Dursun Özbek | Başkan

Açık açık söylüyorum kendisi Rte nin bu kulübe dolaylı yoldan uzantısıdır. Floryayı 5 li çete benzeri bir firmaya yani iktidara yakın bir firmaya peşkeş çekip birilerini zengin edicekler başkanlık amacı budur 100 küsür yıllık camiamızda ben hiç hatırlamıyorum bir parti mensubuna açık açık desteğini açıklayan bir Galatasaray başkanını ama kendisi desteklemekle kalmayıp yanaklarını sıktırdı varın gerisini siz hesaplayın bu arada bu ayıp en çok liseli aydınlara yazar güyya rekor oyla seçildi çok demokratik şekilde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden Timur'suz kalınca, fabrika ayarlarına döndü malesef. Bunu tahmin etmek hiç zor değildi aslında. Erden Timur gittiği gün, bunların yaşanacağını çoğumuz biliyordu.

Açık açık söylüyorum kendisi Rte nin bu kulübe dolaylı yoldan uzantısıdır. Floryayı 5 li çete benzeri bir firmaya yani iktidara yakın bir firmaya peşkeş çekip birilerini zengin edicekler başkanlık amacı budur 100 küsür yıllık camiamızda ben hiç hatırlamıyorum bir parti mensubuna açık açık desteğini açıklayan bir Galatasaray başkanını ama kendisi desteklemekle kalmayıp yanaklarını sıktırdı varın gerisini siz hesaplayın bu arada bu ayıp en çok liseli aydınlara yazar güyya rekor oyla seçildi çok demokratik şekilde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galatasaray siyaset üstüdür diyip, taraftara dil uzatan Adnan Polat'ı karga tulumba gönderen kongreden, kulübü siyasete alet eden adamı rekor oyla seçen kongreye... Nereden nereye... Bu adam şu şartlarda halen ibra edilirse artık kulübün tükendiğinin resmidir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kemerburgaz'a geçilecek dediniz.
BB'dan çıkılacak dediniz.
kadroyu güçsüzleştirdiniz.
transfer görüşmelerinde, yöneticileriniz GS markasını rezil etti.

istifa için daha neyi bekliyorsunuz? ne olmalı mesela? söyleyin o da olsun da, artık istifa ediniz.

yasi 50'ye yaklasan bir galatasaray'li olarak cok sey gordum. trabzonun bizle esit sayida sampiyonlugu oldugu zamani gordum. fener'in sampiyonluk sayisinda bizden 5 sampiyonluk onde oldugunu gordum. 14 yil sampiyonluk hasretinin ortasinda her sene yasadigimiz kalp kirikliklarini gordum.

iyi baskanlar gordum selahattin beyazit gibi, faruk suren gibi, mustafa cengiz gibi. beceriksiz baskanlar gordum burak elmas gibi, ozhan canaydin gibi. iyi yoneticiler gordum kotu yoneticiler gordum.

iyi teknik direktorler gordum karl heinz feldkamp gibi, derwall gibi, fatih terim gibi. kotu teknik direktorler gordum sigi held gibi, skibbe gibi.

iyi futbolcular gordum prekazi gibi, kosecki gibi, hagi gibi. kotu futbolcular da gordum dominik ıorfa gibi ali lukunku gibi.

iyi taraftarlar gordum karincaezmez sevki gibi, alpaslan dikmen gibi. kotu taraftarlar gordum florya'yi basip derwall'i dovmeye calisanlar gibi.

ben bu uzun omrumde herseyi gordum. uefa'yi kazandigimizda super kupa'yi kazandigimizda basimizin goge erisini, sokaklarda deliler gibi sevinmeyi gordum. kadikoy'den sampiyon dondugumuzu gordum. kotu zamanlarimiz da oldu tabi.

ama arkadas ben bu ahir omrumde ne dursun ozbek kadar capsiz bir baskan ne ibrahim hatipoglu kadar beceriksiz bir yonetici ne cenk ergun gibi tanimlayacagim kadar nefret ettigim bir sportif direktor, ne de ultaslan kadar aciz bir taraftar grubu gordum.

kadroyu bosalttilar, ustune 40 milyon dolar harcayip takim kadrosunu gecen yilin gerisine dusurmeyi basarabildiler. takimi ve camiayi temsil edemediler.

yaziklar olsun, yaziklar olsun, yaziklar olsun.

İmza

Burak Elmas’da aynı şekilde Rezan Epözdemir’i yemişti.
Her maç doğrandığımızda çıkıp konuşan tek adamdı. O gittikten sonra Fatih hoca kulübün haklarını savunmak zorunda kalmıştı ve sahaya konsantre olamamıştı.
Şu kısa omrumde öğrendiğim en önemli şey, kardeşin dahi olsa hatta kendin dahi olsa aşağıdaki mesleklere güvenme;
Avukat,
Galerici,
Emlakçı,
Siyasetçi,
Muthait.

