Dursun Özbek | Başkan

Fabrika ayarlarına döndü diyemem çünkü kendisi hep böyleydi.

Erden Timura dua etsin.

1706708211437.webp

Ugur Karakullukcu'nun anlattiklari cok onemli. Gene Dursun teneke baglayip kovuldugu gunlere donuyor ne yazik ki. Tabi basta Galatasaray'a zarar vererek. Derin Galatasarayli 50 yasin ustunde, yaklasan secimde oy kullanacak bir grup, '' Erden Timur senin onune gecti, bu Erden'den transferi al cok populer oldu. Gelen parayi harcama, Erden'e yarar'' diyen asagilik kripto Galatasarayli zumreye ses veriyor. Bu kafa ile giderse bizi sampiyonluktan eder. Gene kicina teneke baglanip kulagindan tutularak firlatilir o koltuktan. Erden Timur da baskan olur. Bosuna kotu bir surec yasayip, sampiyonluk kaybetmemek icin aklini basina al Dursun. Eski haline, hatalarina donme! Son 36 saatin!!
Uğur Karakullukçu denen şahsı izleyen kendisine Galatasaray'lı demesin. Galatasaray düşmanı medya patronlarına şirin gözükmek için yapmadığı palyaçoluk kalmadı.

Dursun başkan konuşmuş storeda. Transfer çalışması devam ediyor demiş

Tete veya ziyech gidebilir diye izlenim aldım

Bakambu da gitme ihtimali olanlardan gibi

Şu BB hesabını kafamda yaptığımdan beri çok fazla yüklenesim gelmiyor ne yalan söyliyeyim.

TFF'ye zıt gitmemesi politik hareket - kafa kafayayken fener + onları karşıya almak mantıklı değil. Hakemlere VAR olayına - açıklanacak - notlamalara değinebilirdi ama.

yav şu faiz detayı hatırlatılınca kafam iyicene gitti yav.

Veleki bizim borç 2 (basitleştiriyorum) - Fenerin 4

adamların faiz anlaşması sabit : %20 (yuvarlıyorum bilerek )
bizimkisi güncel faiz +1 : %45+1 = %46

Faiz eklentisi adamlarda şu an 800 milyonsa - bizde oran fazla olduğu için 920 milyon gibi birşey. Daha az borç ama daha fazla faiz yükü gibi denklem oluyor

(meblağlar yanlış olabilir - teorik olarak bocumuz az ama daha hızlı borçalnıyoruz orandan dolayı)

mantıken sürekli faizden daha fazla gelir mantığında ilerlemen lazım ki ana bocunu azaltabilesin.

Ulen felaket dumur oldum bir anda ya....önüne geçmezsek heriflerden bile borçlu hale geliriz uzun vadede bu düzende...

Ekli dosyayı görüntüle 233353

Sana güvenmiyoruz başkan eski donemlerine döndün

şu detay hatırlatıldıktan sonra o kadar yüklenmiyorum.

Bu bir eleştiridir.

Biz ne zaman diğer branşlarda dişe dokunur işler başaracağız? Kendimi bildim bileli voleybol için bütçe olmaz, basketbol dışlanır vs. Neden yahu? Malum takım yapabiliyorsa, biz niye yapamıyoruz?

Bugüne kadar kadın futbolunda liderdik, 3-4 yiyoruz artık. Niye dışladınız? Tamam erkek futbolu lokomotif, dünya pazarında rakipsiz bir alan. Ama çok fazla görmezden geliyor gibiyiz diğer branşları. Ben artık Galatasaray taraftarı olarak diğer branşlarda da başarı görmek istiyorum, Olimpiyatlara Galatasaraylı sporcu gitsin istiyorum.

30 milyona yakın taraftarınız var, arkanızda Galatasaray lisesi gibi bir çınar var. Biz niye her zaman fakiriz?

Bu bir eleştiridir.

