Dursun Özbek | Başkan

3 milyon verdiğin hocanın altına 2 tane kallavi yardımcı td koyup pabuç pahalı mesajı verirsen iyi iş yapmış olursun bAŞKan

başkanım

astana - atletico madrid maçı 4-0 bitmiş.

kim mi kazanmış? :d

Şampiyonlar ligine kalamazsak, Avrupa'da transfer bittiğinde auer gibi ucuz kadro dışı kalmış bir sol bek alır kapatır transferi. Şampiyonlar ligine kalırsak belki depay vb bir sürpriz olur. Ben yine de kendi cebini ve çıkarlarını, kulübün önünde olduğunu düşünüyorum yani Erden timur gibi fedakâr değil. Erden Timur sayesinde destek görmüştü, Erden timur gittiği gün, kendisi de gitmeliydi. Kendisiyle uzun vadede başarılı olmamız zor zaten, sürdürebilir başarı bu adam ve ekibiyle gelmez.

Başkan Dursun Özbek ve Genel Sekreter Eray Yazgan, yarın saat 11.00'da sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulunacak.

Moldenin hocası Erling moe

Bodo glimt knutsen

Boşta olan terzic

Başkanım ilk olarak bu üç hocaya yoğunlaşalım

Baktın olmuyor tudor ayarla hiç kimseyi kandıramazsan bimparatour gelir zaten

Kardeşiyle birlikte koyu bjkli olduğunu biliyorum ama ispatlayamam. Ispatlamaya kalksam kafamı alırlar

para bitti işte 2 herife 30 verince
bi de o maçtan sonra oklar biraz okana batmaya başladı o yüzden yırttı dursun
Jelert'le Sara da erken gelmedi ki. Telaş yapsa Erden gittikten hemen sonra birine 20 sıkardı.

Bizi şeyine taktığını sanmıyom dursunun. Bu arada atıyom Sara'dan daha iyi biri için bizden 10 peşin isteniyorsa Dursun daha kötü oyuncu için bol taksitli 20'yi tercih eder. Nasıl olsa son taksitlerini kendi ödemeyecek.

Geri
Üst Alt