Dursun Özbek | Başkan

Erden kardeşimi 2016 yılında ben getirdim. Galatasaray ile ilk tanışması öyle oldu...Erden kardeşimiz, yeni dönemde çalışmayacağını ifade etti. Ben kendisine devam etmesinin Galatasaray için iyi olacağını söyledim ve teklifte bulundum. Galatasaray, diğer kulüplere benzemiyor. Eleştirilere çok açık. Bunları dinlemek ve faydalanmak zorundasınız. Şeffaf olmalısınız...Erden kardeşim, genç ve hassas biri. Dolayısıyla bunlardan etkilendiğini düşünüyorum...Erden Timur'a kapımız açık. 'Tutunacak dalım yok' dediniz ya, Galatasaray 500 yıllık bir çınar. Böyle bir çınarın ne kadar çok dalı vardır, tutunacak dal ararsan, mutlaka vardır...Genç olmasının etkisiyle belki böyle bir karar aldı...Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. Ben, onun babası yaşındayım. Başkanıyım. Ben de ona kırgın değilim. 'Başkan olacaktım, olmadım.' Galatasaray'da böyle düşünülmez...Galatasaray Sportif A.Ş'deki kadro transferi yürütüyor. Buranın da başkanı dün de bendim, bugün de benim. Yapılan bütün transferlerin başında ben vardım, bugün de ben varım.

Bu skandal açıklamaları yaptığını unutmayınız...

Erden Timur'u yediğin gün benim için tamamen bitmiştin. Osimhen transferi de kurtarmadı seni benim gözümde. Hacıosman'a yönelik konuşmaların dışında bu kulübe başkanlık falan da yapmadın sen. Yapamazsın da... Çünkü öyle bir kaliten öyle bir kalibren yok. Seni devamlı seçip duran genel kurulun da aklına edeyim.

Okan Hoca'ya haksızlık yapılıyor diyordun.

Rahat uyuyor musun şimdi?

Florya'dan potansiyel olarak $300m-$500m arası bir gelirden bahsedildi medyada son 6 ayda

Bazılarının €1.2B diye hesapladığı total gelirden bize kalacak olanı bu kadar yani. Hani o €1.2B rakamını beğenmiyorsanız bizzat Erden Timur'un kendisi en kötü senaryoda €800-900m gibi rakamlardan bahsetti zamanında

Bir de bu 300-500 geliri zınk diye almayacağız. Gelir paylaşım modeliyle satışlar oldukça alacağız yani inşaat bitecek konutların hepsi satılacak o vakit alacağız. Bu süreç tahmini 6-7 yıl sürer en iyi senaryoda, Riva'daki süreci esas alırsak

Bari arsa bedeli olarak 400'ü alsak da yolumuza baksak. Merhamet et Tostos ağabey bari borçları kapatacak kadarını al. Bir de soktuğun yükümlülüklerin bedelini ödeyecek kadarı kasada kalsın. Biliyoruz çok şey istiyoruz ama sadece 500-600 gitsin yeter mi onunla doysun insanlar nolursun

Bu kadar pasif olunmaz yaw.
Çık şu şu hakemler olur de, sonraki maçlar da yabancı hakem olsun de gündemi belirle. işi gücü florya.
Mayıs gelse de kurtulsak

Baştaki mala oy verip baskan seçtiren stratejik deha.

İstifa et bu adamı seçtirdiğin için

İş hayatını düşündüğü için ali ve yardakçısından korkuyor. Böyle bir durumda başkanlık yapması doğru değildi zaten

Sinirim yabancı hakem gelmesine değil bu lehimize de olabilir, en büyük sorun tüm spor kurumlarına her istediğini yaptırtan oligarka karşı boyun eğilmesi. Söylemlerin altının doldurulmaması ve kulübün aciz gösterilmesi.

Dursun Özbek kariyerine gayrimenkullerden sorumlu onursal yönetici gibi bir pozisyonla devam edebilir ancak kulüp başkanı olmamalıdır bu yazdan sonra. Kimseye hayır diyemeyen insanlarla bu işlerin önü alınamaz. Erden Timur gibi bu şeytanlarla aşık atabilecek, oyunlarını bozacak, çaresiz bırakabilek zeki adamların başkanlık yapması gerekiyor önümüzdeki yazdan itibaren. Çok geç bile kalındı.

Yalan söylemeye ara verdiği bir anda, kendisine Galatasaray başkanı olduğu hatirlatilirsa iyi olacak.

Bu herif asıl problem.

Düşman içeride, bu ve yanındaki bir avuç çapsız kovulup ihraç edilmeli.

Geri
Üst Alt