Dursun Özbek | Başkan

Dursun Ozbek cok ovulecek biri degil ama futbolda teknik kismina karismiyor, yani bu planlama konusunda onu elestirecek bir husus degil gidip Hatipoglu ve Okan Buruk gibilere sormak lazim.
Okan Buruk ve Hatipoğlu gibileri de orada oturtan kendisi. Gidişatı öngörüp ona göre hamle yapması gereken başkandır. Bunu yapacak kabiliyeti yoksa o koltukta oturmasına gerek yok ki zaten. Tabii ki başkan eleştirilecek, hepsinden sorumlu olan tepedeki adam bu zaten. İbrahim'e yetkiyi ben vermedim sonuçta

Bir daha ki pastayı ne zaman kesiyoruz başkan? Gerçekten seviyorsan bu kulübü al yanına avanelerini istifanızı verin.

Okan Buruk ve Hatipoğlu gibileri de orada oturtan kendisi. Gidişatı öngörüp ona göre hamle yapması gereken başkandır. Bunu yapacak kabiliyeti yoksa o koltukta oturmasına gerek yok ki zaten. Tabii ki başkan eleştirilecek, hepsinden sorumlu olan tepedeki adam bu zaten. İbrahim'e yetkiyi ben vermedim sonuçta
Baskan sonuclara gore veya oynanan oyuna gore teknik heyeti gidip uyarir, sag bek varmis yokmus ya da neden orta saha yokmus gibi seylere karismaz bunlar farkli sey eger senin mesaji yanlis anlamadiysam tabi. Isin teknik kismindan dolayi elestirilmesi de manasiz o bakimdan.

koltuğu zapteden zat.başkan olsaydı takımı sabote eden paralarını boşa saçan kenardakini takımda tutmazdı.

Baskan sonuclara gore veya oynanan oyuna gore teknik heyeti gidip uyarir, sag bek varmis yokmus ya da neden orta saha yokmus gibi seylere karismaz bunlar farkli sey eger senin mesaji yanlis anlamadiysam tabi. Isin teknik kismindan dolayi elestirilmesi de manasiz o bakimdan.
Ben diyorum ki futbol planlamasından sorumlu bir isim var bu kulübün içinde, yönetimde. Bu görev atamasını bu işi beceremeyecek adama, bu kalibrede olmayan adama göz göre göre bırakan başkandır. Başkanın görevlerinden birisi de zaten yönetiminin görev dağılımını yapması. Bu planlamanın baştan sakat olmasının temel sebebi zaten bu yanlış görevlendirmeler. Başkanın yönetici kadrosu zayıfsa bunun sorumlusu da yine başkan. İşin teknik taktiğine diyebileceği bir şey zaten yok, ben orada takımın bu kadar saçma bir rotasyonla baş başa kalmasını eleştirdim ki bunun en büyük sorumlularından birisi de doğal olarak başkan. Dediğim gibi futbol planlaması yapacak yöneticiyi de seçen başkan, onu orada tutan da başkan.

İlk yazdığım mesajın zaten teknik taktikle ilgili bir yanı yok.

Ben diyorum ki futbol planlamasından sorumlu bir isim var bu kulübün içinde, yönetimde. Bu görev atamasını bu işi beceremeyecek adama, bu kalibrede olmayan adama göz göre göre bırakan başkandır. Başkanın görevlerinden birisi de zaten yönetiminin görev dağılımını yapması. Bu planlamanın baştan sakat olmasının temel sebebi zaten bu yanlış görevlendirmeler. Başkanın yönetici kadrosu zayıfsa bunun sorumlusu da yine başkan. İşin teknik taktiğine diyebileceği bir şey zaten yok, ben orada takımın bu kadar saçma bir rotasyonla baş başa kalmasını eleştirdim ki bunun en büyük sorumlularından birisi de doğal olarak başkan. Dediğim gibi futbol planlaması yapacak yöneticiyi de seçen başkan, onu orada tutan da başkan.