Tek istisna Erden beyi gördüm, umarım o bozulmaz. Yukarıdaki mesleklerden çok samimi arkadaşım oldu, ortağım oldu, hepsinin yamugunu çok kısa sürede yakaladim. Menfaat sürecinde çok kral oluyorlar, sonrasinda aman aman. En son yaşadığım olay komedi, daha 1 hafta oldu😄 mit bölge sorumlusu arkadaşla galeriden araba almaya gittik, özellikle o galeriyi önermişti, bizle işleri oluyor, indirimde alırız dedi(kendime değil, 3. Bir arkadaşa araba alicaz), bir tanesini beğendik, test sürüşü yaptık. Sıra pazarlığa geldi, adam kendi arabalarimizdan birini begenseydiniz inanın güzel indirim yapardık ama bu müşteri arabası dedi galerici. Ona sormamız lazım dedi, çıktı birisini aradı, 25 ancak iniyor müdürüm dedi. Bizde tamam madem alalım ama önce bı expertize sokalim dedik. Galericiden ruhsatı aldık, arkadaş ruhsata baktı, meslek gereği dikkatli adam, ruhsat müşteri üzerine değil sizin üzerinizeymis dedi. Adam 3 saniye dondu, ter alnından aşağı damlarken gördüm yani😄😄 sonra saliselik bir şekilde kivirdi, araç müşterinin ama satışı kolay olsun diye devraldık, müşteri ile güven iliskimiz var dedi. Arabaya geçince arkadaş, araç güzel istedigimiz gibi olmasa yapacağımı bilirdim dedi, aldık arabayı. Adamın işi yalan yakalamak, sorgulamak, niye o adama yalan söylersin ki.. komedi gerçekten.

Demek ki Erden Başgan mıh gibi karşısına dikilmiş sürekli 2 sene boyunca. Şimdi dursunun yayıla yayıla kötü işler yapması bunun rahatlığı

İbrasızlık için kelle alacak muhtemelen her ne kadar şu ana kadar başarısız görsem de transfer konusunda hatipoğluna gğvenmekten başka hatası yoktur fakat bu diğer yüzlerce hatasını örtmez tabiki

He yine diyorum Eşref hamamcıoğlu denen pilatesçi yerine kendisini 1000 kere tercih ederim sadece kelle alması gerekiyor yönetimden

İşin kötüsü kendisi istemediği müddetçe o koltuğu bırakmaz anca liselilere gene tırıs mırıs diye laf atacak yanlışlıkla da karşısına cengo başgan gibi bi arslan çıkacakta kaybedecek vs

yasi 50'ye yaklasan bir galatasaray'li olarak cok sey gordum. trabzonun bizle esit sayida sampiyonlugu oldugu zamani gordum. fener'in sampiyonluk sayisinda bizden 5 sampiyonluk onde oldugunu gordum. 14 yil sampiyonluk hasretinin ortasinda her sene yasadigimiz kalp kirikliklarini gordum.

iyi baskanlar gordum selahattin beyazit gibi, faruk suren gibi, mustafa cengiz gibi. beceriksiz baskanlar gordum burak elmas gibi, ozhan canaydin gibi. iyi yoneticiler gordum kotu yoneticiler gordum.

iyi teknik direktorler gordum karl heinz feldkamp gibi, derwall gibi, fatih terim gibi. kotu teknik direktorler gordum sigi held gibi, skibbe gibi.

iyi futbolcular gordum prekazi gibi, kosecki gibi, hagi gibi. kotu futbolcular da gordum dominik ıorfa gibi ali lukunku gibi.

iyi taraftarlar gordum karincaezmez sevki gibi, alpaslan dikmen gibi. kotu taraftarlar gordum florya'yi basip derwall'i dovmeye calisanlar gibi.

ben bu uzun omrumde herseyi gordum. uefa'yi kazandigimizda super kupa'yi kazandigimizda basimizin goge erisini, sokaklarda deliler gibi sevinmeyi gordum. kadikoy'den sampiyon dondugumuzu gordum. kotu zamanlarimiz da oldu tabi.

ama arkadas ben bu ahir omrumde ne dursun ozbek kadar capsiz bir baskan ne ibrahim hatipoglu kadar beceriksiz bir yonetici ne cenk ergun gibi tanimlayacagim kadar nefret ettigim bir sportif direktor, ne de ultaslan kadar aciz bir taraftar grubu gordum.

kadroyu bosalttilar, ustune 40 milyon dolar harcayip takim kadrosunu gecen yilin gerisine dusurmeyi basarabildiler. takimi ve camiayi temsil edemediler.

yaziklar olsun, yaziklar olsun, yaziklar olsun.

Bu adamin Galatasarayli olduguna inanan varmi ? Bence cepsporcu bu, yani sirf kendi cepini doldurup giden bir adamdir, ilk döneminde rezaletler bitmedi, saraydahirsizvar hashtagi acildi döneminde, sonrasi maglum. Simdi geldi erden timur engeli yüzünden cok da birseyler yapamadi, nezaman erdeni mobbing ile gönderdiler hunharca yine dügmeye basip cok tuaf isler yine dönmeye basladi, yakinda ikinci bir saraydahirsizvar hashtagi acilirsa sasirmam, bu adam floryadan birseyler koparmadikca gitmez. istedigini aldiktan sonra istifa eder.

Rekor oyla seçilen bir başkan seve seve o iki yılı bitirecektir

Hain ve avantacı dolu bir kulübe böyle başkan

Kabahat bunda mı yoksa bunu rekor oyla seçenlerde mi?

Geri
Üst Alt