yasi 50'ye yaklasan bir galatasaray'li olarak cok sey gordum. trabzonun bizle esit sayida sampiyonlugu oldugu zamani gordum. fener'in sampiyonluk sayisinda bizden 5 sampiyonluk onde oldugunu gordum. 14 yil sampiyonluk hasretinin ortasinda her sene yasadigimiz kalp kirikliklarini gordum.
iyi baskanlar gordum selahattin beyazit gibi, faruk suren gibi, mustafa cengiz gibi. beceriksiz baskanlar gordum burak elmas gibi, ozhan canaydin gibi. iyi yoneticiler gordum kotu yoneticiler gordum.
iyi teknik direktorler gordum karl heinz feldkamp gibi, derwall gibi, fatih terim gibi. kotu teknik direktorler gordum sigi held gibi, skibbe gibi.
iyi futbolcular gordum prekazi gibi, kosecki gibi, hagi gibi. kotu futbolcular da gordum dominik ıorfa gibi ali lukunku gibi.
iyi taraftarlar gordum karincaezmez sevki gibi, alpaslan dikmen gibi. kotu taraftarlar gordum florya'yi basip derwall'i dovmeye calisanlar gibi.
ben bu uzun omrumde herseyi gordum. uefa'yi kazandigimizda super kupa'yi kazandigimizda basimizin goge erisini, sokaklarda deliler gibi sevinmeyi gordum. kadikoy'den sampiyon dondugumuzu gordum. kotu zamanlarimiz da oldu tabi.
ama arkadas ben bu ahir omrumde ne dursun ozbek kadar capsiz bir baskan ne ibrahim hatipoglu kadar beceriksiz bir yonetici ne cenk ergun gibi tanimlayacagim kadar nefret ettigim bir sportif direktor, ne de ultaslan kadar aciz bir taraftar grubu gordum.
kadroyu bosalttilar, ustune 40 milyon dolar harcayip takim kadrosunu gecen yilin gerisine dusurmeyi basarabildiler. takimi ve camiayi temsil edemediler.
yaziklar olsun, yaziklar olsun, yaziklar olsun.
İmza