Biz ne zaman diğer branşlarda dişe dokunur işler başaracağız? Kendimi bildim bileli voleybol için bütçe olmaz, basketbol dışlanır vs. Neden yahu? Malum takım yapabiliyorsa, biz niye yapamıyoruz?

Bugüne kadar kadın futbolunda liderdik, 3-4 yiyoruz artık. Niye dışladınız? Tamam erkek futbolu lokomotif, dünya pazarında rakipsiz bir alan. Ama çok fazla görmezden geliyor gibiyiz diğer branşları. Ben artık Galatasaray taraftarı olarak diğer branşlarda da başarı görmek istiyorum, Olimpiyatlara Galatasaraylı sporcu gitsin istiyorum.

30 milyona yakın taraftarınız var, arkanızda Galatasaray lisesi gibi bir çınar var. Biz niye her zaman fakiriz?
Çünkü 10 kişilik aileye tek para getiren erkek futbol dostum. Suru ile branş var ama basarı olmadığı gibi sürekli haneye eksi yazdırıyorlar. Gerçi 1 futbolcu değerine eş kadro kurabiliyorsun basketbolda ama yinede hep cepten yiyor. Ben erkek futbol+ erkek basketbol+bayan basketbol harici bir kulvarda olmamalıyız diye düşünüyorum. Bu ekonomik ortamda, bu kur ortamında bu kırılganlıkla yönetilemez bu branşlar..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bir eleştiridir.

Spor Kulübü mantalitesinde kesinlikle doğru eleştiri.

fakat bu bana göre içimizdeki sistem yanlış - Borç yükümüz var ve bu borcu kapatacak tek branş maalesef Futbol.

bana sorarsan kadordaki yöneticiler haricinde her branş seçilen başkana bağlı olarak branş başkanı gibi kendi kadrolu birileri olmalı - as seçilem yönetimdeki yöneticide bu tepe başkan ile branş arasındaki köprü olmalı.

senelik bütçede branşlara ayrlacak bütçeler belirlenmeli - buun dışına çıkılmamalı.

Mikrofona gelip Kürek Boks Şarap diyen adamlar ellerini cebine atmalı madem bu branşlar onlar için elzem ve hayati - yatırım yapsınlar şarap kovalayacaklarına. 1 tane Tunç holding var her şeye sponsor "he ne de olsa tunç yapıyor biz ajans dinleyelim" modu olmaz.

bu yönetim değil - camianın divan nezdinde toplu problemi. Lafla peynir gemisi yürümez çünkü - malum takım burda aziz döneminde önemli işler yaptı inkar etmenin anlamı yok - ordan hepsi hem taraftardan gelir hem de kendi içinden ama cepten ama dolaylı kaynak yarattılar.

olay branşları dışlamak değil - branşları döndürecek geliştirecek para kaynağı - pastaki payıda diyebiliriz - doğru yönetilemediğinden ve kimse nerdeyse taşın altına elini koymadığından oluyor bunlar.

çünkü ben sanmıyorum ki fenerin başkanı sabah kalkıyor ve her branşın işlerine bakıyor - altındaki adamlar , branşı yönetenler ile alaklı - 1 başkan her spor dalına hakim olup hükmetmesi imkansız. adı üzerinde BRANŞ(Branch - Dal) - spor DALLARI artıkça yönetimde de aynı yapı olmalı.

en üstün para dönen pazar erkek futbolu - o nedenle ana konu hep o oluyor tepede - oradan kar ve başarı elde edildi mi sana kimse laf edemez çünkü

Bu bir eleştiridir.

Olay diğerlerini dışlamak değil. Ne zaman diğer branşlara zenginler sponsor olur onlara para akıtır o zaman başarılı olursun. Basketbol - voleybol başarı için yüksek ölçüde paraya bakan branşlar ve yatırdığın paranın geri dönüşü de yok. Basketbol A.Ş olsun kendi A.Ş yönetimi kendi bütçesi olsun dediler Genel Kurul reddetti mesela.

Geri
Üst Alt