Dursun Özbek | Başkan

zaten ayar burda şaştı seçim sürecinde.

kuruldan aldığı yetki peşinatsız sen yükleneceksin şeklinde idi. Peşinat alarak yapmak (tekrar uzuuuun uzun o argümana gerek yok) Tepki bunaydı. bunun üzerinden farkı konularıda monte etmeye çalıştılar - zaten rekor oy alarak GK o gereksiz kısma tepkisini gösterdi.

Avantajlar :
+ 2 sene önceki kazanması 30 küsür kişinin farklı oy tercih etmesiydi (67 mi 73 mü neydi oy farkı) ama bu seçimde gelmiş geçmiş en yüksek oyu aldılar. Yani bu %100 güven demek neredeyse . Elleri daha güçlü. Aynı zamanda bu para proje işlerini 2 senedir başarı getiren ortamdan ayrı değerlendiri kurul. Bu çok ama çok olumlu bir şey

+ Projelerle iligil 2 senedir süreç yönettikleri için , kaldıkları yerden devam ederek ciddi zaman kazanımı olabilir.

Dezavantajlar:
- Terkar yetki alman lazım , GK peşinat işine sıcak bakar mı bakmaz mı muallak - önceki sunduğu yöntem bu değildi çünkü

- Hangi yol haritası bağlamında yetki çıkarsa çıksın - Dursun Özbek'in Riva sürecinde yaptığı anlaşma / o süreçten glecek gelirin bu zamana kadar verimli çekilde alınmamış olması gibi denetimsel ve süreç yönetimi olarak eksileri var . O nedenle Florya gayrimenkul olarak son kale gibi duruyor mevcutta.
GK'de alınan yetki de iki model içinde yetkileri vardı.

Kalan kısım tekrar yetki alınması gerekiyorsa yetki GK'si ondan sonra ihale için basın üzerinden davet ve daha sonra zaten GS TV'den yayınlanacak ihale ve ihale sonuçlanınca alınacak ön ödeme ile BB'den çıkış. Bunlarda Haziran sonuna kadar yapılabilir sanırım burada zaman gerektiren Genel Kurul toplanması olur. Florya işinin ben bu yaz netlik kazanacağını düşünüyorum.
Zaten oaralarda problem yok - tekrar yetki alma kısmında özellikle , peşinat alarak/hisse payı satışı ile ilgili yetkiyi alması mühim kısım . ve evet gene 15 gün öncesinden duyuru / toplantı oyalama gibi pis süreç var.

dediğin gibi yapılabilir ama ben GK'nın kolay ikna olacağını düşünmüyorum - yoksa Yönetim tarfının stratejisinde sıkıntı yok.

Sadece ama ULTRA İYİ denetlemeli ve yönetmeli süreci yetkiyi alsalar bile. Erkenden nakit olsun diye daha az gelire okey değilim (yani burda 9 vs 13k /m2 tartışması değil - planladıklarından da az gelir için taviz veirlmemsi mühim)

Eğer planma ve süreç doğru işlerse tabii ki dediğin gibi haziran sonuna kadar bu işler topalrnır- trasnfer görüşmeleri özellikle satış bazında temmuz a doğru bekletilir ki BB pay çıkarmasın - gibi gibi rahat yol haritası çizebilirsin.

kaldıki BB konusundan daha önemli benim gözümde Sportif AŞ sürecinin yağ gibi geçmesi.

Erden Timur'un 2 sene daha bu yönetimle yola devam etmesi. Çünkü burda Dursun yönetimi 2022 seçimini kazanmak için Erden Timur'u çok kullandı - Sportif harici konuda öne sürdü.

şimdi kulüp içinde mide bulandıran tipler yüzünden, adam mutlu olduğu takımla iç ie olduğu işler dışındaki konular üzeridnen uğraşıyor adamla.

ve en üzücüsü bu süreç - ilerideki Erden Timur başkan profiline ister istemez etki ediyor.

Florya konusu bir şekilde ilerler - ama bu konu bugün için daha mühim bende.

Zaten oaralarda problem yok - tekrar yetki alma kısmında özellikle , peşinat alarak/hisse payı satışı ile ilgili yetkiyi alması mühim kısım . ve evet gene 15 gün öncesinden duyuru / toplantı oyalama gibi pis süreç var.

dediğin gibi yapılabilir ama ben GK'un kolay ikna olacağını düşünmüyorum - yoksa Yönetim tarfının stratejisinde sıkıntı yok.

Sadece ama ULTRA İYİ denetlemeli ve yönetmeli süreci yetkiyi alsalar bile. Erkenden nakit olsun diye daha az gelire okey değilim (yani burda 9 vs 13k /m2 tartışması değil - planladıklarından da az gelir için taviz veirlmemsi mühim)

Eğer planma ve süreç doğru işlerse tabii ki dediğin gibi haziran sonuna kadar bu işler topalrnır- trasnfer görüşmeleri özellikle satış bazında temmuz a doğru bekletilir ki BB pay çıkarmasın - gibi gibi rahat yol haritası çizebilirsin.
Yetki almada sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Ama yine süreç dediğin gibi uzayacaktır. Denetleme kısmı mühim Ernest & Young şirketi ile denetleme için anlaşma iyi hoş ama yetmez GK'da Florya projesi için ayrı bir denetleme komisyonu kurmalı. Hatta ihale sonrasında sözleşme imzalanırken Gayrimenkul hukukundan anlayan GS'de avukatlar vardır hatta sayın Süheyl Batum'da burada katkı verebilir açık olmayacak şekilde o sözleşme yapılmalı. Bu tarz inşaat projelerinde en önemli şeyin denetim olduğunu düşünüyorum o yüzden sadece yönetime bırakılmamalı.

