Dursun Özbek | Başkan

En basitinden Florya projesinde bu adam %100 Galatasaray'ın haklarını düşünür diyemiyorum. Hükümete yakın birilerini zengin etmeyi Galatasaray'ı zengin etmenin önüne koyabilir gibi geliyor. Ama Erden Timur'a bu konuda güveniyordum. Umarım Galatasaray'ın 1 kuruşunu yedirmez...

GPUMdGRXMAARvO-

bugün 5 haziran 2024
söz verdiği üzere hala BB anlaşmasından çıkılmadı
mümkün mertebe her gün buraya yazıp yalancılığını unutturmayacağım

Erden Timur’un yuzunu bile gormek istemiyormus beyefendi dunku basin toplantisi sonrasi.

Biz senin yuzunu gormek ostemiyoruz ulan!

Gercek yuzunu gosterdi tekrar bu herif en kosa zamanda defedilmeli!!!

- Florya'ya sakın dokunma...
- İhtiyacın olmadığını düşünüyorsan transferde Erdem Timur kadar başarılı ol, ya da olacak adamları delege et...
- Okan Hoca ve takımdaki oyuncuların odaklarını kaybetmesine izin verme...
- Takımın bu sene şampiyon olması için gereken ne varsa yap, yönetimine yaptır. Dua et şampiyon olalım.
- Sene sonu 5 yıldızı al. mazbatayı ve mührü bırak. ışıkları söndür ve söz verdiğin gibi başkanlık makamını daha ehil kişilere terk et.
- ve en önemlisi; bütün bunları yaparken Florya'ya sakın dokunma... Yeterince paran var Okan Hoca ve Erden Timur sağolsun...

Yine tekeri patlattın yağlı surat, kaportayı çizdirdin. Bu sene jant üzerindesin. İnşallah başarılı olursun yoksa kimse 2 şampiyonluk dinlemez taraftarıyla birlikte siler Galatasaray seni. Burası FB değil 2 kupanın arkasına sığınıp terbiyesizlik yapasın günlünce...

Yakında Fatih Terim sportif aş haberleri çıkmaya başlar. Erden Timur’u unutturmak için Terim’i kullanacaktır. Düşünün, Terim-Mourinho rekabeti. Tam istedikleri ortam.

Erden Timur gitti gideli böyle hissediyorum

En basitinden Florya projesinde bu adam %100 Galatasaray'ın haklarını düşünür diyemiyorum. Hükümete yakın birilerini zengin etmeyi Galatasaray'ı zengin etmenin önüne koyabilir gibi geliyor. Ama Erden Timur'a bu konuda güveniyordum. Umarım Galatasaray'ın 1 kuruşunu yedirmez...

Hukumete yakin hatta icinden biri zaten renkdas.

Zeki bir adamsa ya Erden Timur'u dondurur (anlasmazlik noktalarini cozer ve ona daha farkli/genis yetkiler veriri) eger bu olamiyorsa yani Erden kapilari kapatmissa (ki bu buyuk eksi yazar bu durum da Erden'e ) daha efektif ve caliskan bir yapi kurdurmasi gerekir. Aksi halde, gule gule. Florya meselesi bence hala net degil. Ihale sartlari ne durumda bilmiyorum eger konusuldugu gibiyse bu is Erden'in, Baskan'in falan ustunde. Degilse de, dedikodular uzerinden siyaset yapmamak lazim.

Dursunu gram sevmem ve samimi bulmam ama bu tarz kaotik video şeyleriyle sezon öncesi taraftar olarak da takımın altına dinamit koyuyorsunuz.

Bir bekleyin bakalım sular çekilsin, bekara karı boşamak kolay derler aynı şu son zamanlardaki gibi çok fevri davranıldığını düşünüyorum.

Erden Timur'a büyük haksızlık yapılmıştır onu herkes biliyor ama kulüpler şahıslardan üstündür benim fikrim bu yönde. Zamanında Terimi putlastiranlar gibi şimdi de Erden Timuru putlastiranlari görüyorum.

Bu bize her zaman zarar vermiştir.

Dursun Özbek: 'Erden Timur komisyon yiyor olabilir, ne yaptığını bilmiyoruz, ne para harcadığı belli değil, şovmen kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor, Kemerburgaz'a aldığı kumun fiyatı ne, oyunculara iki sözleşme yapıyor' vs. dedikodularının yayılmasına yardımcı oluyor

Erden Timur: 2 sene buna ve bir sürü başka rezilliğe sabredip, tüm yöneticilik yükünü tek başına sırtlayıp muzaffer oluyor ve sonunda bunları sinyalleyerek istifa ediyor

Bazı üyeler: Erden kapıları kapatmamalı Dursun'a kapattıysa eksi yazar

Bizim de klüp olarak sınanmamız liseliler ve bazı kukla başkanlarımız. Milyonluk kulübün başkanı bu zaht. Yeter be bırak kulübün yakasını.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt