Dursun Özbek | Başkan

Kulübün sahibi gibi takılıyor

Fblilerle 'Ali Koç Fb'yi satın aldı len nereye kovuyosunuz len' diye dalga geçen aklıevvel Gslilere soruyorum

Hadi Ali Koç totalde cebinden yarım milyar dolar koydu Fb'ye ve Fb lehine yaptığı incik cincik şike aktivitelerine de öyle kulübün sahibi oldu

Tostos ağa iki koltuk iki ihale komitesi bilmem nesi dağıtıp sahibi oldu bu kulübün. Mal dediğiniz Fbliler mal ise bu vaziyet bizi ne yapıyor?

Kulübün sahibi gibi takılıyor

Fblilerle 'Ali Koç Fb'yi satın aldı len nereye kovuyosunuz len' diye dalga geçen aklıevvel Gslilere soruyorum

Hadi Ali Koç totalde cebinden yarım milyar dolar koydu Fb'ye ve Fb lehine yaptığı incik cincik şike aktivitelerine de öyle kulübün sahibi oldu

Tostos ağa iki koltuk iki ihale komitesi bilmem nesi dağıtıp sahibi oldu bu kulübün. Mal dediğiniz Fbliler mal ise bu vaziyet bizi ne yapıyor?

Maldomaldo

Her şeyi bir kenara koyuyorum, öyle bir noktadayızki birleştirici tek güç yok.

Zamanında FT mesela çıkar bir konuşurdu sonuna kadar derdik, ET çıkardı tüm camia kenetlenirdi. Okan bu rollerin adamı değil, yönetimde de güvenilen tek kişi yok.

Neler yapıldı bu sene, tek gün savunamadı kimse, bu yönetim bu durumda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur?
Takım belki de daha önce hiç bu kadar sahipsiz kalmamştı. İş bilmez etkisiz bir hoca, beceriksiz basiretsiz, adam yerine konmayan bir yönetim.

Nasıl racon koymuştu ama dimi? Heyt be. Bu sözü ettiğinden beri kimse yan bakamıyor bize.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF'ye sert tepki... Özbek yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın hakkına, başarısına, puanlarına göz dikenlerin gözünü çıkarırım! El sürenlerin, elini kırarım! Herkes verilen emeğe saygı duysun" dedi.

Rakibin başkan adayları seçim öncesi programda kendisine sinek ikili dedi, adamın umrunda bile olmadı Aziz’e destede yoksun dedi geçti.

Galatasaray’a neler söyleniyor, sesi bile çıkmıyor. İyiler kazanacak demekle kazanılıyor sanıyorlar.

Meydan boş değil" derken meydanın KOÇ ve ACUN'la dolu olduğunu deklare etmiş sayın başkanımız. Kendisiyle alakalı değil yani.

By ARAZİ

galatasaray varlıkları satmakla ilgilenmek varken takımı, şampiyonluğu kim takar ?

Dursun özbek hobi niyetine takım tutan bir adamdır.Muhtemelen başkan olmadan öncede Galatasaray maçlarını izlediğini düşünmüyorum.Bu genel kurul çok büyük sıkıntı.
Ahbap çavuş ilişkisiyle oy durumuna göre yönetimler oluşturuluyor.Galatasaraya bağlılık,yeterlilik falan kimsenin umrunda değil.
Fbjk ile aramızdaki en büyük fark bu.

Ben verilmeyen tepkileri falan çok normal karşılıyorum.Çünkü adam hiçbirşey hissetmiyor.Bağlılık yok.Umrunda değil.Bundan önce verdikleri Tepkiler falan hep taraftar zorlamasıyla.

O genel kurulda çok ciddi tepkiler verilmemesini anlamakta zorluk çekiyorum.O kadar yetersiz ve basiretsiz bir genel kurul varki sadece üç beş kuruş veriyor diye dursun özbek gibi bir adam başkan seçilebiliyor.Onuda geri alıyor zaten.

1 haftadır herkes yatıyor kalkıyor Okan Okan, yani hocayı yemeye çalışarak esas düşmanları es geçiyor, bizim gs kitlesine fenerliler kadar olmasada manipüle edilmeye müsait mal bir topluluk

Bu herif ,ilk ibra edilmediği dönemde inanılmaz ağır eleştiriler ile rezil edilmişti sonra sesini bile cikaramadan defolmustu ,kulüp üyeliğinden bile atılması lazimdi
Şu an yaptığı şeylere bakılınca neden idari ibrayi kaldırdığı çok daha iyi anlasiliyor

Bu adama ne desek boş. Ne desek ceza sebebi. Galatasaray camiasının da durup durup bu adamı seçmesi beni artık futboldan bıktırma noktasına getirdi. Taraftar olarak söz hakkımız yok. Kendini Galatasaray’ın sahibi olarak gören bir grup insanın bizim adımıza bu ve benzeri adamları yönetime getirmesi, E. Timur gibi yöneticileri tasfiye etmesi, beni kulübün geleceği konusunda umutsuzluğa sürüklüyor. Bu yönetimin arkasındaki adamlar Galatasaray’ın büyümesine izin vermezler.

Bu adamın gerçek yüzü ve yalanları bir gün umarım ortaya çıkarılır

Haciosmanla olan iki yüzlü ilişkisi
Gs camiasına 4yildir söylediği yalanlar
Bankalar birligi
Florya,kemerburgaz
Gs üzerinden kazanılan milyonlarca euro nun belgeli nerelere gittigi

Bu türk hakemleriyle şerefsiz rakibin göstere göstere yarışın içinde tutulmuş.Normalde ilk kadıköyde çıkması gereken yabancı hakeme ilk defa sahamızda görev vermişler. Tamda istedikleri gibi yönetmiş.Bizim dünyadan bi haber taraftara ve yorumculara görede muhteşem maç yönetmiş!!

Tüm yaşananlara rağmen bu süreçde hem sizin hemde teknik adamımızın yabancı hakem ile alakalı açıklamalarını hainlik çıkarımı dışında hiçbir şekilde açıklayamıyorum.

Bu sene Sizde dahil her konuda engellemelere rağmen gene şampiyon olacağız.
Ama ben bir taraftar olarak bunları unutmayacağım.İlk şampiyon olduğumuz gün gelip burada defolup gidin diye bağıracağım.

başkan hasta döşeğine düştüğünden beri dümenden başkanlık yapıyor. Acil kalkıp işine odaklanmalı. Ya da bırakmalı hem rezil ötesi yöneticilerinden kurtuluruz.

şampiyonluk gelsin veya gelmesin gönderilmesi gerekiyor. galatasaray itibarını düşüren adamdan başkan olmaz. rahmetli mustafa cengiz çıkar iki laf ederdi lafının bir ağırlığı olurdu. bu sezon yapılan transferler başlı başına gönderilme sebebi.

Geri
Üst Alt