Dursun Özbek | Başkan

Tffye giderse bir çuval incir berbat olur. Saçmalamayın

Elmas'ın Nihat Özdemir'i ziyaretine döner iş
Kesinlikle.

Kısa ve öz istifaya davet edildi.

Top artık TFF'in kucağında.

Bundan sonra hakemler bir karar verirken iki kere düşünecekler. Tüm sorumluluk TFF başkanına patlar bu noktadan sonra.

Kesinlikle.

Kısa ve öz istifaya davet edildi.

Top artık TFF'in kucağında.

Bundan sonra hakemler bir karar verirken iki kere düşünecekler. Tüm sorumluluk TFF başkanına patlar bu noktadan sonra.
Tffye zaten gitmemeli fenerliler istifa etme başkan diye yalvaracaktir eminim acun filan :)
Başkanın yapması gereken önce kamuoyu önünde bu herifi savcılığa şikayet edip sonrasında ya bizzat yada aracıyla direkt rte ye bu mafyayi al demesi olacaktır, rte ile bağını kullanma zamanı geldi bence artık yoksa bu herif kaldıkça daha pis hatta tehlikeli işler olacak o bariz çünkü aynen koç gibi düşünmeden konusuyor

Çakma mafya tff başkanı şahıs istifa eder duramaz koltukta.
Bizim bundan sonrası için planımız olmalı.
Bak karşı tarafa ali koç için züppe diyen adamı dahi kafaya alıp lehinde kurullar oluşturdular.
Kedicik acun itiraf etti hergün tff yi ziyaret ettiklerini.
Öfkeyle hareket bişey kazandırmaz akıl oyunları lazım.
Kedicik ve yalı çocuğu paranın ve medya gücünün ekmeğini yiyor yiyecek.
Hacı ibo gidince servet yardımcı gelirse?
Yalı çocuğu ali geçen sene kulüpler birliği başkanlığından istifa etmişken sezon başında neden tekrar başkan oldu?
Tff başkanını mhk başkanını diğer kulüp başkanlarını kafaya almak için.
Zekasız çakma mafya ne diyor aliyle tabi görüşürüm kulüpler Birliği başkanı çünkü diyor.
Dursun başkanı ve yönetim sert açıklama için puan kaybını beklememeliydi.
Fb lehine yapılan bariz kararlarda sessiz kalınmayacaktı.
Başkan yayında çok daha açık seçik fb nin kollandığını haksız penaltılar aldığını maç maç dakika dakika skor skor anlamalıydı sadece son Eyüp maçı olarak algılandı bu iletişim hatasıydı.kedicik acun ısrarla lehine biten maçlardan sonra konuşuyor Galatasaray aleyhine taktikleri bu.bizim çok daha ofansif şekilde saldırmamız lazımken puan kaybı gelmede yine sessiz olacaktık.
Tekrar söylüyorum öfke tamam ama akıl katmalıyız mutlaka tepkimize.
Tspor ve başak ile birleşip tff başkanı adayı belirlemek desteklemek lazım .yalı çocuğu ve Kedicik şimdiden servet yardımcı için çalışmalara başlamıştır bile.

Çakma mafya tff başkanı şahıs istifa eder duramaz koltukta.
Bizim bundan sonrası için planımız olmalı.
Bak karşı tarafa ali koç için züppe diyen adamı dahi kafaya alıp lehinde kurullar oluşturdular.
Kedicik acun itiraf etti hergün tff yi ziyaret ettiklerini.
Öfkeyle hareket bişey kazandırmaz akıl oyunları lazım.
Kedicik ve yalı çocuğu paranın ve medya gücünün ekmeğini yiyor yiyecek.
Hacı ibo gidince servet yardımcı gelirse?
Yalı çocuğu ali geçen sene kulüpler birliği başkanlığından istifa etmişken sezon başında neden tekrar başkan oldu?
Tff başkanını mhk başkanını diğer kulüp başkanlarını kafaya almak için.
Zekasız çakma mafya ne diyor aliyle tabi görüşürüm kulüpler Birliği başkanı çünkü diyor.
Dursun başkanı ve yönetim sert açıklama için puan kaybını beklememeliydi.
Fb lehine yapılan bariz kararlarda sessiz kalınmayacaktı.
Başkan yayında çok daha açık seçik fb nin kollandığını haksız penaltılar aldığını maç maç dakika dakika skor skor anlamalıydı sadece son Eyüp maçı olarak algılandı bu iletişim hatasıydı.kedicik acun ısrarla lehine biten maçlardan sonra konuşuyor Galatasaray aleyhine taktikleri bu.bizim çok daha ofansif şekilde saldırmamız lazımken puan kaybı gelmede yine sessiz olacaktık.
Tekrar söylüyorum öfke tamam ama akıl katmalıyız mutlaka tepkimize.
Tspor ve başak ile birleşip tff başkanı adayı belirlemek desteklemek lazım .yalı çocuğu ve Kedicik şimdiden servet yardımcı için çalışmalara başlamıştır bile.
Servet kısmına katılmıyorum avrupa sampiyonasindan sonra onun üstünü çizdiler bizzat rte istemiyor diye adaylığını geri çekti
Akıl kalmalıyız doğru ama bundan sonra da bizimkilerde istesede susamazlar Ok yaydan çıktı geçte olsa aslında acun ve bu mafya herif kendi ayaklarına sıktılar resmen düşünmeden konuşup herseyi açık ettiler ,siyasiler bencede el atacaklar bir şekilde, bizim camianın olayı yargı dahil hiç susmadan ve takıma yansitmadan götürmesi llazim

