Dursun Özbek | Başkan

Durumu kurtarmak için korkunç paralar harcayacaktır.
2 ileri gittiysek 4 geri gideriz.

BB konusunu 2 sene ağzından düşürmeyen adam bu yola giderse bir tarafı tutuştuğu ve koltuğa yapışmak istediği içindir.

şu florya projesnin bu yönetimle başlamasını - yol almasını istemiyorum sırf bu yüzden.

Okan hocaya sinirsiz kredi vermis simdiye kadar hic bir baskan hocaya bunu saglamamisti. Bravo baskana

1 sene sonra taraftarın karşısına çıkacak yüzü olmayacak Dursun Özbek'in, bakalım ne zaman yanlayacak Erden Timur'a? Binbir duygu sömürüsüyle ben ettim sen etme diyecek.

Buraya yazıyorum, geri dönmesi için araya adam sokulacak, belki de bizzat kendisi lafını yutup, geri dön çağrısı yapacak. Belki dönem sonunda başkanlık sözü de verir, kimbilir.

Yazıp yazıp siliyorum. Ağır küfretmemek için zor duruyorum.

Bugün Okan hocanın imza töreninde ki Erden Timur ile ilgili açıklamalarını dinledim. Resmen şok oldum. Küfretsem ceza yerim büyük ihtimal ile. Ayıptır, yazıktır. Daha bir sürü şey söylenir aslında da bu adama değmezmiş. Bugün net gördüm bunu.

Bir kere hazır soru alıp kağıttan cevap vermek nedir. Yahu içinden geçenleri bile söyleyemiyorsun. Almışsın hazır soruyu kağıttan okuyarak cevaplıyorsun. Yuh sana be.

Diğeri Erden Timur sorusunda şeffaflık, takım çalışmasına uyumlu olmak, hesap verebilmek gibi daha bir sürü kelimeleri sen nasıl kurabiliyorsun. Bu adam size ne yaptı arkadaş. Hırsız mıydı, paramı geçirdi üstüne, komisyon mu aldı. Kararları kendi mi verdi.

Sen nasıl bu kelimeleri sarf edebilirsin. Yazıklar olsun sana.

Asıl Florya'yı üç kuruşa birilerine pazarlama planı olan sensin bence. Asıl şeffaf olmayan, hesap veremeyen Erden Timur'mu oluyor şimdi. Yoksa sen mi?

Nasıl bir adam bu yav ve gercekten ne oldu da tekrar başkan seçilebildi ben anlayamadım.

Takımın en çok hakkını savunan adama sallayan adam, kendisine demedigini bırakmayan koca hala yok sayın yok değerli kardeşim filan diyor tiksinc bir durum

Sahada öyle bir üstünlük kurmuş ki bu halef/selef başkanlara, o kadar büyük ekonomik güç ve dünyaları aşan bağlantılarına rağmen hala daha küçük düşürmeye çalışıyorlar.

Nümayişi bol, ulusal kanalda birbirlerinin ipliklerini pazara çıkaracak hale gelmişlerdir.

Şebinkarahisar'da doğup Galatasaray'da büyüyen Dursun Özbek ile bir Galatasaraylı olarak gurur duyuyorum!

ne kadar başarılı olursa olsun liderlik karizması hiç olmadı ve olmayacak. Bazı insanlar böyledir

Duygun yarsuvatin, dursun ozbekin sampiyonluk apoletleri olmasinin sebebi kendilerinin hikmeti degil Gsnin onlara ihtiyac duymadan sampiyon olabilecek kadar buyuk bir camia olmasidir.

Ayrica fiili başkan erden timur olmadan napacagini da gorecegiz bu sene.

2 sene arka planda bekleyip Erden Timur’a başkanlığı teslim etmesi beklenirken adamın başarıları sayesinde hem koltuğunu sağlama aldı, hem de adamı kulüpten uzaklaştırdı.

Kerameti kendinden bilmeye başlamış. Çöküşümüz yakındır o yüzden.

Salı günü transfer açıklıyoruz hikayesine döneceğini bilmeyen yoktur birkaç hafta dediyse muhtemelen 2-3 seneye çıkarız kendi döneminde çıkamaz.

Dursun Özbek: "Bankalar Birliği'nden çıkacağız alt yapısı hazır araya bir seçim dönemi girdi. Yeni gelecek yönetim devam etsin diye birkaç hafta ötelemiştik."

Ban tuzağı gibi bir başlık anasını satayım.

Neyse, cezam yeni bitti bu herif yüzünden!

1 sene sonra taraftarın karşısına çıkacak yüzü olmayacak Dursun Özbek'in, bakalım ne zaman yanlayacak Erden Timur'a? Binbir duygu sömürüsüyle ben ettim sen etme diyecek.

Buraya yazıyorum, geri dönmesi için araya adam sokulacak, belki de bizzat kendisi lafını yutup, geri dön çağrısı yapacak. Belki dönem sonunda başkanlık sözü de verir, kimbilir.
Belli ki adama aşıksın ama burası Galatasaray, kimse çekip gidenin arkasından koşmaz.

Zerre hazetmiyorum şu heriften ya itici herif. Erden Timur'a en ihtiyacımız olan sezonda gitti adamı küstürdü. Şimdi sen ve o beceriksiz ekibinle herşeyi eline yüzüne bulaştırabilirsin. Sanki iki sezon boyunca yapılanlar kendi icraatiymiş gibi bir de utanmadan ben vardım diyor rezil herif. Defolup gideceğin günler yakındır bu sene batıracağın o kadar belli ki.

Belli ki adama aşıksın ama burası Galatasaray, kimse çekip gidenin arkasından koşmaz.

İki senedir bu taraftarı sevindiren en önemli aktörlerden Erden Timur'u tabii ki seveceğim. Takıma üç kuruş faydası dokunmayan kan emicilerin uzaklaştırdığı adamın arkasından da koşulur pek tabi. Öyle beylik lafları iki sene sonra Florya elden gittiğinde de söylemeye devam edersin.

İki senedir bu taraftarı sevindiren en önemli aktörlerden Erden Timur'u tabii ki seveceğim. Takıma üç kuruş faydası dokunmayan kan emicilerin uzaklaştırdığı adamın arkasından da koşulur pek tabi. Öyle beylik lafları iki sene sonra Florya elden gittiğinde de söylemeye devam edersin.
Bizde seviyorduk ama sebep gösteremeden çekip giden biri için belki de hayırlı oldu.

Geri
Üst Alt