Yetki almada sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Ama yine süreç dediğin gibi uzayacaktır. Denetleme kısmı mühim Ernest & Young şirketi ile denetleme için anlaşma iyi hoş ama yetmez GK'da Florya projesi için ayrı bir denetleme komisyonu kurmalı. Hatta ihale sonrasında sözleşme imzalanırken Gayrimenkul hukukundan anlayan GS'de avukatlar vardır hatta sayın Süheyl Batum'da burada katkı verebilir açık olmayacak şekilde o sözleşme yapılmalı. Bu tarz inşaat projelerinde en önemli şeyin denetim olduğunu düşünüyorum o yüzden sadece yönetime bırakılmamalı.
3 kollu bir kontrol lazım

1 ) Genel denetim - bahsettiğin şirket marka vs vs. parasal kısımına tamamen bakmalı
2) Avukat ordusu var - yardım iste sözleşmeyi noktasından virgülüne kadar didik didik etsin. ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ - en ufak açık bıraktığında karşı taraf bunu lehine kullanır.
3) İnşaat kısmı denetimi - Florya AŞ ise ilgili şikret al abi 4 5 kişilik maaşlı kadro kur - 7/24 sahadaki işi yükleniciyi projenin teknik kısmının işleyişi ve kaliteli imalatı denetlesin. burdaki her falso satışını negatif etkiler. Burda ben bile CV yollarım yalan yok - pazar hariç her gün 9 saatimi veririm oraya.

Dursun özbek'in pay satışı ile olan sözleşmelerde bildiğin apartman yapan mütahhit mantalitesi vardır hukuken. Binaya koyacağın her şeyin markasından teknik özelliğine kadar ansiklopedi gibi teknik şartname falan bağlaman lazım mesela . Bunlar aklın alamayacağı kadar önemli - en ufak şeyde uygunsuzluk kavgası / inatlaşma ve inşaat yavaşlaması sonucu çıkar.

Başkan rekor oyla seçildi ama taraftarda karşılığı yok. Hatta kongre için bile karşılığı olduğunu düşünmüyorum. D. Özbek çok sevilen bir adam olduğu için o kadar oy almamıştır. Florya projesinde kendisine devletin desteği malum.

Yönetimindeki 2. adam(M. Öztürk) tribünlerce yuhalanıyor. Taraftara dokunabilen adamlar yok. Erden Timur yok. Ben pek umutlu değilim bu sefer.

1716983197491.webp

Büyüklük yapmak yine bize kaldı

Başkan seçildin bari şu stad kapasitesi mevzusunu o kadar dillendirdiniz halledin şu işi bak a.y seçim vaatlerinden biri bu halbuki ilk kıvılcımı yakan biziz bu işi ilk biz yapmalıyız çok önemli bir konu bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkan seçildin bari şu stad kapasitesi mevzusunu o kadar dillendirdiniz halledin şu işi bak a.y seçim vaatlerinden biri bu halbuki ilk kıvılcımı yakan biziz bu işi ilk biz yapmalıyız çok önemli bir konu bu

sezona 70 binle başlasak yine %90 doluluk ortalamasıyla oynarız bütün sezonu. acayip bi gelirden mahrum kalıyoruz

sezona 70 binle başlasak yine %90 doluluk ortalamasıyla oynarız bütün sezonu. acayip bi gelirden mahrum kalıyoruz

Bizim stadın kapasitesinin 75 k olmasını istiyorum abartısız şekilde yeni nesilin yüzde 80 zaten Galatasaraylı alttan inanılmaz bir taraftar geliyor bu işler basit gibi görünsede çok önemli. Şikeciler stadlarını ilk yaptığı zaman 10 yıllık performansları ortada sonra biz öyle veya böyle stadı yapıp bu işe noktayı koyduk şimdi daha ileriye götürmemiz lazım

Bizim stadın kapasitesinin 75 k olmasını istiyorum abartısız şekilde yeni nesilin yüzde 80 zaten Galatasaraylı alttan inanılmaz bir taraftar geliyor bu işler basit gibi görünsede çok önemli. Şikeciler stadlarını ilk yaptığı zaman 10 yıllık performansları ortada sonra biz öyle veya böyle stadı yapıp bu işe noktayı koyduk şimdi daha ileriye götürmemiz lazım

Yerinde bir hamle olur.

Izin vermiyorlar iste bu haliyle. Mecuren restorasyon ve genisletme gerekiyor mimari duzenleme lazim. Ciddi bir is, sana katiliyorum. Her mac ~+25K daha seyirci getirisi, ek loca/hizmet, yeme-icme getirisi, otopark getirisi, GS Store getirisi...

Erdem giderse, bu taraftar seni küfürlerle göndereceği günü bekleyecek, sayın başkan. Öyle böyle bir düzen kuruyorsunuz, sonra el birliğiyle nasıl bu düzenin içine edebiliriz diye çalışıyorsunuz. Sizden bir bok olmaz. Yanınızdakilerden hiç bir bok olmaz. Artık bu işlerin profesyonel insanlar tarafından yönetilmesini istiyoruz. İşini bilen, aklı ile çalışan kişiler.

Dursun Özbek: "Bankalar Birliği'nden çıkmak için hazırlıklarımız son aşamaya geldik. Dönemimiz bitmeden yeni yönetime Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş bir şekilde devredeceğiz."
Noldu dursuuuuuuuuuuuun?

Geri
Üst Alt