Servet kısmına katılmıyorum avrupa sampiyonasindan sonra onun üstünü çizdiler bizzat rte istemiyor diye adaylığını geri çekti
Akıl kalmalıyız doğru ama bundan sonra da bizimkilerde istesede susamazlar Ok yaydan çıktı geçte olsa aslında acun ve bu mafya herif kendi ayaklarına sıktılar resmen düşünmeden konuşup herseyi açık ettiler ,siyasiler bencede el atacaklar bir şekilde, bizim camianın olayı yargı dahil hiç susmadan ve takıma yansitmadan götürmesi llazim
Sussun demiyorum zaten.şu ana kadar susulması biriktirilmesi hataydı.bizimkiler sustukça fb nin lehine kararların dozu arttı.bundan sonra profesyonel iletişim desteği alıp saldırıya devam.acunun kesinlikle akıl aldığı bir profesyonel iletişimci var.büyük haksızlıkla kazandığı maçlardan sonra hemen koşa koşa mikrofon ve kamera aradı.hücuk etmeliyiz bilhassa acunun kirli geçmişine vurmalıyız.seveni kadar nefret edeni de çok kediciğin.adnan Oktar üzerinden saldırırsak ruh sağlığı bozulur ölür gider kedicik.boktan kale sidikle yıkılır devam işemeye

Reis Vito Corleone edasıyla yargı dağıtıyor. Eleştirilmesi gerektiğinde eleştirdik. Bugün ise arkasındayız. Seni kuşlara ve hamsi görünümlü çakallara yem etmeyeceğiz.

Valla kendisini hiç sevmem, Galatasaray başkanlığına da layık görmem ama son 1 haftada ilk defa içime sinen bir başkanlık yaptı. Böyle devam etmesini umuyorum

aciz yönetimin başındaki kukla.sizin de abv. oyuncularımızı öldürürseler belki sesleri çıkar. hadfi şimdi senin gibi vasıfsız kadronla beine röportaj ver beceriksiz.

Sana yazıklar olsun sen ne biçim başkansın, her maç dövülüyoruz, her maç ağzımıza sıçılıyor, nursuz herif, ortalığı ayağa kaldırmazsan, bugünkü hakem heyetine gerekli cezaları aldırmazsan, sana da yazıklar olsun.

Bugün tam zamanı de ki “Diğer tüm maçın içerisindeki pozisyonları geçtim, Barış Alper’e son dakika yapılan ve hakemin izlemesine rağmen kırmızı vermediği pozisyon için savcıları göreve davet ediyorum. Ve bu olay aydınlatılana kadar da oyuncularımın sağlığını korumak için maçlara çıkartmıyorum

Eğer kelle almayacaksan seninde bu olaylarda payın var sayılır. Ya kelle alacaksın ya gideceksin. Kimse Galatasarayın hakkını yiyemez yiyenlere de gereken cevabı vermemezlik yapamaz. Hakkımızı SAVUNACAKSIN!

O var konuşmasının full halini savcılara UEFA'ya vereceksiniz yapının koçları defolun gidin ahlaksızlar

Cikin hangi gücünüz varsa indirin TFF baskanini yoksa bu lig bitmez

Uyumayın artık pasifler. Vallahi küfredeceğim artık sabrım taştı

NERDESİNİZ BAYIM ?! Youtube kanalı çeşitli medya ...

hepsi elinin altında - NERDESİNİZ ?

Geri
Üst Alt