursunbaikanım bbden ayıkla razıyım. Paralar ota boka gitmesin bari, bbden kurtuluş demek aydınlık gelecek demek
yav buna karşı olan kimse yok zatende- asla - 30 M gelirden 5 6 M na HİÇ Mİ ihtiyaç çözülemiyor bende buna takılıyorum.

öyle ise transfer sezonu açılır açılmaz YERLİ statüsündekileri getir madem hedefinde onlar vardı?

politka mantığı tutarsız burda - Erden Timur ile ters fikir var - ki onu koyuyorlar mikrofon önüne genelde.

şimdiden başladı tivitter traftarı istifa spamlemeye işte bak , yani olaki başarısız oldun AVL de elendin şampiyonluğuda fenere verdin - hem Divan hem taraftar istifa isteyecek

yav buna karşı olan kimse yok zatende- asla - 30 M gelirden 5 6 M na HİÇ Mİ ihtiyaç çözülemiyor bende buna takılıyorum.

öyle ise transfer sezonu açılır açılmaz YERLİ statüsündekileri getir madem hedefinde onlar vardı?

politka mantığı tutarsız burda - Erden Timur ile ters fikir var - ki onu koyuyorlar mikrofon önüne genelde.

şimdiden başladı tivitter traftarı istifa spamlemeye işte bak , yani olaki başarısız oldun AVL de elendin şampiyonluğuda fenere verdin - hem Divan hem taraftar istifa isteyecek
Alırlar birilerini ya illa ki kiralık. Belli ki boşa kurşun sıkmak istemiyorlar devre arasında. Tutmama riskini düşünüyorlar büyük ihtimal

Alırlar birilerini ya illa ki kiralık. Belli ki boşa kurşun sıkmak istemiyorlar devre arasında. Tutmama riskini düşünüyorlar büyük ihtimal
buraya kadarda %100000 aynı fikirdeyim.

ama servis edilen isimlere bakınca - bu kadar belenecek isimler değil. Ne rıdvan ne Zeki mesela yabancı kontenjanıyla alakası yok - angelino olayınada bağlı değil - Boey satışındna önce bile bitebilecek profiller.

gıcık olduğum nokta o . yoksa topçudur - sahada izleriz uyum sağlar eyvallah. ama çok sakat konulara çatallanabilecek şekilde geçirdiler bugüne kadar bu trasnfer dönemini.

milletin boey'den duygusal olarak üzüldüğü yerde "bonservissiz" diye haber verilmesi ters tepiyor - şunu de "kimsenin yalandan fiyat şişirmesine kanarak 3lük adama 10 vermeyiz" de kimse laf etmesin. Bunu zaten kimse istemiyor

Geri
Üst Alt