Dursun Özbek | Başkan

altaylı'nın yalancısıyım valla.
zaten belli bilet vs olaylarında bir şeyler olduğu

passalig tmamen kendi başına halt yiyor olamaz çünkü kombinelerde de aynı şey yaşandı 1 dakika falan sürdü satış işi...

rezerve ayırma etme vs olmasa mümkün değil bana göre.

zaten belli bilet vs olaylarında bir şeyler olduğu

passalig tmamen kendi başına halt yiyor olamaz çünkü kombinelerde de aynı şey yaşandı 1 dakika falan sürdü satış işi...

rezerve ayırma etme vs olmasa mümkün değil bana göre.
Rezerve olayı var zaten. Kulüp bilet ve kombineyi satışa çok çıkartmıyor çıktığı gibi bitiyor görünüyor. Sonra rezervelere yüklemeler yapılıyor.

Rezerve olayı var zaten. Kulüp bilet ve kombineyi satışa çok çıkartmıyor çıktığı gibi bitiyor görünüyor. Sonra rezervelere yüklemeler yapılıyor.
tmmda olsa olsa ne kadar olabilir - olması gerekenden çok çok fazla gibi geliyor bu durumda.

uA acaba kendi çabasıyla mı gidiyro deplasmanlara yoksa havası suyu karşılanıyor mu mesela.

3 senedir bu takımın hocası aynı ama şampiyonlar ligi ön elemesinde geriden topu kaleci uzun topla çıkarıyor, ileriye tepilen bu topların en az yarısı buhar oluyor

milyonlarca insana böyle bir kepazeliği yaşatmaya kimsenin hakkı yok,

erden timuru gönderdikten sonra yaptığınız transferlerin yarardan çok zararı var

biraz utanmanız varsa yapamadığınız bu işi devreder, gidersiniz

ne güzel.

hocanın başlığına 10 yazılıyorsa, senin başlığına 1 yazılıyor.

süper sakladın kendini.

ite köpeğe maskara ettin bizi. youtube'daki 250 kglik bjkli ayı, sapsarı dişleri ile maytap geçiyor gs ile senin yüzünden.

bu aldığın kalpten ahların sonucu ne olacak çok merak ediyorum.

Okan Buruk'u yiyerek görev süresini uzatma ihtimali kendisini iştahlandırmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum Tostos ağabeye dair

bunu niye transfer yapmıyosun diye panik ettirmenin neye yol açacağını göremeyecek kdr armut olan twitter taraftarlarını kutluyorum

Geri
Üst Alt