Dursun Özbek | Başkan

Biz şuan kötülük çetesiyle savaş halindeyiz ve komutanımız dursun olamaz, yapamaz bu görevi

İçinde biraz gs sevgisi varsa bugün itibariyle radikal kararlar almalı ve rte den randevu isteyip gorusmeli şayet bunu yapmazsa bu pislikler daha kötü yerlere gidecek

ne yazık ki sözü muteber biri olmadığı için taraftarı konsolide edemiyor , ft gibi birini erden timur gibi birini çok arıyoruz bu manada

Dursun bu akşam ülkeyi yaktın yaktın yakamadın istersen 1 milyar dolarlık sponsor getir defol git
Yapacağı şey çok basit ama nedense ısrarla yapmıyor rte yakın olduğunu herkes biliyor al bir randevu ve git neden yapmıyorsun şahsi menfaatler gs dan dahami önemli
Erden olsa bu gece lig alev alirdi okadar eminim

Haydi bakalım 3 gün önce söylediklerinde ne kadar samimisin.

Göz çıkarıyordun, el kırıyordun.

Aynen paf.

Haydi sahne senin. Bekliyoruz.
İcraat sıfır!!

Tv’de o lafları söylerken yüz ifadesinden de belliydi zaten, kendisi bile inanmıyordu o lafları ederken.

bizim divan toplantısı nezaman acaba ,cok saglam tepkiler bekliyorum umarım birileri uyarır somut şeyler yap artık diye

Dursun Özbek: "Bir mesajım da Kulüpler Birliği Vakfı'na;

TFF şahsımı bir kamu televizyonunda tehdit etmiştir. 85 milyon kişi bunu dinledi, gördü. Bir arkadaşım hariç başka kimseden ses yok.

Galatasaray’ın Kulüpler Birliği Vakfındaki katkıları tartışılmaz. Orada başkanlık yapmış bir kişiyim. Ne Kulüpler Birliği Vakfı ne de üyeleri şahsımı arayıp bir ’Geçmiş olsun’ mesajında bulunmadı.

Peki geçmişte ne oldu? Hatırlarsanız Ankara’da bir futbol hakemimiz, bir başkan tarafından yumruklandı ve çenesi kırıldı.

Yine aynı vakıfta aynı yönetim varken yumruk atan sayın başkana (Faruk Koca) ’Geçmiş olsun ziyaretine gidelim.’ dendi. Mani olduk. ’Arkadaşlar biz ne yapıyoruz? Bir hakem yumruk yemiş. Geçmiş olsuna gideceksek ona gitmemiz lazım.’ diye engelledim de biz ondan sonra doğrusunu bulduk.

Önce hakeme gittik. Sonra da Faruk Başkanı ziyarete. Şimdi böyle bir yönetimin içindeyiz."

Geri
Üst Alt