İlk yazdığım mesajın zaten teknik taktikle ilgili bir yanı yok.
Tamam o kisma katiliyorum ama kadro planlamasini bu sezon basi yapanlar kim? Okan Buruk, Ibrahim H, Abdullah K. ve Cenk Ergun oldu genel anlamda. Cenk gitti zaten, kaldi diger uclu. Hoca teknik direktor diyelim yani o ister ama isi yapacak kisiler yoneticiler, kaldi Ibrahim ve Abdullah. Sezon sonu da ona gore bir karar verir suan sezon bittikten sonra bu degerlendirmeyi de baskan yapmali dogal olarak. Ben olsam bu ikiliye zaten futbolu teslim etmem ama sezon sonu nasil bir karar alacak hep beraber gorecegiz.

Tamam o kisma katiliyorum ama kadro planlamasini bu sezon basi yapanlar kim? Okan Buruk, Ibrahim H, Abdullah K. ve Cenk Ergun oldu genel anlamda. Cenk gitti zaten, kaldi diger uclu. Hoca teknik direktor diyelim yani o ister ama isi yapacak kisiler yoneticiler, kaldi Ibrahim ve Abdullah. Sezon sonu da ona gore bir karar verir suan sezon bittikten sonra bu degerlendirmeyi de baskan yapmali dogal olarak. Ben olsam bu ikiliye zaten futbolu teslim etmem ama sezon sonu nasil bir karar alacak hep beraber gorecegiz.
Kalibresi belli adamlar zaten, bunların daha adı geçtiğinde bile herkes biliyordu. Bile bile lades olamazsın bu kadar büyük bir şirket yönetirken. İstediğiniz pencereden bakın, hangi açından değerlendirirseniz değerlendirin; Dursun Özbek tutarlı ve iyi bir yönetici değil. Benim gözümde zaten profesyonel bir yapı oluşturamayan hangi başkan olursa olsun tartışılmayı hak ediyordur. Bu yapı oluşturulmadığı sürece Galatasaray'da isimler değiştikçe işleyişler, yaklaşımlarda yıllardır olduğu gibi değişip duracak. Şu takımı şu rotasyonla Avrupa'ya gönderecekken başkan zaten reaksiyon gösteremiyorsa dediğim gibi o koltukta durmasının hiçbir anlamı yok. Başkan pek tabii ki transferlere de kadro planlamasına da dahil olur ki Dursun Özbek bu konuda hiç de öyle geri planda duran bir isim değil. Şu takımın biraz rotasyonu güçlendirilse bugün belki de bugün konuştuğumuz çoğu şeyi hiç konuşmayacaktık. Çok üzücü

Yeter artık Başkan! Sırf annemizin ligini kazanabilmek için mi milyonlarca bonservis ve maaş ödüyoruz? Sırf korkudan Okan Buruk'u kovamıyorsunuz! Bence yönetim de onu istemiyor, ama şu an hocayı gönderip yerine getireceğiniz biri şampiyonluğu kaçırırsa bütün fatura size kesilir korkusuyla adım atmıyorsunuz.

Geçen sezon elenirken neyi yaşadıysan bu gece de aynı olayı yaşadık. büyük para harcayıp bir adım ileri gidemediysek hoca ve yönetim planlama işini yapamıyor demektir. Erden timur'un oluşturduğu kadro iskeleti sizi devamlı başarılı gösteremez, sizin de doğru işler yapmanız gerekiyor..

Nası yani ne demek futbolla ilgisi yok

Kendisi Erden Timur'u yedikten sonra böbürlenmiyor muydu ben zaten Sportif A.Ş. başkanıydım, hala da Sportif A.Ş.'nin başkanı benim diye

Derdi sportif başarı değil zaten. Florya

Bugüne kadar başkanlığını göremedik. Bugün ya şu hocayı kov ya da bu takımın yakasından düş.

Bu gece Urfalı kim var kim yok kovup Erden’i ikna edip döndüremezsen yarın kongre kararı al yoksa şampiyonluğu da vereceksiniz.

dursun özbek hocayı kovarsa şaşırır mısınız?

hayır

cünkü kendisinden böyle absürt kararlar cıkabiliyor

Geri
Üst Alt