Dursun Özbek | Başkan

Bu herif muhtemelen Florya için beklediği teklifleri de alamayacak. Kasım gibi olağanüstü seçimle kovarız bunları, takım umarım çok zedelenmez de ikinci devre vura vura gideriz.

Nevzort: Dursun başkan çok iyi Galatasaraylı yeryüzündeki en iyi Galatasaraylı olduğu için, Oğuz Aydın transferi ile bizzat ilgilenip, olumsuz olarak sonuçlandırdı kulüp menfaatleri için.

Ulan seni savunan adam profilden bile belli ne halt olduğun.

Yatıp kalkıp Okan hocaya dua etsin ne istiyorsa 3 katını filan versin 2 senedir onun sayesinde şampiyon oluyoruz bu kadar hakem operasyonlarına, rakibin kollanmasına, saha dışı faktörler derken bir tek Okan hoca ve Erden Timur savaştılar sahada Okan hoca saha dışında Erden Timur...

Kendisi hakem operasyonlarında tek tük ortada olurken başarıda her an kamera karşısına geçip cemiyette bile re re re ra ra ra çekiyor.
Kendisi tam olarak budur çevresinde iş bitirici beceresi olmayan insanlar olmadığında çaresizlerdir ta kendisi sadece başarıyı sahiplenir diğerlerini göz ardı eder.

Ya bunun Galatasaray'ın menfaatlerini düşündüğünü sanan var mı gerçekten. Hala buna inanan varsa ne diyeyim ona. Adamın tek derdi Galatasaray'ı bitirmek. Riva'nın içine etti. Paraları yedirdi. Şimdi de tek amacı florya. Onu yedirmek. Erden ile en büyük çatışması adım gibi buydu eminim. ET eğer kongreden 2 gün önce fatih denilen herifin programına çıkmasa onu da becerecekti. Tam istediğini alamadı onun yüzünden. Transfer falan yapmaz bu saatten sonra. Yapsa da çöp toplar getirir. Bunu seçene de seçtirene de...

Trump'a yapılan fake suikast gibi bir saldırı bile kendini kulübün başında tutamaz.

Yav biz naptık yeni yeni farkına varıyorum ha. Şampiyonluk yarışı, coşkusu bizi aldattı, göz göre göre Erden Timur'a sahip çıkamadık sanki Erden'siz Dursun'un ne olduğunu bilmiyormuşuz gibi.

Dolandırıldık resmen.

adam florya'yı aldı gerisi umrunda değil. 2 3 gazeteci salıyor ortalığa bik bik.

bizzat kendisi ilgilendi maşallah koçuma

Kendisine bozuntu dediğim için sadece 1 gün ceza yemiştim. Bilsem söverdim valla.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt