Dursun Özbek | Başkan

dursun başganım bizi dolar milyarderi yapacak.

Dursun Özbek: "Galatasaray, önümüzdeki iki buçuk yıl içinde toplam 1 milyar dolar gelir elde edecek." (İbrahim Seten)

şu 1 milyar doları faize versek faizden gelen parayla gül gibi geçiniriz başganım.

Son divanda heyecanlandırıcı şeyler söylemiş dursun reis.

Bakalım muhtemelen 1 dönem daha için aday olacak.

Yaşayalım görelim bu sezon sonu büyük hareketler bizi bekliyor...

başka fenerli bulamamış mı tetikçilerle oturup yemek yemiş.

senin hocanın 3 yıllık başarısını hakemlere bağlayan, yapı diyerek aylardır götünü yırtanlarla ne işin olur arkadaş.

bu adamlara neden proje anlatırsın

laf söyleyince suçlu oluyoruz. bu adam yüzünden forumda ceza aldım ben

Rezil

SAÇ’ı izleyen taraftarımıza kızıyordum. Ama bu adam gidip yemek bile yemiş bu yapının elemanıyla.
Bip çetesinin lideri gibi herifler yüzünden de zaten bir çok transfer gerçeklememişti çünkü bizim yönetim bunlara haber uçurtup hem fiyatların yükselmesine hem de şikecilerin araya girmesine neden olmuştu.
Şampiyonluk geldiğinde bunlara rağmen geleceği herkes bilmeli. Düzgün bir yönetim olsaydı şimdiye kadar Şampiyonluğu bile kutlamıştık ama bunlar yüzünden az da olsa halen gitme ihtimali var çünkü haftalardır ne tff ne de mhk hakkında konuşmuyorlar. saha içi ve dışında bize yapılanlar apaçık ortada olmasına rağmen.

YÖNETİM İSTİFA

Gecen sezon Büyükeksi olmasa Galatasaray sampiyon olamazdi diyen sahisla ne isin var senin????

Tam sempatisini arttırmaya başlamışken gene sicti sıvadı. O GS dusmani soytarinin vasfı ne ki baskan sifatiyla o herifle ayni masaya oturuyorsun. Defol git Dursun!

Her zaman her olayda bu taraftarın boynunu eğecek bir skandala imza atıyor. Böyle başkan olmaz. Gram yakışmıyor o koltuğa. O koltuğa acilen Erden Timur gelmelidir.

Galatasaray başkanı koltuğunda oturan zat ile görüşebilmek için Galatasaray'a saydırmak, iftira atmak, aleyhine algı çalışması yapmak gerekiyormuş.

Galatasaray üyesi olup görüşemeyen ve başkanla! görüşmek isteyenlere duyurulur.

Sen bize 5 yıl daha bu forma altında Osimhen izlet. Biz de senin suratındaki yağı yalayıp ismini clean face başkana çıkaralım.

Transfer listesini vermiştir.

Fenerle çekişiriz yine yaz döneminde.

haberleri fblilerden duyuyoruz bu sene sayesinde
tesisleri de geziyorlar
saçı sabunu hepsi her şeyden haberdar

Çin'den büyük sponsor diye büyük bir beklenti dalgası yaratıp, sıradan bir robot süpürge markasıyla sponsorluk anlaşması yapması da pek konuşulmadı.

şimdi gördüm bu yemek işini

doğruysa yazıklar olsun sana

Geri
Üst Alt